- 5 Ekim 2012
- 11.544
- 5.970
- 248
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #55.541
loorim senn naptınn geçen alabildinmii miamoremin dediklerini
Allah seeni napmasinn nazimmm
hancekim nedemek canım anlamadımkışçeler ben kaçar uyaandı gidim de yıkayım rıfkıyı
hancekim nedemek canım anlamadımkışçeler ben kaçar uyaandı gidim de yıkayım rıfkıyı
aynenn karamelimmm ballı lokumumm yawww
yok nazım net yavaş olsada en hızlıyımmm
hee nazım biz bugün keseyle tanıştıkkkk
sabah belim çok ağrıyınca hastaneye gittik benim gıcık doktorum tabi bırakmadı ama karından baktıeski ultrason dedi görünmes dedi ama göründü bunun içinde bebişte vardır dedi salıya inşallah onuda görürüz
kıslar anneler günü ne zaman bilen var mı ?
yok ya nazim totomu kaldirip bi yere gidemedim
kıslar anneler günü ne zaman bilen var mı ?
aa miamoremmm almışta almış maşallahhholsun canımmm dışardan alcan artım ya haziranda istanbuldann
benim oğlum uslu canım ısırmaz merak etme yalar anca 3 gün yoktum beni bir özlemiş sormayınnn yicek beni :)
kısçelerim hemen geliyorum hızlı yazmayın lütfennnn
benim oğlum uslu canım ısırmaz merak etme yalar anca 3 gün yoktum beni bir özlemiş sormayınnn yicek beni :)
oyyy çokk sevindimmmmmmmmm Rabbime şükürrr bitanem yawww
inşallah herşeyyy bölee düzgün gitcekkk Allahın izniyleee oluşuna bir kardeşş gelcekkk
esimde kiziyo alma diyo istanbuldan alirsin diyo da benim hic tshirtum yok hazirana kadar nasil bekliyim
yicekyimez dimi eneeee tırstım
bizimde bi alman kurdumuz vardı hep ben bakıp beslerdim oda beni görünce sevmek için koşarmış ben arkama bakmadan eve bir girişim vardı eşimle oğlum hep gülmekten yerlere yatarlardı gıcıklar
çok şükür nazıminşallah darısı sizin başınıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?