Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

hancekim nedemek canım anlamadım kışçeler ben kaçar uyaandı gidim de yıkayım rıfkıyı

canımmm hancekimdee topiğinn en hamaratt kızçesii

onuuudaa silveri vaa kedisi oda ilk oluşumm diodu ben gene sormuştumm aa oluşun va diee gene aynıısı olsuuu

oyyy çokk sevindimmmmmmmmm Rabbime şükürrr bitanem yawww

inşallah herşeyyy bölee düzgün gitcekkk Allahın izniyleee oluşuna bir kardeşş gelcekkk

benim oğlum uslu canım ısırmaz merak etme yalar anca 3 gün yoktum beni bir özlemiş sormayınnn yicek beni :)

yicek yimez dimi eneeee tırstım
bizimde bi alman kurdumuz vardı hep ben bakıp beslerdim oda beni görünce sevmek için koşarmış ben arkama bakmadan eve bir girişim vardı eşimle oğlum hep gülmekten yerlere yatarlardı gıcıklar

oyyy çokk sevindimmmmmmmmm Rabbime şükürrr bitanem yawww

inşallah herşeyyy bölee düzgün gitcekkk Allahın izniyleee oluşuna bir kardeşş gelcekkk

çok şükür nazım inşallah darısı sizin başınıza

esimde kiziyo alma diyo istanbuldan alirsin diyo da benim hic tshirtum yok hazirana kadar nasil bekliyim

kociş geçennn ist. gelirken getirmedimi canımm sana bitanee :44::44::44:hani yüklenio yazanlardann

yada ben yanlışş hatırladımmm

inşallahhhh karamelimm annlerinnn duasylaa kalırızz bizdee

nazımmm senin avatar bana kıvırttırtıyorrr
:111::111::111::111::111::111::111::111::111::111::111::111::111:
çok tatlııı senin gibi nazikommmmm

buarada cankuşlarrr artıkkk dua listesini - bat listesini ve hamile tablomuzu ilk sayfadann takip edebilirsnizzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…