Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

nazımmm senin avatar bana kıvırttırtıyorrr
:111::111::111::111::111::111::111::111::111::111::111::111::111:
çok tatlııı senin gibi nazikommmmm

saolll karamelimmmmm yaz modundayım artıkkk tatile gitcemm bu sene dennizz güneşş kummm ohh missss

evet 2 tane aldi ama onlar uzun kollu ben kisa kollu istiyorum oda oradan aliriz fln diyo uff bakalim

anladımmm loorimmmm evett sıcaktaaa kısa kollu şart yazın napcan zatennn hava ıısnmaya başladı çok şükürrr

ben çıkıyorum canlarım uyku bastırdı azcık
kociş yine pc de görüp söylenmeden ben kaçim :99::99::99::99::99::99:
hepinizi çokkkk

ben çıkıyorum canlarım uyku bastırdı azcık
kociş yine pc de görüp söylenmeden ben kaçim :99::99::99::99::99::99:
hepinizi çokkkk

tamama karamelimm yatt dinlennnn sennn kıyamamm

Allah rahatlık versinnn canımmmmm

anlamadım canım ne avatarı açık yazar mısın biraz daha resim koyamıyorum denedim ama internet kaldırmıyo sanırım

kızçem benimm oynak kızımm gibii resimlerii diorummm sende koysana güzelceee kullanıcı profiline girr sol altta AYARLARIM var onun altında da AVATARI DEĞİŞTİR dio oraadann

dosya aç de pcnde resim seç ve yükle de bebemmm

kıscem hani sen bi kere rakıdan hamil kalmaktan bahsetmiştin az anlatırmısın:26::26:

anlatiyim canim seve seve...

1 sise raki aliyosun ve siyah uzum sonra yumurtlama gunlerinde 3 gun boyunca sabah ve aksam olmak uzere yapiyosun 1 tencereye 1 bardak raki ve 1 bard siyah uzum koy kaynat sonra onu bi kaba dok buharina otur.. ve gun asiri iliskide bulun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…