Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

bende bunu rakıyı pamuğa damlatıp vajinaya koyulduğunu duydumda o şekilde hamile kalanlar oluyomuş rakı orda ki iltahabı söküyomuş sanırım
şeyyyy melekimmmm p.tesimdennn rica ettikkk topiği bana devrettii

iyiyde konu sahibi ismi nasıl değişti

kurumuşşşş uüüzümmüü loorimm

bende bunu rakıyı pamuğa damlatıp vajinaya koyulduğunu duydumda o şekilde hamile kalanlar oluyomuş rakı orda ki iltahabı söküyomuş sanırım

iyiyde konu sahibi ismi nasıl değişti

onu bilmiyorum canim bana bunu turkmenistandaki halam soyledi oradaki cocugu olmayan kadinlar boyle yaparak hamile kalanlari fln gormus oda bana soyledi bende yaptim

ail attııı kızçemmm yönetime onlarda yapı vermişşş

onu bilmiyorum canim bana bunu turkmenistandaki halam soyledi oradaki cocugu olmayan kadinlar boyle yaparak hamile kalanlari fln gormus oda bana soyledi bende yaptim

işteee kısmett canımmm yaww bak sen soğan kürünüde yaptın o ayy

bende yaptım ama olmadııı kısmette ne varsa o olurr inş. Rabbimmm çok bekletmesinnn

sağol canım
ail attııı kızçemmm yönetime onlarda yapı vermişşş
o zamn hayırlı olsun canım bundan sonra ilk sayfadan buluruz listeyi ben haftasonu okucam canım okuyamadıklarımı
Raki miiiiii süt buharını maydonoz buharını duydum ama bunu ilk kez duyuyorum

bende yeni duydum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…