- 5 Ekim 2012
- 11.544
- 5.970
- 248
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #55.581
şeyyyy melekimmmm p.tesimdennn rica ettikkk topiği bana devrettii
kıscem hani sen bi kere rakıdan hamile kalmaktan bahsetmiştin az anlatırmısın:26::26:
bende bunu rakıyı pamuğa damlatıp vajinaya koyulduğunu duydumda o şekilde hamile kalanlar oluyomuş rakı orda ki iltahabı söküyomuş sanırımanlatiyim canim seve seve...
1 sise raki aliyosun ve siyah uzum sonra yumurtlama gunlerinde 3 gun boyunca sabah ve aksam olmak uzere yapiyosun 1 tencereye 1 bardak raki ve 1 bard siyah uzum koy kaynat sonra onu bi kaba dok buharina otur.. ve gun asiri iliskide bulun...
şeyyyy melekimmmm p.tesimdennn rica ettikkk topiği bana devrettii
anlatiyim canim seve seve...
1 sise raki aliyosun ve siyah uzum sonra yumurtlama gunlerinde 3 gun boyunca sabah ve aksam olmak uzere yapiyosun 1 tencereye 1 bardak raki ve 1 bard siyah uzum koy kaynat sonra onu bi kaba dok buharina otur.. ve gun asiri iliskide bulun...
Yaaaaa kızlar bi sürü kisce var ne güzel benim net kesiliyor:2::2::2:
bende bunu rakıyı pamuğa damlatıp vajinaya koyulduğunu duydumda o şekilde hamile kalanlar oluyomuş rakı orda ki iltahabı söküyomuş sanırım
iyiyde konu sahibi ismi nasıl değişti
Yaaaaa kızlar bi sürü kisce var ne güzel benim net kesiliyor:2::2::2:
bende bunu rakıyı pamuğa damlatıp vajinaya koyulduğunu duydumda o şekilde hamile kalanlar oluyomuş rakı orda ki iltahabı söküyomuş sanırım
ııyyy bu daha iğrençmişşşş melekimmmm :120::120::120::120::120::120:
iyiyde konu sahibi ismi nasıl değişti
kokuyoo ama sonuca katlanilirr
orası öle amaabelki önümdeki aya denerimmmm
onu bilmiyorum canim bana bunu turkmenistandaki halam soyledi oradaki cocugu olmayan kadinlar boyle yaparak hamile kalanlari fln gormus oda bana soyledi bende yaptim
sağol canımonu bilmiyorum canim bana bunu turkmenistandaki halam soyledi oradaki cocugu olmayan kadinlar boyle yaparak hamile kalanlari fln gormus oda bana soyledi bende yaptim
o zamn hayırlı olsun canım bundan sonra ilk sayfadan buluruz listeyi ben haftasonu okucam canım okuyamadıklarımıail attııı kızçemmm yönetime onlarda yapı vermişşş
Raki miiiiiisüt buharını maydonoz buharını duydum ama bunu ilk kez duyuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?