Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

anammmmmmmmm yasakımm gelmıssssssss yupppııııııııııııııııııııı hosgeldınn bıdenemmmmmmmmmmmmmm

geldim edammmyaw bundan bi saat önce bura kisce kayniyodu

ben yogurt yapmak icin cikmistimm geri gelemedimm

ve hepsi dagilmis birdennn

geldim edammmyaw bundan bi saat önce bura kisce kayniyodu

ben yogurt yapmak icin cikmistimm geri gelemedimm

ve hepsi dagilmis birdennn

ıyı ettınde geldınnn habıbtwnmmm walla ben gelemmedmm kıscemm annem falann var yıgenım var yatıya kalıyorlarr ouyuzden cay yap yemek ye otur falan ancak gelebıldımm bırde canım sıkkınn

saol cankusum sükür iyimm sen naptin öglen yoktun net olmadigi icinmi misafirin nemi vardii

edam biliyosun demi hedef 3000 sonra yatakkkk durma

ewet habıbtemm oyuzden burdayımmm zaten hedef 3000 ınsallah yapablırım kıscem oglende yoktum anemdeydım cam falan sıldıkk ordan bıze geldıkk annemıde aldım bu gece bızde

ıyı ettınde geldınnn habıbtwnmmm walla ben gelemmedmm kıscemm annem falann var yıgenım var yatıya kalıyorlarr ouyuzden cay yap yemek ye otur falan ancak gelebıldımm bırde canım sıkkınn

oo misafirlerinnn varmissssnoldu edam hyirdir insalah önemli bisey degildirrrrrrr:26::26::26::26:

ewet habıbtemm oyuzden burdayımmm zaten hedef 3000 ınsallah yapablırım kıscem oglende yoktum anemdeydım cam falan sıldıkk ordan bıze geldıkk annemıde aldım bu gece bızde

halledecez merak etme yeterki sen yaz biseylerrrray annecigin yanindamii ne güzel kiscemmiy etmisin anenecigini alip getirdiginenerenin camini edam seninki bitmisti annnenin evinimi temizledinn

halledecez merak etme yeterki sen yaz biseylerrrray annecigin yanindamii ne güzel kiscemmiy etmisin anenecigini alip getirdiginenerenin camini edam seninki bitmisti annnenin evinimi temizledinn

ewett tatlımmm sıra anneme gelmıstı yaz temızlıgı yaptım Annecıgımee sonradan da alıp bıze ggetırıdımm yorgunluk kahvemızı ıcmeye sonradanda yolamadım eve burda kalıcakk hemde canı sıkkın malummm onunda ablama uuzuluyor aglıyor sureklııı

ablam gogsunden amelıyat olmustu yaa demıstımm sızlere bugun patolojıden sonuclarını alms kotu huylu tümör cıkmıs oyuzden cok morelımız bozukk

off ne diyon edammmcok gecmis olsun cankusummkiscem ama yapilacak cok sey vardir yineee erken teshis edilmis hemdeee:26::26::26:rabbim sifasini versin inslalahhhhne dedi edam doktorrr ne yapilamsi gerekmis simdii

off ne diyon edammmcok gecmis olsun cankusummkiscem ama yapilacak cok sey vardir yineee erken teshis edilmis hemdeee:26::26::26:rabbim sifasini versin inslalahhhhne dedi edam doktorrr ne yapilamsi gerekmis simdii

walla habıbtemm unnıversıte hastanelerıne gıtmesını ıstedı bırkere daha cerrahı mudahale gerekeblır falan demıs bılmıyorum artık ne yapacak pazartesı gunu unıversıte hastanesıne gıdıcek bıkerede tahlılını oraya gısterecek

üüzlmeyin kiscem artik hersey okadar ilerledikiiiesimin teyzesi 5 yildir mücadele ediyo vala cok saglikli hic bi raahtsizlik duymuyoooara sira kemoterapisin ialiyo tedavisine devam ediyo sükür biseycigi yok lafini bile etmiyo o hastaliginn.inslalah ablaninda tedavisi basarili gececekk yasida genc gencler daha iyi mücadele ediyoo..o kadar cok kurtulan varki bu hastaliktannnn cok basarili tedavileri varrrr

bi doktora bagli kalmamasi cok doruuu:26:insallah sagligina kavusacakkk edammgerekirse ameliyatta olurrr sagligina kavusur ablaciginn

ınsallah habıbtemm ablamı cogu kezz tesellı edıyoruzz bu sekılde konusarak ama gel gelelım ablam anlamıyorrr hastalıga canı cok az ıster ıstmez uuzuluyorr bız ne dersek dıyelım tesellı olmuyorrr kendını yıpratıyor bırde ben doktorun soyledıgını kulagımla duydum sız ne dersenız dıyın ben tesellı olamam dıyor aglıyorr bu gece asla uyuyamaz cok effamlı ablam oyle boyle deıl ben kendımı bılıyorddumm effamlı ama ablam bende beter bırsey duymaya görsünn yeterkııı o an iş biterrr kendını yıyorr ısdee walla ne olcak hıc bılgım yok sureklı dıyor ben olucem falan gece ruyamda bunu gormmustumm ben dıyor hatta bı aksam ruyasında babamı gormus dıyor ısde babam benı yaynına cagırıyor dıyo ölücenm ben bu hastalıktan dıyor bugun cok uzdu bızı oyle boyle deıll aglamaktab gözlerımız yumruk gıbı oldu tesellı etsek yıne aynıı offff yaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…