- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #55.861
anammmmmmmmm yasakımm gelmıssssssss yupppıııııııııııııııııııııhosgeldınn bıdenemmmmmmmmmmmmmm
yasakımmm nassılsınn bıdenemm
geldim edammmyaw bundan bi saat önce bura kisce kayniyodu
ben yogurt yapmak icin cikmistimm geri gelemedimm
ve hepsi dagilmis birdennn
saol cankusum sükür iyimmsen naptin öglen yoktun net olmadigi icinmi misafirin nemi vardii
edam biliyosun demi hedef 3000 sonra yatakkkk durma
ıyı ettınde geldınnn habıbtwnmmmwalla ben gelemmedmm kıscemm annem falann var yıgenım var yatıya kalıyorlarr ouyuzden cay yap yemek ye otur falan ancak gelebıldımm bırde canım sıkkınn
alla alla aslinda konusurdu ecep yazamiyomu telden ne giriyosaaaaaaa
oo misafirlerinnn varmissssnoldu edam hyirdir insalah önemli bisey degildirrrrrrr:26::26::26::26:
ewet habıbtemm oyuzden burdayımmm zaten hedef 3000ınsallah yapablırım kıscem oglende yoktum anemdeydım cam falan sıldıkk ordan bıze geldıkk annemıde aldım bu gece bızde
halledecez merak etme yeterki sen yaz biseylerrrray annecigin yanindamii ne güzel kiscemm iy etmisin anenecigini alip getirdigine nerenin camini edam seninki bitmisti annnenin evinimi temizledinn
ablam gogsunden amelıyat olmustu yaa demıstımm sızlere bugun patolojıden sonuclarını alms kotu huylu tümör cıkmıs oyuzden cok morelımız bozukk
off ne diyon edammmcok gecmis olsun cankusumm kiscem ama yapilacak cok sey vardir yineee erken teshis edilmis hemdeee:26::26::26:rabbim sifasini versin inslalahhhh ne dedi edam doktorrr ne yapilamsi gerekmis simdii
ewett tatlımmm sıra anneme gelmıstı yaz temızlıgı yaptım Annecıgımee sonradan da alıp bıze ggetırıdımm yorgunluk kahvemızı ıcmeye sonradanda yolamadım eve burda kalıcakkhemde canı sıkkın malummm onunda ablama uuzuluyor aglıyor sureklııı
walla habıbtemm unnıversıte hastanelerıne gıtmesını ıstedı bırkere daha cerrahı mudahale gerekeblır falan demıs bılmıyorum artık ne yapacak pazartesı gunu unıversıte hastanesıne gıdıcek bıkerede tahlılını oraya gısterecek
üüzlmeyin kiscem artik hersey okadar ilerledikiiiesimin teyzesi 5 yildir mücadele ediyo vala cok saglikli hic bi raahtsizlik duymuyooo ara sira kemoterapisin ialiyo tedavisine devam ediyo sükür biseycigi yok lafini bile etmiyo o hastaliginn.inslalah ablaninda tedavisi basarili gececekk yasida genc gencler daha iyi mücadele ediyoo..o kadar cok kurtulan varki bu hastaliktannnn cok basarili tedavileri varrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?