- 9 Temmuz 2012
- 6.478
- 409
- 173
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #55.881
bi doktora bagli kalmamasi cok doruuu:26:insallah sagligina kavusacakkk edammgerekirse ameliyatta olurrr sagligina kavusur ablaciginn
rabbim tüm hastalarimizin insallah sifasini versinn
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn inşşallah versınn keskeeeee
cankusum benim bak görürsün ablacigin atlatacak bunuuucünkü bu hastaliktan cok iyi tedaviye yanit aliniyooo
evlimi edam ablannn
ınsallah habıbtemm ablamı cogu kezz tesellı edıyoruzz bu sekılde konusarak ama gel gelelım ablam anlamıyorrr hastalıga canı cok az ıster ıstmez uuzuluyorr bız ne dersek dıyelım tesellı olmuyorrr kendını yıpratıyor bırde ben doktorun soyledıgını kulagımla duydum sız ne dersenız dıyın ben tesellı olamam dıyor aglıyorr bu gece asla uyuyamaz cok effamlı ablam oyle boyle deıl ben kendımı bılıyorddumm effamlı ama ablam bende beter bırsey duymaya görsünn yeterkııı o an iş biterrr kendını yıyorr ısdee walla ne olcak hıc bılgım yok sureklı dıyor ben olucem falan gece ruyamda bunu gormmustumm ben dıyor hatta bı aksam ruyasında babamı gormus dıyor ısde babam benı yaynına cagırıyor dıyo ölücenm ben bu hastalıktan dıyor bugun cok uzdu bızı oyle boyle deıll aglamaktab gözlerımız yumruk gıbı oldu tesellı etsek yıne aynıı offff yaaaaaaaa
off ablan simdiden böyle pes etmemeli edam tabi diyebilir sizin icin konusmasi kolay diyee ama kendiside biliyodurr bu hastalikta moral ve ianamak cok önemliii..bu imtihandan basariyla gecmeli mücadele sabir dua ve tedavisini inanarak devam etmelii..kiscem siz o ne derse desin yine elinizden geldigince yaninda üzgün durmamaya calisin ne kadar zor olsadaaaa...sizden güc almalii simdi ilk soku yasadigi icin bence böyle konusuyo..zaman gectikce daha güclü olacakkk bencee....tedavisinin güzel gectigini gördükce bu dedikelrinden vazgececekkk insallahh..su an kolay degill onun iicn ama eminimki atlatacak bunu...rabbim yardimcisi olsun bizi habersiz birakma ablannin tedavisi hakkinda bilgi ver ki merak etmiyelimm..dua edecemm ablacigina insalaalh hepinizi edam güzel günler bekliyecekk..senin kuzunu teyzesi sevecek oynayacak gezdirecekkk...
evliinşallah alırrr habıbtemm 2 couguna bagıslasınn rabbbım bır oglu var tarıh ogretmenı bıtanesıde lısede okuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?