Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

başak gibisin aynı kıss
ama şaka maka kendine dikkat et kızçem bende yapcam temizlik ama ağır ağır yavaş yavaş

Aslında en iyisi yavaş yavaş yapmak ama benm her yaptığım iş hemencecik biticek kendimi paralıyorum yanlış bişey farkındayım ama elimde değilki o konuda yavaşlatamadım kendimi(

seninki hastalik boyutunda kizcem bende oyle igrendigim insanlar geldiginde yaparim bardaklarini camasir suyuna bile koyarim ama herkese yapmam sen baya baya yapiyosun

Hahahaa onu yazmamışım bak ayrı durur misafirin tabağı çanağı:)))Ayrı yıkanır onlar:))))Sanırım yaaa hastalık boyutunda artık bende inanıyorum buna:)))

Aslında en iyisi yavaş yavaş yapmak ama benm her yaptığım iş hemencecik biticek kendimi paralıyorum yanlış bişey farkındayım ama elimde değilki o konuda yavaşlatamadım kendimi(

kızçemm bende öyleydim baktım bir gün bel ağrısı bacaklarımın ağrısından ölüyorum sonra dedim ne kendini paralıyon ertesi günü kirlencek boşver dedim iyi yavaş yavaş yapcam artık

selammm kızlar işim vardı pc de kapatmadan size de bakayım dedim
nasılsınız
varmı bi gelişme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…