- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #55.821
seninki hastalik boyutunda kizcem bende oyle igrendigim insanlar geldiginde yaparim bardaklarini camasir suyuna bile koyarim ama herkese yapmam sen baya baya yapiyosun
başak gibisin aynı kıss
ama şaka maka kendine dikkat et kızçem bende yapcam temizlik ama ağır ağır yavaş yavaş
sekerler bendeee cikiyorumm, esim sabahciii.. malim 4 de kalkiyoruz. öpüyroum herkesi iyi gecelerr....
seninki hastalik boyutunda kizcem bende oyle igrendigim insanlar geldiginde yaparim bardaklarini camasir suyuna bile koyarim ama herkese yapmam sen baya baya yapiyosun
iyi geceler ablacım görüşürüz allah rahatlık versin
Aslında en iyisi yavaş yavaş yapmak ama benm her yaptığım iş hemencecik biticek kendimi paralıyorum yanlış bişey farkındayım ama elimde değilki o konuda yavaşlatamadım kendimi(
sekerler bendeee cikiyorumm, esim sabahciii.. malim 4 de kalkiyoruz. öpüyroum herkesi iyi gecelerr....
kizlar benimkide gelir birazdan bende cikiyorum iyi geceler
Aminn cümlemizeee. iki salavat arasi dua etmeyi unutmayinnn, hayirli hamilleik hayirli evlat dileyinnn.öptümmmm
İyi geceler miamorem Allah rahatlık versin benim eşimde yatalım hadi dedi:)))İyi geceler kızlar hepinize
iyi geceler nazimm gorusuruzz opuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?