- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #55.921
Allah razııı olsunnn Yasakımm sendenn cok ıyısınnn allahımm senınde hastalıklarına sıfa versınn ılk denemede bebegınız sızınle olsunn saglıcaklada kucagına almayı nasıpp etsınn bıtanemınnn allahım duy sesımı neolursunnn
ewet bıtanemm yıgenımm uyudu bılem ayakta ısde buu yıgenımın annesı okuyor dıye soylemedık buna bısey psıkolojısı bozulur dıye bırde annesıne cok duskunn annesının yanından dısarı cıkıp arkadaslarıyla gezmıyor bıle
sendende allah razi olsun edammrica ederim kiscemm hepiniz cok iyisinizz kimse üüzlmesin bu topikte rabbim herkesin evine huzur mutluluk versin insallahhh sadece iyi günde degil önemli olan zor günlerde birbirimizin yaninda olmak uzak oldugumuz icin leimizden ancak dua gelir kiscem bunuda yapariz inslalahhh........
iyi etmisiniz edam söylemediginizee insalalh annecigi eskisindende iyi olacakkkrabbim onun yüzüne baksinn annecigi evliligini torununu görsün inslalahh...
Allah razıı olsunnn sımdıdenn okuyacak olan tum arkadaslarımızdannn allahımmm ınsalah sıfa verecek sızlerın duası ıle suan duaya okadar muhtacız kii allahımmm kımseye dert verip derman aratmasınnn aminnn
aminnnnnnnnnnnnnn inşallahhhhh yasakımm allahıımmm büyükkk derdini veren rabbim dermanınıda vericek inşallahhh
neysee habıbtemmm dderdimi dinleğin için teşekkur edermm allah sendende razı olsunnn ınsllahhh allahım senın dertlerinede şifalar versinnn rabbimden ümit kesilmezz biliyorum hatsalar şifa bulucak iyi olucak vadesi dolan ölecek rabbim büyük iyi günlerde yasatsın bizlerii hep gülelimm neyse canımmm allah rahatlıkk versınn tekrar tesekkur ederımm optumm senıı iyi gecelerrrr
amin edammmmhemen baslariz insallah yarinn okuycak kislar adini yazdirir iki gün bekelriz kimelr okuycak diye..eksik olursa iki ser okur yine 41 yasine tamamlarizz insallahh... isteyen kislarimiz namazinida kilar inslalahh
hancekimin cici annesinin tedavisi nasi geciyokii inslalah onunkide iyi gidiyor galibaaasükür simdi her imkan varrrr tedaviler basarili geciyo bu tür hastalikalrdaaaaaa
edam tabi dinliycemmmm tesekkür söz konusu bilem degillrabbim yardimcinizo lsunn iy geceelr cankusumm allaaha emanet olunnnn
bende cikim artikkkk
tamamm habıbtemm yarınn aksamm yada gunduz geleblırsem gelmeye calıscam cunku ablamın yanında olmalıyımm merak etmeyın benı ama fırstım olursa gelmeye calıscamm tekrardan kıslara tesekkur edeerımmm allah hepımızden razı olsunnnnnnn allah sızlerede hayırlı evltlar nasıp etsınnnnnnnnnnn
hoşş geldinnn canımmmmm
oyy maşşallahh senin kızçeneeee
selam kıslarr kımse yokmuu
mrb ben varm.ve de desteğe cok ıhtyacm vr
edam yettim gayri biraz durabilirim senlee kiscemmm
geldim edammmyaw bundan bi saat önce bura kisce kayniyodu
ben yogurt yapmak icin cikmistimm geri gelemedimm
ve hepsi dagilmis birdennn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?