- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #56.061
bitanelerimmm şimdi geçmişi okurkenn gördüm gece edam gelmiş ve yasakımla dertleşmişş
kızçemiizin ablasının göğsünde kötü huylu tümör çıkmışşrabbim öncelikle acil şifa versinn
biliirm elden bişey gelse hepmizin canla başla yaparızz ama elden bişey gelmior malesef
sadece yapabileceğimizi yapmaya çalışalım ve diorum ki rabbim kabul etsinnnn can arlkadaşımızın
ablasına 41 yasin okuyalım..... Rabbimm biizm gibi kalbi gönlü temiz kızçelerin dualarını kabul eder ...
Kim okumak isterse adını yazdırsınn lütfenn... şimdiden edam adına teşekür ederimm....
Rabbimm el açıp dua eden bizlerin dualarını kabul etsinn.....allah hepinizden razı olsunnn ....
alinti moremmmmm
kisi basi iki veya 3 er yasini serif okusak bi an önce 41 tamamlar bagislariz edamin ablasinaaaaainsallah tüm kiscelerimiz duyarli olacak biliyorum bunuuuu
yasakım kıscem yaw
yaw kac dk sonra yazdin süle bakimmmben istiyomki hemen yazilsin cevapp gezdin baska topikleri demi öyle yazdinn
kacirdin beni tabii
ben varken niye sülemedinnn
allah razi olsun sevdam ne güzell cümlelerle örnek vermisin cok hosuma gitti vallaaaa
hepimiz ayni dertten muzdaribiz kutukutupensemmmm
beni bırakıpta gittin küstüm sana
elindekinin kiymetini bilseydin yalniz kalmazdinnn
kis melekim patlat sineklerin kafasina topik sinekli bakkal gibi sinekli topik olcekkkkk
gurbanliklar hazir haberiniz olaa
Kimse yooooohhhhhhh
aaaa mrb tatlım
Hemsommm telden girdigim için göremiyorum kimseyi
Hemsommm telden girdigim için göremiyorum kimseyi
Valla tatlım moralim çok bozuk açıkçası gol kenarına parka gittim herkes gobuslu gobuslu dolasiyor kimin ellerinde bebekleri aglayaktim.nerdeyse hemen eve geldimok baby nasılsın
Canım gobekten gonal f kullandım 4 gün menegon popodan oluyor canım acilde yaptırdım bugün bu çok yakıyor gece ağrısından uyuyamiyorum gonalf en güzelicanım sen göbekten iğne oluyomusun menegon kullanırken
Valla tatlım moralim çok bozuk açıkçası gol kenarına parka gittim herkes gobuslu gobuslu dolasiyor kimin ellerinde bebekleri aglayaktim.nerdeyse hemen eve geldim
hamilelik nasıl bir duygudur allahım bizede yaşat sağlıklı sıhhatli dogsunlar
Canım gobekten gonal f kullandım 4 gün menegon popodan oluyor canım acilde yaptırdım bugün bu çok yakıyor gece ağrısından uyuyamiyorum gonalf en güzeli
hamilelik nasıl bir duygudur allahım bizede yaşat sağlıklı sıhhatli dogsunlar
ben iki toz iki su karistirarak oluyorum birde ağır geliyor aile hekimliğinde yaptirdim ordaki hemşirenin eli çok ağır onun yaptığı bugünkünden daha çok ağrıyor bugün yağlı bi amca varmış acile o yaptı allahtan sormuyorlar bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?