Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

benden bu kadar bugünlükkkk simcik gezmelere disari gidecemmm

aşamda malüm survivor vaasurvivor bittikten sonra belkim bi bakmaya gelirimmm

hoscakalin dostca kalin sagliklica kalinnnnn kisciklarrrrr

hadi yasakk bas gaza oyalanmaaaaaaaaaa

rabbim dularimizi kabul eder insalalhhh..edaminizin ablasi bi an önce sagligina kavusurrrrrrrr

yasakım kıscem yawinan ben sizden başka gül koklamam ne işim var başka topiklerde

elindekinin kiymetini bilseydin yalniz kalmazdinnn

kis melekim patlat sineklerin kafasina topik sinekli bakkal gibi sinekli topik olcekkkkk
beni bırakıpta gittin küstüm sana
gurbanliklar hazir haberiniz olaa

Valla tatlım moralim çok bozuk açıkçası gol kenarına parka gittim herkes gobuslu gobuslu dolasiyor kimin ellerinde bebekleri aglayaktim.nerdeyse hemen eve geldim

canım benm yaa üzülme kıss napalım çooook sabırlı olmamız gerekiyor bizim.bende ablamın bebeği hareket ederken nası bi buygu diye sormak istedim hep ama soramadım

Canım gobekten gonal f kullandım 4 gün menegon popodan oluyor canım acilde yaptırdım bugün bu çok yakıyor gece ağrısından uyuyamiyorum gonalf en güzeli

ben sadece menegon kullanıyrm ama doğru diyosun çok fena ağrı yapıyo.iğneyi olduktan 3 saat sonra falan başlıyo benm. bugün bende bi tıp merkezinde yaptırdım ya deli oluyorum hemşirelere tüp bebek için mi yok kaç yaşındasın kaç senelik evlisin problemn ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…