- 23 Aralık 2011
- 14.371
- 18.310
- 498
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #56.041
nihayet gelen oldu yaaaawhoş geldin kıscem
çalışıyomusun canım allah yardım etsin mesleğin ne:26::26:
hoşbuldukk melekimmm nasılsınn kıscem
iyiym kıscem geldim ama kimseler yok sinek avlıyo buralarsen nasılsın
sende mi bugün sınava girenlerdendinbende iyiyim kıscem sınavdan çıktım geldim kimsecikler yok haftasonu millet kendini gezmelere vurdu herhal ama çok sıcak ben dayanamadımm hemen eve geldim
:96::96::96::96::96::96::96::96::96::96::96::96::96::96:
sende mi bugün sınava girenlerdendincanım nasıl geçti
hiç anlamadım kıscem ne desem boş ya iyi desem iyi değil kötü desem o da değil bakalımm final var daha ama inşalah geçerimm
inş kıscem iyi gelir sonuçların
kıscem acı elma yağı yada adaçayı yağı diye bişey varmış pamuğa damlatıp vajinaya koyunca iltihabı söküp hamile kalmana yardım ediyomuş duydun mu
annemmm çok geşmiş olsun rabbim acil şifalar ihsan eylesin akşam ewde 3 yasini şerif okurum ben şimdiden 3 çepte bilin öpüyoruumm
emret komutanım
yaw kac dk sonra yazdin süle bakimmmyazdımya görmedin mikaprisli kısce seni
kimse kalmamış
güzel sesciğime gelirler belki
allah razi olsun sevdam ne güzell cümlelerle örnek vermisin cok hosuma gitti vallaaaaKûn Fe Yekûn "Ol der ve olur!" ..mevlam dermansız dert vermesin cnm yer gök dua emanetçisizyiz bu canın birbirmizin canındanda mesulüz bence elimden geldiğince yardım ederim inş 3 okuyacağım rabbim 4-5 te okumayı nasip etsinLa Tahzen! İnnALLAHe-l meana!" "Üzülme, Allah bizimle beraberdir."
HOŞGELDİİN SEVDAM nasılsın
yalnız kaldımm sanırımm :84::84::84::84::84::84::84::84:
inş kıscem iyi gelir sonuçların
kıscem acı elma yağı yada adaçayı yağı diye bişey varmış pamuğa damlatıp vajinaya koyunca iltihabı söküp hamile kalmana yardım ediyomuş duydun mu
hiç anlamadım kıscem ne desem boş ya iyi desem iyi değil kötü desem o da değil bakalımm final var daha ama inşalah geçerimm
benn geldimm ben geldimmmm
elindekinin kiymetini bilseydin yalniz kalmazdinnnnihayet gelen oldu yaaaawhoş geldin kıscem
çalışıyomusun canım allah yardım etsin mesleğin ne:26::26:
iyiym kıscem geldim ama kimseler yok sinek avlıyo buralarsen nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?