- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #56.501
iyimm canımmmm ne olsunn 3 kalpçık yapmaya calıştımm ama bugun olmaz oo dahaa bayaa sürer benım onu yapmamm uykumm geldii daha işlerimm varrrr
Amin habibtemm Allahim kabul eder insallah tez zamanda sifasini bulur insalah
tamam yasakımmm açıkcsı ben tüm kızlaarınnn ben ben demelerini bekliordummmm:44::44::44::44::44:
Supersin nazim sen.Öpücük öpücük:)))
Hahahaha evet yaaa ama uzanirken bile elisimi yaptim:)))Bos duramiyorum ben yaa:)))
canlarımm sizee iyi sohbetlerr ben daha namazz kılmadımm kalkıyımm hadii görüşürüzz öptümm hepinizii
ben kaçarrrr
canlarımm sizee iyi sohbetlerr ben daha namazz kılmadımm kalkıyımm hadii görüşürüzz öptümm hepinizii
ben kaçarrrr
Habibteminkileri guzel aliyo ama hepsini:))Seninkini almiyo null yaziyo:)))
Cok haklisin habibtemm eksik kalirsa tamamlariz hepberaber
Habibteminkileri guzel aliyo ama hepsini:))Seninkini almiyo null yaziyo:)))
saol kutukutupensem allaah sükür iyimmmnasılsınn kıscemm
ben kaçarrrr
Bak az once yapmadi simdi yapti habibtemm ne yapsamda duzelse bilemrdim.Nazim rl atar simdi:)))Nazim ben smileyde yapamiyorumHabibteminkileri guzel aliyo ama hepsini:))Seninkini almiyo null yaziyo:)))
cazibeme dayanimiyo teller habbitemm
Cok haklisin habibtemm eksik kalirsa tamamlariz hepberaber
Bak az once yapmadi simdi yapti habibtemm ne yapsamda duzelse bilemrdim.Nazim rl atar simdi:)))Nazim ben smileyde yapamiyorum
bende ne yalan söylümmmnapalim morem yapacak bisey yok ben elimden geldigince okurum bakim nekadar eksik kalirsaaaaaa her an ne yasyacagimiz belli olmaz belki edamin ablasian ettigimiz dualar bizide bi hastaliktan korur.. ben o inanctayimm.yasanilan bi hastaligi görmezden gelememmmmmm
Alla alla anlamadimki naziminkilere neden yapmiyoBak az once yapmadi simdi yapti habibtemm ne yapsamda duzelse bilemrdim.Nazim rl atar simdi:)))Nazim ben smileyde yapamiyorum
ahanda simcik geri olmusssssscok mutlu oldumm
Aminn nazim Allahim acil sifalarini versin insallah...
cazibeme dayanimiyo teller habbitemm
Bak az once yapmadi simdi yapti habibtemm ne yapsamda duzelse bilemrdim.Nazim rl atar simdi:)))Nazim ben smileyde yapamiyorum
aynen yasakım bende kendime bir sayı belirlemedim artık 3-5 okuurummm insan başına gelmeden anlamıoo karşıısndakii ben hastalıktan korkarımmm :26::26::26: rabbiimm herkese şifa versinnn kemoterapiler çok zorrbeklemek çok zorr
Allahm şifa bekleyen herkese şifa versinnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?