Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

tamam yasakımmm açıkcsı ben tüm kızlaarınnn ben ben demelerini bekliordummmm :44::44::44::44::44:

bende ne yalan söylümmmnapalim morem yapacak bisey yok ben elimden geldigince okurum bakim nekadar eksik kalirsaaaaaa her an ne yasyacagimiz belli olmaz belki edamin ablasian ettigimiz dualar bizide bi hastaliktan korur.. ben o inanctayimm.yasanilan bi hastaligi görmezden gelememmmmmm

canlarımm sizee iyi sohbetlerr ben daha namazz kılmadımm kalkıyımm hadii görüşürüzz öptümm hepinizii

ben kaçarrrr

ii geceler zeynebimmm Allah kabul etsnnn

Allah rahatlık versin kuşumm yarınn bide gebelik takvimi yapı ver

Son düzenleme:

aynen yasakım bende kendime bir sayı belirlemedim artık 3-5 okuurummm insan başına gelmeden anlamıoo karşıısndakii ben hastalıktan korkarımmm :26::26::26: rabbiimm herkese şifa versinnn kemoterapiler çok zorr beklemek çok zorr
Allahm şifa bekleyen herkese şifa versinnn

Bak az once yapmadi simdi yapti habibtemm ne yapsamda duzelse bilemrdim.Nazim rl atar simdi:)))Nazim ben smileyde yapamiyorum

güzel yapamammışş programcısı kk nın yada eksik bırakmışş böle olmamalıydıı kocişe doirum yapılabilir dioo

bende moremm benim icinde sayi önemli degil ne okumam gerekirse okurummmmmaynen kiscem saniyoruzki bazen bize gelmez iste öyle degilll..kimi ne zaman bulacagi hic belli olmaz hastaliginnönemli olan zor günde arkadaslarimizin yaninda olmak iy günde herkes olur zatennn:26:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…