Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

aynen yasakımmm ama işte kismeyife zorlayamayızz inş.. herkes elini vicdanına koyar

kızlar malesef yine adet oldum pazartesi şu hormonlara bi bakım sonra rahim filmi çektirecem de çok korkuyom anestezili mi olsam:26::26::26::26:

kızlar malesef yine adet oldum pazartesi şu hormonlara bi bakım sonra rahim filmi çektirecem de çok korkuyom anestezili mi olsam:26::26::26::26:

hayırlllıısı olsun canımm korkma hiççç derman olsunndaa katlancass acıyaa artık napalımmm

tiroidin düstümü abbayimmmcektir ksicem napalim bebek icin herseye katlanacagizzzzz

a.s gariiiiiii çok öptüm onu nasıma de........hamil sana papatyalar toplamış deaynen böyle dedi isteeeee

Ben öldüm bittim mahvoldummmm. Hic böyle belim agrimamisti. Bugün farkettim hamile oldugumu,...,, kaldim öyle yaaa yapamadim daha fazla.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…