- 17 Nisan 2012
- 4.364
- 3.140
- 163
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #56.541
Paralamasaydin kendini o kadar yaaa kac saat ayakta kaldin kolaymi bitanemm yaa..
gecmis olsunn
Paralamasaydin kendini o kadar yaaa kac saat ayakta kaldin kolaymi bitanemm yaa..
Ben öldüm bittim mahvoldummmm. Hic böyle belim agrimamisti. Bugün farkettim hamile oldugumu,...,, kaldim öyle yaaa yapamadim daha fazla.....
tiroidin düstümü abbayimmmcektir ksicem napalim bebek icin herseye katlanacagizzzzz
ooyy abaamm kıyamammm :26::26::26: yeni mii giittilerrr
Ahhh miamoremm aaah bisey diyemiyorum vallahi 10 saat ayakta kalinirmi,bide bana kizarsin yorma kendini diye sana ne demeli???Paralamasaydin kendini o kadar yaaa kac saat ayakta kaldin kolaymi bitanemm yaa..
Sabah sekizden aksam 18:00 a kadar. Sonra hic kalkmadim esim yapti herseyi
Ayyy evet 20 dk oldu... Tam yemek bitti köyün alarm i caldi benim esim gönüllü itfaiyede. Alarm calinca ne yaparsa yapsun birakir gider. Ayyy saat 22:30 da kulaklari sagir eden alarm calinca garip oluyor insan. Savas cikti sandim. Partici gencler kücük yangin cikarmislar. Cok sükür bisi yok
canım bilmiyom pazartesi baktıracam senin düşmüş mü prolaktin düşmemiştir çünkü göğüslerim ço ağrıyo geçen ayda böyledi
Ahhh miamoremm aaah bisey diyemiyorum vallahi 10 saat ayakta kalinirmi,bide bana kizarsin yorma kendini diye sana ne demeli???
Uzat ayaklarini dinlen biraz bitanemm ya
morem saat bir oldu sen ayaktasin halennnnuykun yokmu bugünnn
Ahhh miamoremm aaah bisey diyemiyorum vallahi 10 saat ayakta kalinirmi,bide bana kizarsin yorma kendini diye sana ne demeli???
kıyamam ablaa yatt dinlen artık sabaha topla etrafınıı
Benimki rutin artik hafiflettim gunfelik isleri yaparim artik bide perdeleri biirirsem tamamdir benim isim sali cuma hafif isler yaparim:)))
iy gecelrr allaha emanet ol moremmmmm tatli rüyalar gör insalalhhhhhhcanlar çıkıorummm bennn
yatak artıkkk geç olduu
Allah hepinize rahatlık versinn inşallahhh
zamanlaman müthişşş yasakımmmm
Ben bugun cok dinlendim:)))))
İyi grceler bitanemm Allah rahqtlik verein tatli ruyalar gor:))):-*:-*:-*:-*
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?