- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #5.621
ben okudum yasakhayalimm 100 tane
canlar varmı eklencek
loorimm Allah kabul etsin sen okumuşun hemen okudu die yazcamm
masalaalhh loorime en caliskanimiz ciktin
bi elimde tel bi elimde klavyee
masalalhhh 10 parmaginda 10 marifettt
annemde diyo o ses ne yaziyorum ya buraya
ama okuyabilirim yine sadece 100 tanemi okuicazzz
loorim 100 tefriciyeyi kac dakikada okudunn
evet canim daha gokukmeyebilir hadi hayirlisibulantilarin basladimi yaa :26::26: bende hic bisey yokkk bombo gibiyimmm
canım tebriklerrrr Allah analı babalı sağlıklı kucağınıza almayı nasip etsin, darısı da başımıza olsunn
kuzum kan degerlerine bakmadı mı nasıl 1ay ya öyle şey mi olur beni bu hafta tekrar çağırdı
1 saate okumusumdur yasakhayalim ilk kez okudum biraz yavas oldu alistiktan sonra gecti
geçen hafta başladı canım sen ne kadar canım bebişin
sağol canım benim inşallah herkezin bsına versin isteyen bütün annelerin meleklerini kucağına versin
çıktıda yüzdeleri çıkmadı ya tekrar yaptıracam ama düsük de yüzdeleri çıkmadı dedi doktorum
yine iyi loorimmmm bende okum ya neki 1 saatt:26:inslaalhh btirim 100 tanemii
100 tane yasakhayalim 10 ar 10 ar okudum tek tek saymadim 10 okudum yazdim 10 okudum yazdim boyleee
6+3 um canimm ben
Kızlar Allah kabul etsin ne güzel okumalara başlamışsınız...
Ben şimdilik katılılamıyorum, çünkü güvenemiyorum kendime söz verdiklerimi yetiştirme konusunda... Ama hepiniz adına çok sevindim Allah kabul etsinn
Kızlar Allah kabul etsin ne güzel okumalara başlamışsınız...
Ben şimdilik katılılamıyorum, çünkü güvenemiyorum kendime söz verdiklerimi yetiştirme konusunda... Ama hepiniz adına çok sevindim Allah kabul etsinn
lorim bak bu iyi bi yöntem valla.simdi düsününce bana bile az geldi
masallah nazarlardan korusun rabbaim ben 10 dakka sonra geliyorum meyve hazırlıyacağım kızlar öptüümm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?