Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

evet canim daha gokukmeyebilir hadi hayirlisi bulantilarin basladimi yaa :26::26: bende hic bisey yokkk bombo gibiyimmm
geçen hafta başladı canım sen ne kadar canım bebişin
canım tebriklerrrr Allah analı babalı sağlıklı kucağınıza almayı nasip etsin, darısı da başımıza olsunn
sağol canım benim inşallah herkezin bsına versin isteyen bütün annelerin meleklerini kucağına versin

kuzum kan degerlerine bakmadı mı nasıl 1ay ya öyle şey mi olur beni bu hafta tekrar çağırdı

çıktıda yüzdeleri çıkmadı ya tekrar yaptıracam ama düsük de yüzdeleri çıkmadı dedi doktorum

6+3 um canimm ben

Kızlar Allah kabul etsin ne güzel okumalara başlamışsınız...
Ben şimdilik katılılamıyorum, çünkü güvenemiyorum kendime söz verdiklerimi yetiştirme konusunda... Ama hepiniz adına çok sevindim Allah kabul etsinn

bizde daaha bu gün basladik pazartesisevmezim loorim okumus simdilikkkaminnn canimm benimm aminn

lorim bak bu iyi bi yöntem valla.simdi düsününce bana bile az geldi

masallah nazarlardan korusun rabbaim ben 10 dakka sonra geliyorum meyve hazırlıyacağım kızlar öptüümm

aminn bitanemmm
evet yasakhayalimmm tek tek okursam baya gozume cok gelmistiii sonra boyle yyaptimm

aminn fhm hepimizin kini insalllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…