Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

tamammm

bence çıkayımm hicranımmm çamaşırımı topluuuym öğlene yemek yapayımmm

görüşürzzz geneee

anladım kızçemm benim kiii evde izni vardı 5 gündür yamacımda kendisii
şimdide pc de sabahtan beriii hiç kalkmaz sağ olsunnn

yok kız bu sattee ne çalışmasııı

istememm şimdiiii

hımmm olsun kızçemm sabahları daha vermli olyomuşş dioalrrr

günnayydınnnnnnn

daha bişey yokkı beaa sabah mamurluğu var kızlarda kise gelmedii

hemi bide kapali pazarrr

bitanelerimmm şimdi geçmişi okurkenn gördüm gece edam gelmiş ve yasakımla dertleşmişş
kızçemiizin ablasının göğsünde kötü huylu tümör çıkmışş rabbim öncelikle acil şifa versinn
biliirm elden bişey gelse hepmizin canla başla yaparızz ama elden bişey gelmior malesef
sadece yapabileceğimizi yapmaya çalışalım ve diorum ki rabbim kabul etsinnnn can arlkadaşımızın
ablasına 41 yasin okuyalım ..... Rabbimm biizm gibi kalbi gönlü temiz kızçelerin dualarını kabul eder ...
Kim okumak isterse adını yazdırsınn lütfenn :26:... şimdiden edam adına teşekür ederimm....
Rabbimm el açıp dua eden bizlerin dualarını kabul etsinn.....allah hepinizden razı olsunnn ....

alinti moremmmmm

kisi basi 2 veya 3 er yasini serif okusak bi an önce 41 tamamlar bagislariz edamin ablasinaaaaa insallah tüm kiscelerimiz duyarli olacak biliyorum bunuuuu

Son düzenleme:

Ben okurum inşallah allahin izniyle zamanim oldukca ama iki aydır reglim nezaman biter bilemem biter bitmez okurum inşallah:)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…