- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #56.661
kusura bakma canım ark çık olunca karistiriyorum ama oralarda yemyeşildir ohhh havası miss
tavuk bokumu ayyyyyyyy Allah seni napmasin ya
Ege dusunuyoruz ama degisiyo Eymen i de begeniyorum tek isim dusunuyoruz ve burada soylenebilecek bisey olsun diyoruz bakalim ne olucak
Netim çoook kötü kizlar telefondan girdiğim için kusura bakmannn
kusura bakma canım ark çık olunca karistiriyorum ama oralarda yemyeşildir ohhh havası miss
Ege efeye çok uygun bir harf değişikve çok güzel canım ikiside
Yaa evet gevurlar her ismi soyleyemiyorlar kör olasicalar annemin lafı buda
benimde cok kotuydu simdi oldu sukur
evet canim benziyooaynen ne guzel demis annenn bende cok takintiliyimdir soyleyemediklerinde falan sinir olurum o yuzden cocugum boyle biseyle yasamasin sonra bana kizmasinn
Sendemi tel den giriyosun loorimmm
Tel berbat yaa bir saatte ancak yolluyor mesaji
Burda yaşıyorsak bunlarin kurallarina uymak zorundayız bitanemm başka çaresi yokk
Oğlumun ismi yiğit efe ama yigiti diyemiyorlar çatlaklar
yok dilegim telden girsem krize girerim herhaldelaptoptan ama az once bi sorun oldu sayfada o yuzden giremedik yani
Niye kizz çekim iyi oldumu telefon daha güzel küçücük
Anladım sorunlar herzaman var canım sorun bitmez
bende o yuzden iki isim istemiyorum ya cunku burada daima 1.isim soyleniyo o yuzden tek istiyorum kisa olsun istiyorum bla bla bla
ben bi cok pencere aciyorum dilegim bi taraftan muzik diger taraftan haber diger taraftan kk sayfalarini dolasiyorum
Benim eşim inat etti ikiside olsun diye olduda napim dediğim dedik çaldığım düdük meselesi
Tek isim iyi bencede az olsun öz olsun
Maaşallah daha yokmu kiz
Bende genellikle alışveriş sitelerini açarım acilminca üst üste tıklarim ve 10 tane sayfa çıkar eşimde beni fircalar bir güzel
evet guzel mesela ege eymen olsun isterim ama bende inat ettim tek isim olsun istiyorum 2 isim soylense gam yemicem ama soylenmiyecegi icin 2 sinden biri secicem artik
Efemiz guzel olmus ya ayy bak yigit efemiz demem lazim artik
ayyy Allahim yaa guldurdun benide
Ikiside hoş farketmez yanii bence:)))
Bizde ilk başlar hep efe dedik ama şimdi ikisinide söylüyoruz çünkü e carda ve pasaporta yiğit yaziyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?