Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

ben geldim dilegim nasilsin..?

burdayim dilegim esim bi rahat birakmiyoki oraya buraya cagirip duruyoo iyiyizz cok sukur bebiste iyi efem nasil??

Anlıyorum canimm seni benim eşimde aynı çünkü şimdi annemlerdeyim ondan biraz rahatim:))))
Hareketlerini hissettinmi canım benim
Efe iyi teyzesi bugün misafir gelmedi rahat rahat uyuyor efem

Anlıyorum canimm seni benim eşimde aynı çünkü şimdi annemlerdeyim ondan biraz rahatim:))))
Hareketlerini hissettinmi canım benim
Efe iyi teyzesi bugün misafir gelmedi rahat rahat uyuyor efem

canim daha kucukken bile hissediyodum ama hala goz seyirmesi gibi oluyo ve hergun hissedemiyorum 1 gun hissediyosam 3 gun yada 2 gun hissetmiyorum yani benim bebis daha kucuk oldugu icin o guclu tekmeleri yemedim henuz uyuyunda buyusun efemiz

canim daha kucukken bile hissediyodum ama hala goz seyirmesi gibi oluyo ve hergun hissedemiyorum 1 gun hissediyosam 3 gun yada 2 gun hissetmiyorum yani benim bebis daha kucuk oldugu icin o guclu tekmeleri yemedim henuz uyuyunda buyusun efemiz

Bende 25 haftada hissettim canimmm karnimda yüzüyordü ayağını dayiyordu karnima ozaman hissetmistim daha zamani var yani
Büyüdü teyzesi yarı yaşına girdi çok şükür gelen misafirlere gülücükler dagitiyor değecek diye çok korkuyorum

bakalim acelesi yokya elbet hissederim Masallah efemizeee okusun anen fln uzerine

bakalim acelesi yokya elbet hissederim Masallah efemizeee okusun anen fln uzerine

Yok tabi canım herşey vaktinde güzel isim düşündunuzmu canim pekii

Hergün okuyor babamda okuyor büyüklerimiz ne der tavuk boku tak diyorlar nazar degmemesi için

Yok tabi canım herşey vaktinde güzel isim düşündunuzmu canim pekii

Hergün okuyor babamda okuyor büyüklerimiz ne der tavuk boku tak diyorlar nazar degmemesi için

tavuk bokumu ayyyyyyyy Allah seni napmasin ya

Ege dusunuyoruz ama degisiyo Eymen i de begeniyorum tek isim dusunuyoruz ve burada soylenebilecek bisey olsun diyoruz bakalim ne olucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…