- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #56.641
ben geldim dilegim nasilsin..?
seneyede giyer hesabı
Hoşgeldin loorim nasilsin bitanem bebisimiz nasill
baban niye büyük aliyo kis
ben geldim dilegim nasilsin..?
burdayim dilegim esim bi rahat birakmiyoki oraya buraya cagirip duruyooiyiyizz cok sukur bebiste iyi efem nasil??
baban niye büyük aliyo kisbüyüyeceği kadar büyümüştür zaten
Anlıyorum canimm seni benim eşimde aynı çünkü şimdi annemlerdeyim ondan biraz rahatim:))))
Hareketlerini hissettinmi canım benim
Efe iyi teyzesi bugün misafir gelmedi rahat rahat uyuyor efem
canim daha kucukken bile hissediyodum ama hala goz seyirmesi gibi oluyo ve hergun hissedemiyorum 1 gun hissediyosam 3 gun yada 2 gun hissetmiyorum yani benim bebis daha kucuk oldugu icin o guclu tekmeleri yemedim henuzuyuyunda buyusun efemiz
allah iyiliğini versin kissss çok güldüm
Bende 25 haftada hissettim canimmm karnimda yüzüyordü ayağını dayiyordu karnima ozaman hissetmistim daha zamani var yani
Büyüdü teyzesi yarı yaşına girdi çok şükür gelen misafirlere gülücükler dagitiyordeğecek diye çok korkuyorum
cooooooook sıcak bugün canım ben beysehirdeyum burası akdenize biraz daha yakın sen nerelisin
bakalim acelesi yokya elbet hissederimMasallah efemizeee okusun anen fln uzerine
Burda havalar ısınmadi halen yaaacooooooook sıcak bugün canım ben beysehirdeyum burası akdenize biraz daha yakın sen nerelisin
Yok tabi canım herşey vaktinde güzel isim düşündunuzmu canim pekii
Hergün okuyor babamda okuyor büyüklerimiz ne der tavuk boku tak diyorlar nazar degmemesi için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?