Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

gorenler oyle soyluyo canim ben milletin yalancisiyim yani evet kizda suratin fln sisiyo ediyo ben ablamdan biliyorum ama her anne dogum yapinca cok farkli bi guzellik geliyo

Sigorta kartı canimm benim

Ikisinide söylüyoruz son bir aydır bakalım nekadar devam adecez.

hee anladimm soyleyin kizz tabiki benimde yigenim var 5 yasinda sahra nil adi biz hep oyle dedik ama biri sahra diyince o kadar sinir oluyorum ki anlatamam bende inadina sahra nil diyorum

hee anladimm soyleyin kizz tabiki benimde yigenim var 5 yasinda sahra nil adi biz hep oyle dedik ama biri sahra diyince o kadar sinir oluyorum ki anlatamam bende inadina sahra nil diyorum

Nekadar güzel isim maasallah canimm

Bundan sonra teyzesi sende yiğit efe de olurnu

ya bisey oluyo bu sayfada giremiyorum deli etti beni

senindemi kiz herkesin bu aralar evlilik yil donumu ne almayai dusunuyosun :26::26:

Aman delirme kiz

Ya ısviçreden saat alacaktım ama son zamandaki olaylardan dolayı annemkerdeyi biyerede çıkamadim

Bir öpücük veririm yeter

Valla benim eşim karı gibi çok zor beğeniyor hediye

En iyisi bir karton cigara alım doya doya içsin

oyleler bunlar anacim bende yemek yaparim hepsini yer sonra der pek guzel degildi diye

sigarami iciyoo bebiste var zehirleme bence kocisi

bence ailecek yemege cikin derim

oyleler bunlar anacim bende yemek yaparim hepsini yer sonra der pek guzel degildi diye

sigarami iciyoo bebiste var zehirleme bence kocisi

bence ailecek yemege cikin derim

Aynen valla birdakine der sunu şöyle yap böyle yap der
Sigara iciyorr maalesef biraktirqmiyorum yok evde içmiyor yiğit efemin yanındada icemez
En iyisi bencede yemek mc donqls

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…