- 16 Temmuz 2012
- 20.792
- 122
- 223
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #57.181
duadada kutukutupenseye gecmisiz rabbim dualarimizi kabul eder inslalahhhh
bitanelerimmm şimdi geçmişi okurkenn gördüm gece edam gelmiş ve yasakımla dertleşmişş
kızçemiizin ablasının göğsünde kötü huylu tümör çıkmışşrabbim öncelikle acil şifa versinn
biliirm elden bişey gelse hepmizin canla başla yaparızz ama elden bişey gelmior malesef
sadece yapabileceğimizi yapmaya çalışalım ve diorum ki rabbim kabul etsinnnn can arlkadaşımızın
ablasına 41 yasin okuyalım..... Rabbimm biizm gibi kalbi gönlü temiz kızçelerin dualarını kabul eder ...
Kim okumak isterse adını yazdırsınn lütfenn:26: ... şimdiden edam adına teşekür ederimm....
Rabbimm el açıp dua eden bizlerin dualarını kabul etsinn.....allah hepinizden razı olsunnn ....
alinti moremmmmm
kisi basi iki veya 3 er yasini serif okusak bi an önce 41 tamamlar bagislariz edamin ablasinaaaaainsallah tüm kiscelerimiz duyarli olacak biliyorum bunuuuu
yasakım hemen kaçmışsıngelde iki beşlik bozalım
bende az önce 1 yasin okudum EDA kıscemin ablasına allah kabul etsin inş siz listeyi düzenleyin yine okurum..
allah tez vakitte şifa versin inş...
kimse yokmu yaaaa:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
:108::108::108::108::108::108:
kaçmış yaww morecik olaydı kaçmasdımorecik de gelmedi zati
kızlaarr merhabalar...bugün doktordan hormon testımın sonucunu aldım..LH degerı yüksek doktor tekrar ultrasona gırmem lazım ve idrar testı yapmam lazımmıs...bı bılgınız varmı LH degerıyle ılgılı
liste yapmıcamm melekimmm kendim pcde tutorumm 2-3 kim nekadar okursaa
bir bilmecem var çocuklar
ben gelirim o gider, arkamdan mesaj dizer,
o gider more gelir, more gider o gelir
kim bu bakalım ???
kız senin için fimler mi çevirmedimşiirler mi yazmadım maniler mi dizmedim neler yaptım beya
yasakhayaaallllllllllllllllllll
morem hojgeldin beyaa
başım çok ağrıoooo ippemmmm birazdanda anneme gitcemm (kayınvalideme) ama nasıl gitcemmm
sağol kızçem amin
amin kızçem inşallah süpriz olur :18::18:
bir bilmecem var çocuklar
ben gelirim o gider, arkamdan mesaj dizer,
o gider more gelir, more gider o gelir
kim bu bakalım ???
kız senin için fimler mi çevirmedimşiirler mi yazmadım maniler mi dizmedim neler yaptım beya
yasakhayaaallllllllllllllllllll
ipem bende anlamadım bea bi göründü bi yok oldu yasakım hayalimm
hoşş buldummm ipemmmm başım ağrıo yatyodummm
kıscıklarm ben de şimdi çıkyrum görüşürüz inşallah herkese selamlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?