Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

kızlaarr merhabalar...bugün doktordan hormon testımın sonucunu aldım..LH degerı yüksek doktor tekrar ultrasona gırmem lazım ve idrar testı yapmam lazımmıs...bı bılgınız varmı LH degerıyle ılgılı

Canım ben bu konularda çok bilgisizim çoğu şeyi burda öğrendim ama belkim basam biliodur

kiscem lh hormonu yumurta olgunlasinca catlatan horman..peki fsh kacc..lh normalden ve fsh dan yüksek olunca pkodan süphelenilirr..senin reglinde düzensizdi sanirimm ..pkodan kaynaklaniyodu galibaa.. hic pkon var denildimiydi bu zaman kadarrrr

Son düzenleme:
biliyorum ama işte bende sade benle ilgilen istiyom ipekim yaw
söyle patrona sen benim selamımı işler beklesin ben beklemiyim

yemişim işleri yaa melekim sen istanbula geldiğinde ben senle bol bol ilgilencem sana tatlı ve kahve ısmarlıcam inşallah Rabbimize de hayırlı evlat ısmarlıcaz geri dödüğünde damağında tatlımın tadı, göbüşünde de tatlı bebişimiz kalıcak

bak görüyon mu yine gitti

kızçem anca oluo nabam beya :26::26::26:

inşallahh geçersnnnn ipemmmmm

inşallah canm ya sağol .. ahh bi de değerlendirebilseydm hem onu hem de bebeyi kutlardık belki ama yumurtlama günlerim zayıf geçti malesef ( üzgünüm ve kızgınım bu yüzden

üüzlme ipemm belli mi olurr inş. süpriz olurr

allah kabul etsinn melekimm Rabbimmm dualarını kabul etsşn inş...

ipem bende anlamadım bea bi göründü bi yok oldu yasakım hayalimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…