- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #57.161
kızlaarr merhabalar...bugün doktordan hormon testımın sonucunu aldım..LH degerı yüksek doktor tekrar ultrasona gırmem lazım ve idrar testı yapmam lazımmıs...bı bılgınız varmı LH degerıyle ılgılı
Canım ben bu konularda çok bilgisizim çoğu şeyi burda öğrendim ama belkim basam biliodur
kızlaarr merhabalar...bugün doktordan hormon testımın sonucunu aldım..LH degerı yüksek doktor tekrar ultrasona gırmem lazım ve idrar testı yapmam lazımmıs...bı bılgınız varmı LH degerıyle ılgılı
yınede cevabın ıcın tsk tatlım
biliyorum ama işte bende sade benle ilgilen istiyom ipekim yaw
söyle patrona sen benim selamımıişler beklesin ben beklemiyim
bak görüyon mu yine gitti
nazımm bende okurum edamın ablasına cumaya kadar 3 yasin... Allah acil şifa versin inşallah.................... okur okumaz yazarımm
görmedim canım pardon ya .. işler güçler işte beynim döndü artık yorgunluktan ..
çok zordu yaa sanki örgün öğretim gibi kasıyolarzaten ortalama bişeyler bana yeticek inşallah..
hazirandaki sınavlar daha önemli onlardan da çok düşük almazsam bitirebilrm die umuyorum ..
ama çok zorluolar olmas bu kadar((
inşallah canm ya sağol .. ahh bi de değerlendirebilseydm hem onu hem de bebeyi kutlardık belkiama yumurtlama günlerim zayıf geçti malesef ( üzgünüm ve kızgınım bu yüzden
üzülmüyorum kıscem artık daha doğrusu üzülmek istemiyorum
dün eşime dedim yatır varmış hıdırellezde herkes oraya gidip dilek diliyomuş ve gerçekleşiyomuş aslında bugüne kadar böyle şeylere inanmazdım orda yatan kişinin ermiş olduğuna inancım sonsuz ama hep görürdüm tvde dilek dileyenleri bigün benimde oralardan bi umut bekliyeceğim gelmezdi hiç aklıma ..
gidelim dedim gitmedi sen otur allahtan iste dedi...
içimde kaldı oraya gitmek ama gitmedi işte
bende oturdum evde yasin okudum dua ettim hepimiz adına inş rabbim dualarımızı kabul eder
artık
inş kıscem sende bu yıl mezun olursun o sıkıntıdan kurtulursun
inşallahh geçersnnnn ipemmmmm
üüzlme ipemm belli mi olurr inş. süpriz olurr
bir bilmecem var çocuklar
ben gelirim o gider, arkamdan mesaj dizer,
o gider more gelir, more gider o gelir
kim bu bakalım ???
kız senin için fimler mi çevirmedimşiirler mi yazmadım maniler mi dizmedim neler yaptım beya
yasakhayaaallllllllllllllllllll
ipem bende anlamadım bea bi göründü bi yok oldu yasakım hayalimm
yeni hafta size mutluluk getirsin inslalahhh
yasini serif listemize kac kisce eklendiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?