Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

şu noktaya da değinmeden geçemicem, bu tarz olaylarda iş erkekte biter nolursa olsun .. kimse üzerine alınmasın kötü bi amaçla söylemyrum ama kadınların ruhunda biraz kıskançlık vardır .. kaynvalidelern adı neden çıkmş oğullarını kıskanıolar die .. gelinler görümceler eltiler hep bu sebeple uzlaşamaz .. işte erkek ne kadar dikkatli ve haksızlığı önleyici davranırsa bu işler okadr yolunda gider .. benm eşim kabahatli olduğu mevzuda dahi annesine laf söletmez .. neden? ben yüz bulmym die .. çünkü bana hak verirse daha çok bişey deme hakkı bulurum kendimde die.. bizm aramızda bişey yok çok şükür bi orta yol bulmaya çalışırız her zaman kaynvaldemle veya elti görümce hiç farketmez ,örnek olsun die anlattm .. demem şuki, abin arayı bulması gerken kişi olmasına rağmen sana böle şeyler yapıyosa yapabilceğn bişey yok .. onun idrak etmesi doğrularo görmesi için dua etmelisin sadece ..

Canım biliorum geçen dönem bende öle yaptım.. bildiklerimi yaptım bilemedikelrimi sayarak yaptım.. ve koşullu bile olmadan geçtim şükür... ama bu sefer bildiklerim okadar azdıki... napsam ne etsem olmaz die düşünüyorum
inşallah hazirandaki kolay gelirde bitiririz bu yıl canım...

aynen katılıyorum benmde bi görümcem var bazı olatyları yaşayıp hakkın ve haksızlığın ne olduğunu gördüğümden ii olmak için asla birşey demem onunla bi sorunum varsa onunla hallderim yada kaynım yada kayınvalidem eşimi asla sokmam çünkü onların vebalini kendi üstüme almam arada kalan bi insan olmam olmam ama aynı hakkı görmedim bu koyuyorya adama yengem kendini ortaya koysa amna ya der sallarım ama karşımdaki abimm sorun onunla ve bencilliğyle duaarımda hep o yönde halbuki o o kadar duygusal o kadar vicdanlı bi insadıki bunu nasıl yapabiliyor aklım mantğım almıyor

bitanelerimmm şimdi geçmişi okurkenn gördüm gece edam gelmiş ve yasakımla dertleşmişş
kızçemiizin ablasının göğsünde kötü huylu tümör çıkmışş rabbim öncelikle acil şifa versinn
biliirm elden bişey gelse hepmizin canla başla yaparızz ama elden bişey gelmior malesef
sadece yapabileceğimizi yapmaya çalışalım ve diorum ki rabbim kabul etsinnnn can arlkadaşımızın
ablasına 41 yasin okuyalım ..... Rabbimm biizm gibi kalbi gönlü temiz kızçelerin dualarını kabul eder ...
Kim okumak isterse adını yazdırsınn lütfenn:26: ... şimdiden edam adına teşekür ederimm....
Rabbimm el açıp dua eden bizlerin dualarını kabul etsinn.....allah hepinizden razı olsunnn ....

alinti moremmmmm

kisi basi iki veya 3 er yasini serif okusak bi an önce 41 tamamlar bagislariz edamin ablasinaaaaainsallah tüm kiscelerimiz duyarli olacak biliyorum bunuuuu

bende dediğn gibi gibi yaptım kıscem gıyaben dua ettim bende
inş rabbim dualarımızı duyar

Son düzenleme:
yasakım hemen kaçmışsın gelde iki beşlik bozalım
bende az önce 1 yasin okudum EDA kıscemin ablasına allah kabul etsin inş siz listeyi düzenleyin yine okurum..
allah tez vakitte şifa versin inş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…