- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #57.141
çook üzüldüm canım bi an kendimi senin yerine koydum çok zor gerçekten o senin abin canından bir parçan kiimse sizi ayıramaz ki...
benimde kardeşim benden sonra evlendi ve hamile kaldı sonra görümcem benden sonra kaçtane çocuk doğurdu ama bunlar asla eşimin ablasınla arasının açılmasına sebeb olmadı ...
anlat canım burda kimseye diyemediğimiz dertlerimizi paylaşıyoruz...
elbette üzülüyosundur çünkü şu an benim kardeşim her ay ben hamile kalıyım diye bana dua ediyo....
inş rabbim abinleride sevindirir bigün ve aranız o bebeğin vesilesi ile düzelir..
yengen kıskançlık yapmış ve abini ailesinden koparmış belli
ben dersaneye gidiyorum canım iktisat tarihi, maliye pol. bir de türkiye ekonomisi .. hocalar braz konu üzerinden geçiyolar sonra da çok fazla test çözüoruz .. ben sadece bana verdikleri o notlara ve sorulara bakındm braz .. türkiye ekonomisinden yok üzümde yok mercimekte kaçıncıyz erberledm bi tane gelmedi yaasenin gibi çok emn olmadğm çok soru var ama neblym bazen 30-35-40 civarı koşullu geçer olabilio ..
bende o senin dediğin karmaşayı yaşadım ama neden ?? yeni bişey öğrendim kursda, toplam 20 soru oluyoya hani, a dan e ye 5 cevap şıkkı. doğru cevaplar eşit dağıtılıyomuşmillet de geçen dönem bunu uygulamş ve geçenler olmuş yani bildiklerini yapysun, bilmediğn bi soruyu sallıcan mesela .. bakysun a ve c 4 tane varsa, b-d veya e den sallıysun hangisi mantıklıysa .. ama tabi diğer işaretlediklerinin doğr olduğuna da emin olman lazm :44: doğruluğu kesin midir bilemyrum, bu sefer bende yapmaya çalıştm, ama bilmeden başımı yakmış olabilirm .. sorunun bir tanesinde illaki d işaretlemek istydum ama 4 tane d var die işaretlemedm belki de yanlış yaptım .. bunu da bi araştır istersen canım :26::26::26:
şu noktaya da değinmeden geçemicem, bu tarz olaylarda iş erkekte biter nolursa olsun .. kimse üzerine alınmasın kötü bi amaçla söylemyrum ama kadınların ruhunda biraz kıskançlık vardır .. kaynvalidelern adı neden çıkmş oğullarını kıskanıolar die .. gelinler görümceler eltiler hep bu sebeple uzlaşamaz .. işte erkek ne kadar dikkatli ve haksızlığı önleyici davranırsa bu işler okadr yolunda gider .. benm eşim kabahatli olduğu mevzuda dahi annesine laf söletmez .. neden? ben yüz bulmym die .. çünkü bana hak verirse daha çok bişey deme hakkı bulurum kendimde die.. bizm aramızda bişey yok çok şükür bi orta yol bulmaya çalışırız her zaman kaynvaldemle veya elti görümce hiç farketmez ,örnek olsun die anlattm .. demem şuki, abin arayı bulması gerken kişi olmasına rağmen sana böle şeyler yapıyosa yapabilceğn bişey yok .. onun idrak etmesi doğrularo görmesi için dua etmelisin sadece ..
melekim bak o tarz ziyaretlerin sakıncası yok mevzu şudur, Rabbim senden diliyorum, bu mübarek zadları araya koyarak senden istiyorum, onların yüzü suyu hürmetine bana hayırlı evlat ver diye dileyeceksin.. benm anladğm kadarıyla bu mübarek zadlar da haberdar oluyolar her daim, onlarda bizler için rabbimizden dilerse onların hürmetine verir inşallah.. bu duaları gıyabında da yapabilrisin .. ben hep öyle yapmaya da çalışıyorum.. Peygamber efendimiz hürmetine, Hızır A.S hürmetine, Hz Yuşa hürmetine senden diliyorum Rabbim bana hayırlı evlatlar ver diyorum .. Rabbimden başka kimse kimseye fayda veremez ama mübarek zadlar da bizler için duacı olurlar inşallah, gönül gözü açık olanlar Mü'min kardeşleri için üzülürler diye ..
yasakım hemen kaçmışsınbitanelerimmm şimdi geçmişi okurkenn gördüm gece edam gelmiş ve yasakımla dertleşmişş
kızçemiizin ablasının göğsünde kötü huylu tümör çıkmışşrabbim öncelikle acil şifa versinn
biliirm elden bişey gelse hepmizin canla başla yaparızz ama elden bişey gelmior malesef
sadece yapabileceğimizi yapmaya çalışalım ve diorum ki rabbim kabul etsinnnn can arlkadaşımızın
ablasına 41 yasin okuyalım..... Rabbimm biizm gibi kalbi gönlü temiz kızçelerin dualarını kabul eder ...
Kim okumak isterse adını yazdırsınn lütfenn:26: ... şimdiden edam adına teşekür ederimm....
Rabbimm el açıp dua eden bizlerin dualarını kabul etsinn.....allah hepinizden razı olsunnn ....
alinti moremmmmm
kisi basi iki veya 3 er yasini serif okusak bi an önce 41 tamamlar bagislariz edamin ablasinaaaaainsallah tüm kiscelerimiz duyarli olacak biliyorum bunuuuu
yasakım hemen kaçmışsıngelde iki beşlik bozalım
bende az önce 1 yasin okudum EDA kıscemin ablasına allah kabul etsin inş siz listeyi düzenleyin yine okurum..
allah tez vakitte şifa versin inş...
kaçmış yaww morecik olaydı kaçmasdımorecik de gelmedi zati
yanlız kaldım kıscem yaww sende kayboldun gittin
yanlız kaldım kıscem yaww sende kayboldun gittin
kıss melekim çalışyruz biss arada mecburen işler çıkıyo tabesayfa önümde ama yazamyrum ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?