Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

Günde 3 defa kullanılan folic plus-----folik asit ve çeşitli vitaminler içerir
günde 1 defa kullanılan folbiol------sadece folik asit içerir
uzman doktor zuhalzerrin hanım mahsallah arakdasıma ya =)

bende plus kullanıyorum d vitamini var özellikle içinde günes ısığı görmüyorsanız gündüz tavsiye ederim

uzman doktor zuhalzerrin hanım mahsallah arakdasıma ya =)

bende plus kullanıyorum d vitamini var özellikle içinde günes ısığı görmüyorsanız gündüz tavsiye ederim

estağfurullah canımmm............ne iyi etmişsin canım benim folbiol bitince bende folic plus düşünüyorum malum tüm gün kapalı yerdeyiz.... haklısın aslında..

hayırdır canım ne oldu neyin var?

mersahım hayırdır ne oldu ne gibi değişiklik hissettin kendinde.....
bendede bişeyler farklı ama hade hayırlısı diyorum...

mersahcım hayırdır nedir durum canım ??? ne için gidysun doktora kontrol mü ??

Yaa kizlar geldim dr dan. bi haftadan fazla karnimda agri vardi. ilk baslarda tuvaletimi de yapamadim. Hem kadin doguma hemde dahiliyeye gittim. annemde uc hafta once bagirsagindan ameliyat oldu tumorden supheleniyolar. korktum bende de bole olunca. Cuma test fln yaptiracam. kadin dogumcu alttan bakti. 6 cm kistim olmus hangi ara oldu anlamadim daa yeni dr bakmisti reglim gecince bisi yok demisti
Simdi cuma kan testi renkli ultrason fln dediler. korktum kotu bisi olmaz insallah

off off işim yoğun olsada otrmaktan sıkıldım şanslıyım galiba güneşide göryoorum arada dışarı çıkıp mis gibi güllerimiz var bahçemizde iki nefes alıp geliore darlandım otur otur göbek yaptım :) şimdide göbek nasıl gitcek die kara kara düşünüyorum 155 boyla 54 kg fazla göbeğimi içine çekip yürmekten bunldım be

canım bunu şimdi 3 tane birden mu alıyoruz her öğün bir tane mu

canım net bilmiyorum ama bana kalırsa tek öğünde almak mantıklı değil ,,her öğünde 1 tane olmalı.. kullananlar cevaplasın bunu....canım şimdi baktım 3 ü tek öğünde de alınabilirmiş ancak unutanlar tercih etmiş daha çok bunu

Son düzenleme:

rabbim önce anlene acil şifa versin inş korkulacak bişey yoktur canım seninde merak etme doğum kontrollerle kistin de gider bende kisten müstarip olduğumdan illet şey çok çabuk oluşup çok çabuk büyüyor korkma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…