- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #57.581
konya beysehiyim canım sen? Ve ne us yapıyorsun
gel anacim gel ciger paremmuah
ooo sekreter hanım...herkesciklere yeter benim kalpcigim
tşk ederim bebebmmm herkez bi isyana geldi koptu gittiler kalakaldım buralarda yahu yaooo sekreter hanım...herkesciklere yeter benim kalpcigim
ben burdayım zuzucuk gitmem bi yerlere
uzman doktor zuhalzerrin hanım mahsallah arakdasıma ya =)Günde 3 defa kullanılan folic plus-----folik asit ve çeşitli vitaminler içerir
günde 1 defa kullanılan folbiol------sadece folik asit içerir
valla canım bende bogazda yoook güneş de görmüyorum plus aldim geldim az önce zuhalimle tugbamin tavsiyesi üzerine
ben burdayım zuzucuk gitmem bi yerlere
uzman doktor zuhalzerrin hanım mahsallah arakdasıma ya =)
bende plus kullanıyorum d vitamini var özellikle içinde günes ısığı görmüyorsanız gündüz tavsiye ederim
canım bunu şimdi 3 tane birden mu alıyoruz her öğün bir tane mu
canooooooooooommmmmmm
estağfurullah canımmm............ne iyi etmişsin canım benim folbiol bitince bende folic plus düşünüyorum malum tüm gün kapalı yerdeyiz.... haklısın aslında..
konya beysehiyim canım sen? Ve ne us yapıyorsun
hayırdır canım ne oldu neyin var?
mersahım hayırdır ne oldu ne gibi değişiklik hissettin kendinde.....
bendede bişeyler farklı ama hade hayırlısı diyorum...
mersahcım hayırdır nedir durum canım ??? ne için gidysun doktora kontrol mü ??
ohh ne güzel çalışmak güzeldir ya bende evlenmeden önce çalışıyordum şimdi evdeyim artikim
canım bunu şimdi 3 tane birden mu alıyoruz her öğün bir tane mu
Yaa kizlar geldim dr dan. bi haftadan fazla karnimda agri vardi. ilk baslarda tuvaletimi de yapamadim. Hem kadin doguma hemde dahiliyeye gittim. annemde uc hafta once bagirsagindan ameliyat oldu tumorden supheleniyolar. korktum bende de bole olunca. Cuma test fln yaptiracam. kadin dogumcu alttan bakti. 6 cm kistim olmus hangi ara oldu anlamadim daa yeni dr bakmisti reglim gecince bisi yok demisti
Simdi cuma kan testi renkli ultrason fln dediler. korktum kotu bisi olmaz insallah
benimde boyum kisa gobusum çıkınca hamis sanıyor hep görenler 47kiloyum 3 kilo falan vermişim
büyük geçmiş oldun canım kist için üzülme adetle atarsin rabbim anne ne acil şifalar versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?