- 22 Haziran 2010
- 2.901
- 106
- 363
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #57.601
Yaa kizlar geldim dr dan. bi haftadan fazla karnimda agri vardi. ilk baslarda tuvaletimi de yapamadim. Hem kadin doguma hemde dahiliyeye gittim. annemde uc hafta once bagirsagindan ameliyat oldu tumorden supheleniyolar. korktum bende de bole olunca. Cuma test fln yaptiracam. kadin dogumcu alttan bakti. 6 cm kistim olmus hangi ara oldu anlamadim daa yeni dr bakmisti reglim gecince bisi yok demisti
Simdi cuma kan testi renkli ultrason fln dediler. korktum kotu bisi olmaz insallah
benimde boyum kisa gobusum çıkınca hamis sanıyor hep görenler 47kiloyum 3 kilo falan vermişim
tmm canım teşekkürler tek tek aldıalayim ben
Yaa kizlar geldim dr dan. bi haftadan fazla karnimda agri vardi. ilk baslarda tuvaletimi de yapamadim. Hem kadin doguma hemde dahiliyeye gittim. annemde uc hafta once bagirsagindan ameliyat oldu tumorden supheleniyolar. korktum bende de bole olunca. Cuma test fln yaptiracam. kadin dogumcu alttan bakti. 6 cm kistim olmus hangi ara oldu anlamadim daa yeni dr bakmisti reglim gecince bisi yok demisti
Simdi cuma kan testi renkli ultrason fln dediler. korktum kotu bisi olmaz insallah
ohh ne güzel çalışmak güzeldir ya bende evlenmeden önce çalışıyordum şimdi evdeyim artikim
vermek için uğraşmadım yediklerime falan da dikkat etmiyorum ben tatlım aslında benimde almam lazım bi sürü hormon ilacı kullanıyorum bu halim normal anacim evlenmeden önce hic 40i görmedim 36-38kiloydum
Saol canim Allah razi olsun.rabbim önce anlene acil şifa versin inş korkulacak bişey yoktur canım seninde merak etme doğum kontrollerle kistin de gider bende kisten müstarip olduğumdan illet şey çok çabuk oluşup çok çabuk büyüyor korkma
hemseri sayilirik
Saol canim Allah razi olsun.
Evlenmeden once. 8 yil fln once bi kez olmustu sonra gecmisti. daa ayin 22. Sinde dr bakti bisi yok temiz dedi. ne ara oldu saskinim
Simdi hap mi verecek. napsam ben sogan fln mi yapsam.
canım dr görüş dk hapimi verecek artık ama sogan süper temizliyormus
canım net bilmiyorum ama bana kalırsa tek öğünde almak mantıklı değil ,,her öğünde 1 tane olmalı.. kullananlar cevaplasın bunu....canım şimdi baktım 3 ü tek öğünde de alınabilirmiş ancak unutanlar tercih etmiş daha çok bunu
canım bunu şimdi 3 tane birden mu alıyoruz her öğün bir tane mu
İnsallah canim saolasinbüyük geçmiş oldun canım kist için üzülme adetle atarsin rabbim anne ne acil şifalar versin
Zuhalim dr bakti ayin 22 sinde gittim. bisi yok dedi ama ustten bakti. ondan bi hafta once de alttan baska bi dr bakti.Allah korusun bişey olmaz canım daha önceki doktor göremedi mi acaba :S bu kadar kısa sürede 6 cm olması şaşırtıcı ama korkmaa tatlımm ertelem git doktora mutlaka................... iyi ki gitmişsin doktoraa.
insallah birsey yoktur canim...kistler gelip geciyormus, yani olusup gidiyormus....
insallah birsy cikmaz annendende...
sen ne olarak calisiyordun neden biraktin canim?
Konya bize uzak degil :)
tmm canım 17.50 ye aldım canım
vermek için uğraşmadım yediklerime falan da dikkat etmiyorum ben tatlım aslında benimde almam lazım bi sürü hormon ilacı kullanıyorum bu halim normal anacim evlenmeden önce hic 40i görmedim 36-38kiloydum
tmm canım 17.50 ye aldım canım
canım bu kilo verememe olayı pkodan insulin direncimiz düşük o yüzden direk yağ bagliyoruz
tatlım soğan kürünü denemedim ama kızlar tavsiye etti adetim birsin kullanmayı düşünüyorum bende dene faydasını görmüşlerki öneriyorlar kistten korkma benm uzun sürdü çünkü yumurtalıklarım sürekli üretiyo adet olamadığımdan ve yumurtalıkların yavaş çalımasından dolayı sürekli yaşıyorum ilaçta verebilir ama emin ol bir dahaki adetinde temzilenmiş olur
canım dr görüş dk hapimi verecek artık ama sogan süper temizliyormus
hemseri sayilirik
Alışveriş merkezinde kasiyerlik yaptım bende şimdi istemiyorum çalışmak
canım bu kilo verememe olayı pkodan insulin direncimiz düşük o yüzden direk yağ bagliyoruz
eşim muhasebeci canım bebiş işin çalışıyoruz şimdi erteledik iş olayını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?