Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

Allah korusun bişey olmaz canım daha önceki doktor göremedi mi acaba :S bu kadar kısa sürede 6 cm olması şaşırtıcı ama korkmaa tatlımm ertelem git doktora mutlaka................... iyi ki gitmişsin doktoraa.

benimde boyum kisa gobusum çıkınca hamis sanıyor hep görenler 47kiloyum 3 kilo falan vermişim

anomm bebem nasıl verdin kıs ben yediklerim eçok dikkat ediyorum çünkü 1 yıldır kontrol ilacı kullandığımdan fazla aldrmasın die açççççç açççç dolaştım anca bu kadar tutabildim 4 kg fazlam acilinden 1 ay içinde vermem lazm kuzum ya haziran 8 de düğünümüz var elti olacağım tüm gözcükler benm üstümde olicek büyük eltiyim ya ama göbekcik var azcıkda sanırsam yanlardan fışkırıyo mu ne

insallah birsey yoktur canim...kistler gelip geciyormus, yani olusup gidiyormus....
insallah birsy cikmaz annendende...

ohh ne güzel çalışmak güzeldir ya bende evlenmeden önce çalışıyordum şimdi evdeyim artikim

sen ne olarak calisiyordun neden biraktin canim?
Konya bize uzak degil :)

Saol canim Allah razi olsun.
Evlenmeden once. 8 yil fln once bi kez olmustu sonra gecmisti. daa ayin 22. Sinde dr bakti bisi yok temiz dedi. ne ara oldu saskinim
Simdi hap mi verecek. napsam ben sogan fln mi yapsam.

Saol canim Allah razi olsun.
Evlenmeden once. 8 yil fln once bi kez olmustu sonra gecmisti. daa ayin 22. Sinde dr bakti bisi yok temiz dedi. ne ara oldu saskinim
Simdi hap mi verecek. napsam ben sogan fln mi yapsam.

tatlım soğan kürünü denemedim ama kızlar tavsiye etti adetim birsin kullanmayı düşünüyorum bende dene faydasını görmüşlerki öneriyorlar kistten korkma benm uzun sürdü çünkü yumurtalıklarım sürekli üretiyo adet olamadığımdan ve yumurtalıkların yavaş çalımasından dolayı sürekli yaşıyorum ilaçta verebilir ama emin ol bir dahaki adetinde temzilenmiş olur

BEN ALDIĞIMDAN BERİ 2 AY OLDU 3 kere unutup hepsini içtim ben sabah aksam yutuyorum 3 tane değil isteğe göre yutuluyor ama mümkün oldukca 3lü yutma mesela unuttuysan o gün 2 tane yut bu takviye sonuçta diğer gün her öğünde birer tane yutarsın

büyük geçmiş oldun canım kist için üzülme adetle atarsin rabbim anne ne acil şifalar versin
İnsallah canim saolasin
Allah korusun bişey olmaz canım daha önceki doktor göremedi mi acaba :S bu kadar kısa sürede 6 cm olması şaşırtıcı ama korkmaa tatlımm ertelem git doktora mutlaka................... iyi ki gitmişsin doktoraa.
Zuhalim dr bakti ayin 22 sinde gittim. bisi yok dedi ama ustten bakti. ondan bi hafta once de alttan baska bi dr bakti.
Reglim gelmeyince baktilar bende anlamadim
insallah birsey yoktur canim...kistler gelip geciyormus, yani olusup gidiyormus....
insallah birsy cikmaz annendende...

sen ne olarak calisiyordun neden biraktin canim?
Konya bize uzak degil :)

Saol canim

vermek için uğraşmadım yediklerime falan da dikkat etmiyorum ben tatlım aslında benimde almam lazım bi sürü hormon ilacı kullanıyorum bu halim normal anacim evlenmeden önce hic 40i görmedim 36-38kiloydum

amaninnn ben ewlenemeden önce tombiktim kıs 58 dim eşim askere gtti 47 düştüm o gelen kadar azcık toparladım 52 kg hamile kaldım 68 kg doğum yaptımm 64 kg hastaneden çıktım (tabi bu arada benm kızım 2 kg dünyaya geldi ) sonra yavaş yavaş verdim 3 yıl içerisinde 50 oldum emme şimdi 54 kg yim demem oki o kadar kolay alıyormki kg yi yapıştımı bırakmıyor beni napsam ya geçen burda bi formda gezinirken bi tarif vardı aldım yaptım onu yapıp kullannan ların aklında arar var be o içilşrmiki yahu ölcem sandım ıyyyyyy

canım dr görüş dk hapimi verecek artık ama sogan süper temizliyormus

Sogan yaptim onceki ay sonrasinda bi erken oldum ikinci de gec oldum. bilemiyom simdi
Neyse kizlar kocis geldi kiziyo
Byyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…