Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

peri kiscem burada demin gözüme ilisti halen mesaj sayin az 5 kalpcik olamiycan bu gidisle biraz fazla calisssuzun yazma smile ne yap bariii

Son düzenleme:
kk ya girer girmez kara haberi aldim halbuki ne umutlarla girmistimmm burakisciklarimla sarilip hasret giderip sohbet edecekken tam tersi oldu melekim e olan olmuss ben sokk

melekimmmsiss kk, çaysız simite benzer kremasız pastaya benzer yağsız pilava tuzsuz ayrana asitsiz meşrubata benzer ağaçsız ormana benzer hatta ekmeksiz sofraya benzer olmas olamasssssss

peri kiscem burada demin gözüme ilisti halen mesaj sayin az 5 kalpcik olamiycan bu gidisle biraz fazla calisssuzun yazma smile ne yap bariii

yaww melekim banlanmış sen gidyon morem yokk kıscıklarm da birasdan çil yavrusu gibim dağılıyolar kime yascam ben şimdi kime simley yapacam olurmu heçç olcak şey mi buuu

melekimmmsiss kk, çaysız simite benzer kremasız pastaya benzer yağsız pilava tuzsuz ayrana asitsiz meşrubata benzer ağaçsız ormana benzer hatta ekmeksiz sofraya benzer olmas olamasssssss

gider ayak beni yine aglattin peri kiscemmm

Gayrı dayanamam ben bu hasrete
Ya beni de götür ya sen de gitme
Ateş-i aşkınla yakma çıramı
Ya beni de götür ya sen de gitme

Kizlar bende kaçıyorum bi folik plus alayım geleyim
tamam gonyalimmm
yaww melekim banlanmış sen gidyon morem yokk kıscıklarm da birasdan çil yavrusu gibim dağılıyolar kime yascam ben şimdi kime simley yapacam olurmu heçç olcak şey mi buuu
bundan sonra peri kiscem yamacima gelip bu isi en kisa zamanda halledecezzzzz
olcek tabe kıscass bu olan biteni okurken barim yanına bi bitki çayı alsa da sakinleştirici niyetine içse

moremin kalpcigi bizede benzemes o daaha hassasssssssss
ahanda gidyonmu kızçem hade çabuk gel bariimm

yaww sen de naptın kızçem beya

tamam gonyalimmm

bundan sonra peri kiscem yamacima gelip bu isi en kisa zamanda halledecezzzzz

5. kabime beraber kavuşalım kızçem

ana bi cikaamdimmmmperi kiscemin mesajini görmeden kacim yosam cikamiyommm

ana bi cikaamdimmmmperi kiscemin mesajini görmeden kacim yosam cikamiyommm

gitme duuurr ne olursunnnnnn
gitme kalll yalan sülemedimmm
doğrudur bütün bu olanlarrr
ayrılığaa hiiçç hazır değilimm
aramısdaaa yazılacak yarm kalan mesajlar varr
gitme duurr daha şimdiden deliler gibim öslediimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…