Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

dil kursuna mi gidiyor canım edirnin yardım etmedi güzel benim eşim çok yoğun çalışiyor garibim çok yoruluyor bende çalışsam saatler denk gelmez geceden geceye görüşürüz artık

evet dil kursuna gidyor hemen gitsin hemen bitirsin dil ögrensin cünkü dil cok önemli bence...evet bizde aksakmdan aksama görüse biliyoruz canim...

hosgeldin dilegiimm...

nazzzz doktorami gidecekti neden?

böyle uzaktan seni sevecegim hic aklima gelmemistiiiiösledim gül yüzünüü hele sescigini bi bilsen ne haldeyimmmneden böyle oldu ah bi anlata bilsennn

Canimm ben hastayım ama anneme okuttum iki tane allahim kabul etsin reglim bitince bende okucam insallah

alalh razi olsun annenden dielkimmmm saol kiscem hemen mesaj atiyom moreme okursan cok iyi olur kiscem cünkü co keksik var daha insalalh en kisa zamanda 41 tane okur bagislariz edamin ablasinaaaaa

melekimin avataRI bilem degismissssso esmer güzel kis bebegi degilll klasik kk nin kendi avatari eklenmissss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…