Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

kesinlikle sana katılıyorum öyle olmasaydı ben bağlanamazdım açıkçası benim herif bilgisayara yapıştın diyo öncesi pek takılmazdım ona şimdi tuhaf geliyor.İnş dualarımız kabul olacakolacaz

Son düzenleme:
ilhannazim cikimda bende okumm.korkuyorum cünkü bi kac gün icinde reglim gelebilir duami hemen tamamlimm

tamam canımmm bendeee çıkıoyorumm yarın gelemeyebilimmm gelemessm eklemek isteyen ark.ları sen söelrsin gelince bana eklerizz
Allah kabul etsin cnmm iyi gecelerr

tamam canımmm bendeee çıkıoyorumm yarın gelemeyebilimmm gelemessm eklemek isteyen ark.ları sen söelrsin gelince bana eklerizz
Allah kabul etsin cnmm iyi gecelerr

tamam ilhananzim iyi geelerrr ben özelden mesaj atarimmm..ama yinede bi 10 dk aksam gelmezmisinnn

bende ayni senin gibiydinnnn ababyyimmmm .hic nette girmezdim bazen tarife bakmak icin ne bakardimm..

simdik ise neettten ayrilamiyorummface bile hic acmadim bu zamana kadarrr

edammmmm gelse kesin oda okumak isterrrr yarin gelirse bi baksin bakalimmm oda eklenirse isimiz dahada kolay olur insalalhhhhhhhhhhh

Son düzenleme:
bende ayni senin gibiydinnnn ababyyimmmm .hic nette girmezdim bazen tarife bakmak icin ne bakardimm..

simdik ise neettten ayrilamiyorummface bile hic acmadim bu zamana kadarrr

valla canım face falan yok zaten istemem de ,sizinle olmak güzel insanları ortak yaşanmışlıkları birbirine bağlıyor daha samimi oluyor bence

iyi gecelerr canlarrr allah rahatlık verisnnn

valla canım face falan yok zaten istemem de ,sizinle olmak güzel insanları ortak yaşanmışlıkları birbirine bağlıyor daha samimi oluyor bence

bencede yawrukusumm valla burasi daha iyi facede bunlari konusamazsin bile ..burda rahatca dertlesiyozzsorularimizi soruyozzduamizi bile ediyozzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…