- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #5.741
toplam 2000 adet oluyor canlarrr
261 adete düştükk yasakımm Allah razı olsun tüm arkadaşlarımızdanno kadar yüce ve beklentisiz bi arkadaşlığımız var ki burda bu da kanıtımız oldu çok duygulandım gerçektennnn ben inanıoyom duaya katılan yada katılmayan buradaki bütün arkadaşlarımızın kalpleri çok temizzz çok iyi Rabbim bu güzel gönülleri yanıtsız bırakmazz Yeri göğü yaratan güzel rabbimm sen dualarımı kabul et hayırlı evlatlar nasip ett inşallahh AMİN...
ilhannazim cikimda bende okumm.korkuyorum cünkü bi kac gün icinde reglim gelebilir duami hemen tamamlimm
tamam canımmm bendeee çıkıoyorumm yarın gelemeyebilimmmgelemessm eklemek isteyen ark.ları sen söelrsin gelince bana eklerizz
Allah kabul etsin cnmm iyi gecelerr
kesinlikle sana katılıyorum öyle olmasaydı ben bağlanamazdım açıkçası benim herif bilgisayara yapıştın diyo öncesi pek takılmazdım ona şimdi tuhaf geliyor.İnş dualarımız kabul olacakolacaz
tamam ilhananzim iyi geelerrr ben özelden mesaj atarimmm..ama yinede bi 10 dk aksam gelmezmisinnn
kızlar 100 okudum 100 daha okuycam şimdi ekleyin
gelcem canımmm sizi bırakmammlakin çook yazamam ama varlığımı hissettirim genee
ilhananzimmm hamile ve anne eklemelerinde cok güzel oldu
:87::87::87::87::87: siz herşeyin en iyissine layıksınızz yasakımmm
bende ayni senin gibiydinnnn ababyyimmmm .hic nette girmezdim bazen tarife bakmak icin ne bakardimm..
simdik ise neettten ayrilamiyorummface bile hic acmadim bu zamana kadarrr
valla canım face falan yok zaten istemem de ,sizinle olmak güzel insanları ortak yaşanmışlıkları birbirine bağlıyor daha samimi oluyor bence
iyi gecelerr canlarrr allah rahatlık verisnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?