Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

kelebeklerimm bende cikimda duama baslimmm ne okuyabilirsemm

allaha emanett olun iyi gecelerrrrr

Merhabalar kızlar,hepimize hayırlı uğurlu olsun yeni topik.Eveeeet gelelim benim konuma bizde eşimle 2,5 senedir evliyiz.Ve ben böbreğimdeki taş için rötgene gittiğimde sağ yumurtalıkta bir kitle gördüler,tabi hemen kadın doğuma gittim ayrıntılı tahliller tetkiler derken benim 90 mm boyutunda hem sağda hem de sol yumurtalığımda çikolata kistim olduğu tespit edildi.Ve doktorum açık ameliyat dedi.Çok zorlu bir ameliyet geçirdim 2,5 saat sürdü kistim bağırsağımı rahmime yapıştırmış,yumurtamı komple sarmış ve tüplerimin birini kapatmıştı.Netice doktorumun profösür olmasa ve çok kabiliyetli olması ile temiz ince bir ameliyat oldu.Şimdi allah şükür ameliyat olalı 5 ay oldu.Çocuk sahibi olmak istiyoruz,çünkü benim kistimin tekrarlama olasılığı var çünkü her adetimde kan içirde birikip tekrar kist yapabilir.Ve yeni ameliyat olmama rağmen tekrar kistim oluştu(
Ama çok büyük değil henüz 2mm çocuk yapmama şuan için engel değil.4 aydır deniyoruz bebiş olsun diye ve her ay yumurtlama dönemlerimde vajinal ultrasona giriyorum biraz sıkıntılı oluyor ama katlanıyorum.Ve kistlerimide büyütme ihtimali olduğu için klomende kullanamıyorum.İşte bizim için aslında beklemek problem değil ama kistlerimin her an büyüme olasığlı olduğu için biraz tedirgin oluyoruz ve elimizi de çabuk tutmak istiyoruz.Çünkü bu kistler çocuk yapmaya engel oluyor.
Eşimde de hiçbir problem yok herşeyi çok iyi çıktı bütün değerleri çok mükemmel ee benimde bir problemim yok,ama bakalım önümüzdeki ay aşılama yapmayı düşünüyoruz.Ama inanın kızlar çok acılar çektim ameliyatımda sezeryandan bile daha büyük kesiğim var karnımda ((( Sızlamalar oluyor ama bebeğim olsun ben katlanırım.Lütfen sizde dua edin kızlaaaarrr...

200 okudum kızlar Allah hepimizin yardımcısı olsun bebişlerimizi hayırlısıyla kucaklamayı nasip etsin inşallah. iyi geceler

hosgeldin gma canim benimmmkuzum benim zor dönemlerin olmuss insalalh bu günler gececekk güzel günler bizi bekliyo rabbim senin ve evlat hasretiyle yana herkesin yar ve yardimcisi olsunnburaya gel konusur dertlesirizz birbirimize elimizden geldigince yardim ederizzsimdi toplu dua basladikk.istersen sende katilabilirsinrabbim insalalh birbirimize ettigimiz dualari kabul ederameliyatin basarili gecmis bu konuda ne güzl sansliymissinninslalah sende anne olursunn

toplam 2000 adet oluyor canlarrr

arkadaşlar merhaba uzun zamanndır giremiyordum, biraz daha öyle sürecek
dualarınıza ben de elimden geldiğince destek olmak isterdim ama geç kaldım galiba
belki biliyorsunuzdur ama ben meryem suresini okumaya başladım, sizlere de yazmak istedim, kimi okuduysam okudukları ay hamile kalmışlar ben de inanarak okuyorum 41 kere hergüün atlamadan okunması gerekiyormuş... Allah ım hayirlisiyla birlikte hepimize nasip etsin, hayırlı sağlıklı aklı başında salih evlatlar inşaallah

nuarin listeden gördügüme göre hamileymişsin canım çok sevindim Allah hayırlısıyla birlikte tamamına erdirsirsin inşaallah tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…