- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #5.761
bencede yawrukusumm valla burasi daha iyifacede bunlari konusamazsin bile ..burda rahatca dertlesiyozz sorularimizi soruyozz duamizi bile ediyozzz
iyi geceler allah kabul etsinkelebeklerimm bende cikimdaduama baslimmm ne okuyabilirsemm
allaha emanett olun iyi gecelerrrrr
hosgeldin gma canim benimmmMerhabalar kızlar,hepimize hayırlı uğurlu olsun yeni topik.Eveeeet gelelim benim konuma bizde eşimle 2,5 senedir evliyiz.Ve ben böbreğimdeki taş için rötgene gittiğimde sağ yumurtalıkta bir kitle gördüler,tabi hemen kadın doğuma gittim ayrıntılı tahliller tetkiler derken benim 90 mm boyutunda hem sağda hem de sol yumurtalığımda çikolata kistim olduğu tespit edildi.Ve doktorum açık ameliyat dedi.Çok zorlu bir ameliyet geçirdim 2,5 saat sürdü kistim bağırsağımı rahmime yapıştırmış,yumurtamı komple sarmış ve tüplerimin birini kapatmıştı.Netice doktorumun profösür olmasa ve çok kabiliyetli olması ile temiz ince bir ameliyat oldu.Şimdi allah şükür ameliyat olalı 5 ay oldu.Çocuk sahibi olmak istiyoruz,çünkü benim kistimin tekrarlama olasılığı var çünkü her adetimde kan içirde birikip tekrar kist yapabilir.Ve yeni ameliyat olmama rağmen tekrar kistim oluştu(
Ama çok büyük değil henüz 2mm çocuk yapmama şuan için engel değil.4 aydır deniyoruz bebiş olsun diye ve her ay yumurtlama dönemlerimde vajinal ultrasona giriyorum biraz sıkıntılı oluyor ama katlanıyorum.Ve kistlerimide büyütme ihtimali olduğu için klomende kullanamıyorum.İşte bizim için aslında beklemek problem değil ama kistlerimin her an büyüme olasığlı olduğu için biraz tedirgin oluyoruz ve elimizi de çabuk tutmak istiyoruz.Çünkü bu kistler çocuk yapmaya engel oluyor.
Eşimde de hiçbir problem yok herşeyi çok iyi çıktı bütün değerleri çok mükemmel ee benimde bir problemim yok,ama bakalım önümüzdeki ay aşılama yapmayı düşünüyoruz.Ama inanın kızlar çok acılar çektim ameliyatımda sezeryandan bile daha büyük kesiğim var karnımda((( Sızlamalar oluyor ama bebeğim olsun ben katlanırım.Lütfen sizde dua edin kızlaaaarrr...
toplam 2000 adet oluyor canlarrr
yavruceylanimm napiyosunn nasil gidiyo
İyiyiM caNIm melekİmmm.................Sen neler yapıyorsun bakalım......sanada günaydın bebeeeeem naber
pc düzeldi sanırım .........İyiyiM caNIm melekİmmm.................Sen neler yapıyorsun bakalım......
Enişte uğraşıyor düzelsin diye.......:132::132::132::132:pc düzeldi sanırım .........
Enişte uğraşıyor düzelsin diye.......:132::132::132::132:
Ben de google crom dan giriyorum.....Diger Googleden girilmiyor...
olsun canım gel yanımızada nasıl olsada farketmez...
uğraştır enişteyi yaşasın kötülük
Ahh melekim ahhh..........NİCİN melek ama dediğin lafa bi bak.....
''yaşasIN kötülük..........
ayyyy kız ben yosa çok mu kötü kalpliyimbilemedim şimdi kendimi
Gunaydin kizçeler
GÜNAYDIN BEBEEEEM....Kara melegim benim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?