Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

Merhabalarrrr :)))
bende her ay test yapmaktan negatif görmekten üzülmekten tükendim artık ( ekim 2012 de dr gitmeye başladım folik asit ve şeker ilacı verdi bu zamana kadar kullandım vs hamile kalamadım.ocak adetimin 5. günü klomen kullandım 2 yumurtam vardı ve hergün takibe gidiyordum hergün gelişti 7 şubatta çatlatma iğnesi vuruldum.iğneden sonra bugün 17.gün test yaptım negatif çıktı.nasıl olacak bu işler yahuu ne kadar sinir bozucu.işin ilginç yanı 19 şubat adet günümdü olmadım ve hiçbir belirti de yok önümüzdeki günlerde tekrar dr gidicem kan testi ister heralde inşallah kanda pozitif görürüm.Allah hepimizin yardımcısı olsunnnn...

merhaba kızlar.bugun asılamamn 15.günü kanda test yaptırıcaktım ama sabah ıdrar da baktm negatif kanda baktırmama gerek varmı zaten umutszdum iyice umutsuz kaldm.?

merhaba kızlar.bugun asılamamn 15.günü kanda test yaptırıcaktım ama sabah ıdrar da baktm negatif kanda baktırmama gerek varmı zaten umutszdum iyice umutsuz kaldm.?

cnm bn klomen kullanıyorum dr reglin günün gectiginde kanda baktır der bna hep ama asılamayı bilmiyorum bgn regli günün mü oluyo ozaman yarında olmassan bnce kan ver cnm ynede sen bilirsin ilk asılaman mıydı bu

cnm bn klomen kullanıyorum dr reglin günün gectiginde kanda baktır der bna hep ama asılamayı bilmiyorum bgn regli günün mü oluyo ozaman yarında olmassan bnce kan ver cnm ynede sen bilirsin ilk asılaman mıydı bu

klomen kullanuımı sonrası asılama yapıldı bana canım doktorm bugun test yaptrmamaı solemıstı reglm 25 inde

klomen kullanuımı sonrası asılama yapıldı bana canım doktorm bugun test yaptrmamaı solemıstı reglm 25 inde

cnm sen bilirsin ynede ama bna sorarsan pazartesiyi bekle gelmesse reglin git kan var ozaman garanti olur en azından belki var bebek ama yni gec döllendi kanda cıkmadı ne bilim cnm ya bebek isteyen biri olarak inş hamişsindr sende diorum inş bebegin seninledirrr

hakkında hayırlısı olsun canım umarım pozitifdir hosgeldin sende

ilk 100 den basliyoruz canim ona gore arkadaslar hesaplar 4444 tane olmasi gerekiyo ne fazla ne eksik cumaya kadar bitirmeyi planliyoruz istersen 200 de okuyabilirsin

tamam canım akşam başlarım bende kaç tane okuyabilirsek artık inş işe yarar kavusuruz meleklerimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…