- 9 Temmuz 2012
- 6.478
- 409
- 173
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #57.921
Bende bi pkoluyum ama bebek için engel değil sacede sabır isteyen bi rahatsızlık
kıscelerim ahhh bir bilseniz ne zor muş bu mapıslık allah düşürmesin kimseyi hepinizi çook ösledim bir tesbihim birde cigaram vardı mapusta arkadaşım
suçumuda bilemedim ki
mune ablammesaj yazmış suçum bir derdim varda bi konuya şu smileyi yapmakmış
bidaha tüvbeler olsun yapmamakıl olsun bu mapıslık bana
sağolsun ruya kıscem sıcak çorba getirdi geldi
ah bi acıktım bi acıktım bilseniz çook da soğukturengim birden griye döndü
mapusta bolca şunu dinledim
kurşun ata ata biter
yollar gide gide biter
mapus yata yata biter
aldırma gönül aldırma
işte benden haberler bu siz naptınız bakım
melekimmm hoş geldinn kuşummmm sessiz kaldımm mecburii sessizlikkk
benide ttnet maduru oldummmlanetlett binaın netini fiber yapmışalrrr
yaktılarr beniiiyeni geldi tel. ve internettt
bende sizi hayalet casper gibim izledimdurdum ama catladım size yazmayınca sabah bi gördüm mapısa düştüğümü gözlerim böyle oldu
kiscem senle bi denk gelemiyoruzzz
morem hayirlisi olsun insallahhh kromozomlardanda insalalh bisey cikmayacakkk
tamam kiscem simcik hemen kaciyomfazla durmuycam haklisin bu ara yine eski yasantima dönmüstüm nerdeyse gece hayatim olmaya baslamistiii simdi düzenli hayata yine dönüyorummmm ahanda imzami atiyom bura ya
yasakhayalcik
canım sabır derkennn hemen olmuyormuu bebegımızz
araba daha iy olur sarsmadan yavas yavas gidersinizzzzzz
öyle kiscem korkulacak bisey degil sadece sabirla doktorunla beraber tedavi sekli belirleyecek daha cabuk hamile kalman icinn...sen ihmal etme iyi bi kadin dogumcu bul esinle gidin konusunnnn
ah morem ah senin bişeyden haberciklerin yok deme bugün mapıs cezası verdilermelekimmm hoş geldinn kuşummmm sessiz kaldımm mecburii sessizlikkk
benide ttnet maduru oldummmlanetlett binaın netini fiber yapmışalrrr
yaktılarr beniiiyeni geldi tel. ve internettt
konu bir derdim var bölümündeydi zatende kaç kişiyi banlamışlar konu geyiğe döndüyok ya ben hala anlamadim neden engellendin. herkes yapiyor o isaretleri yada herkes herseye gülüyorrr... neymisss buuuu???? 12 eylül e mi döndük neee bilelim yaniiii
canım geçmiş olsun 3 gündür ben de çekiyom bugün felaketti adet ve prolaktin ben de bayağı aprı yapıyo sen de bi hormonlara bak
tamamm habıbtemmm su aralar para yonunden azıcıkk sıkısıkızzmalum ev aldık tasın et derken bakalım toparlanınca ıyı bı doktora gıdıcez ınsallahh
edam cabuk hamile kalanda var tabi hani yumurtlama sorunu oldugu icin tedaviside var gonyalim onu kasdettiii...
Hoşgeldın nazımmmmmmm moreee
morem hosgeldinnnyaw sende mapista gibiydin bögünnnn melekimde sende yoktunnnnnn
bende aci haberi kk ya girer girmez ruyamdan aldim sok oldummm hemen topike durumu yazdim zaten sonra iz pesine düstümmmm
Hımmmmm doruu yınedee sabır ısı
canım sabır derkennn hemen olmuyormuu bebegımızz
hoşş buldummm edammmmm canımmm bitanemmm burnumda tütnüzz beaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?