Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

yok ya ben hala anlamadim neden engellendin. herkes yapiyor o isaretleri yada herkes herseye gülüyorrr... neymisss buuuu???? 12 eylül e mi döndük neee bilelim yaniiii

bende sizi hayalet casper gibim izledim durdum ama catladım size yazmayınca sabah bi gördüm mapısa düştüğümü gözlerim böyle oldu

bende aci haberi kk ya girer girmez ruyamdan aldim sok oldummmhemen topike durumu yazdim zaten sonra iz pesine düstümmmm

öyle kiscem korkulacak bisey degil sadece sabirla doktorunla beraber tedavi sekli belirleyecek daha cabuk hamile kalman icinn...sen ihmal etme iyi bi kadin dogumcu bul esinle gidin konusunnnn

tamamm habıbtemmm su aralar para yonunden azıcıkk sıkısıkızz malum ev aldık tasın et derken bakalım toparlanınca ıyı bı doktora gıdıcez ınsallahh

melekimmm hoş geldinn kuşummmm sessiz kaldımm mecburii sessizlikkk

benide ttnet maduru oldummm lanetlett binaın netini fiber yapmışalrrr

yaktılarr beniii yeni geldi tel. ve internettt
ah morem ah senin bişeyden haberciklerin yok deme bugün mapıs cezası verdiler bana şimdi tahliye oldum
yok ya ben hala anlamadim neden engellendin. herkes yapiyor o isaretleri yada herkes herseye gülüyorrr... neymisss buuuu???? 12 eylül e mi döndük neee bilelim yaniiii
konu bir derdim var bölümündeydi zatende kaç kişiyi banlamışlar konu geyiğe döndü konu sahibi ile herkesler dalga geçti bende bi yoruma
bunu yapmıştım sabah bi baktım yasaklanmışım giremiyom

canım geçmiş olsun 3 gündür ben de çekiyom bugün felaketti adet ve prolaktin ben de bayağı aprı yapıyo sen de bi hormonlara bak

canımmm bende kan verdim geldim iştee çatlakkk kızz kolumu morartmişş yawww ,

zaten korkarım iğneden iiceee geri beni hastanede kocişimede hızlı çekmiş iğnesini 10 dakka dırmadı kanaması damarını yitırmış

saglık bakanlğına şikayet ettikk pekk bişey yapmazlar ama neseee

bakalım 1,5 ay sonra arayın gelin dedilerrr :94::94:

tamamm habıbtemmm su aralar para yonunden azıcıkk sıkısıkızz malum ev aldık tasın et derken bakalım toparlanınca ıyı bı doktora gıdıcez ınsallahh

edam özel olmasi sart degil hastanedeki tavvsiye edilen bi doktor varsa onada gidebilirsiniizizzzhaklisin ev aldiniz kolay degilllll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…