Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

Mıamoremm hiç bir bilgim yok polıkıstık overden tuylenme adet duzensızlıgı belırtılerıymıs bunu soyledi doktor bende neden oldu yaaaaaaaaaaa

dur simdi hemen telas etme. bende de tüylenme var ama adet düzensizligim yoktu
gününü bir kere bile sasirmaz. sadece iki gün sürer o kadar. o yüzden doktora görünmeden üzülme. önce görün bakalim. insaalllah benimki gibidir bisi yokturr...

ınsalllahhhhhhhhhhhhhhh belkideeee cunku ben doktora gıttıgımde sende bısey yok demıstıı bana kii ozamanla buzamana kadar deısen bıseyde olmadı :26::26:

kıscelerim ahhh bir bilseniz ne zor muş bu mapıslık allah düşürmesin kimseyi hepinizi çook ösledim bir tesbihim birde cigaram vardı mapusta arkadaşım
suçumuda bilemedim ki
mune ablam mesaj yazmış suçum bir derdim varda bi konuya şu smileyi yapmakmış
bidaha tüvbeler olsun yapmam akıl olsun bu mapıslık bana
sağolsun ruya kıscem sıcak çorba getirdi geldi
ah bi acıktım bi acıktım bilseniz çook da soğuktu rengim birden griye döndü
mapusta bolca şunu dinledim

kurşun ata ata biter
yollar gide gide biter
mapus yata yata biter
aldırma gönül aldırma
işte benden haberler bu siz naptınız bakım

pekiii pekiiii hamile kalamazmıyızzzzzzzzzzzzzz

edam onu nerden cikardin yaw du bi aglaam hem henüz kesin bisey yok hem olsa bileeee tabiki hamile kaliniyoo.mesala örenek verim alpin pkolu ilk catlatma ignesiyle hemen hamile kaldi..mesala ekim topigindeki asetonu taniyosundur pkolu tedavisiz hamile kaldi..sana tek diyecegim tekrar sogan kürü yapmann edamm cok faydaliiiii

[table="width: 500, class: grid, align: left"]
[tr]
[td]Edamın güzel ablası için 41 Yasin okuyoruz [/td]
[td]Dua[/td][td]Durum[/td]
[/tr]
[tr]
[td]ilhanazz[/td]
[td]2[/td][td]okudu[/td]
[/tr]
[tr]
[td]yasakhayal[/td]
[td]7 [/td][td]okudu[/td]
[/tr]
[tr]
[td]melek181[/td]
[td] 2[/td][td]okudu[/td][/tr]
[tr]
[td]Sevdaceylin[/td]
[td]3 [/td][td]okudu[/td][/tr]
[tr]
[td]miamore[/td]
[td]2 [/td][td]okudu[/td][/tr]
[tr]
[td]hancek[/td]
[td] [/td][td][/td][/tr]
[tr]
[td]loori[/td]
[td] [/td][td][/td][/tr]
[tr]
[td]kutukutupense[/td]
[td] [/td][td][/td][/tr]
[tr]
[td]karamel[/td]
[td]2 [/td][td]okudu[/td][/tr]
[tr]
[td]Theano[/td]
[td] 2[/td][td]okudu[/td][/tr]
[tr]
[td]zeynebnur[/td]
[td] 1[/td][td]okudu[/td][/tr]
[tr]
[td]zuhalzerrin[/td]
[td] [/td][td][/td][/tr]
[tr]
[td]monarrosa[/td]
[td] [/td][td][/td][/tr]
[tr]
[td]dilekefem[/td]
[td] 2 [/td][td]okudu[/td][/tr]
[tr]
[td][/td]
[td] [/td][td][/td][/tr]
[tr]
[td][/td]
[td] [/td][td][/td][/tr]
[tr]
[td][/td]
[td] [/td][td][/td][/tr]
[tr]
[td][/td]
[td] [/td][td][/td][/tr]
[tr]
[td][/td]
[td] [/td][td][/td][/tr]
[tr]
[td][/td]
[td] [/td][td][/td][/tr]
[tr]
[td][/td]
[td] [/td][td][/td][/tr]
[tr]
[td][/td]
[td] [/td][td][/td]

[/tr]
[/table]

Son düzenleme:
saol kiscem hele bi dur kalp atisinida bi gör ondan sonra düüsünün bence yolculuguuu

bana kalsaa gitmemm canımdaa iştee eşimin gitmesii lazımm ordann çağırıp duruyolarrr ondaann neysee anlatırımm eşimee belkii arabayla giderizz yavaş yavaşşş dinlenerek

Son düzenleme:
sükür rengin yerien geldiiibidaha gözümün önünden ayrilmak yokkbizmi naptik tüm günümüz seni konusmakla gectii nasi aglattin bizi isliyodun zaten uzaktannnn

ayyyy sımdıııı sevındımmm bakk tesellıı oldumm habıbtemmm allah razııı olsunn sendennn emııı allahım sana 5ız versinnnnnn

melekimmm hoş geldinn kuşummmm sessiz kaldımm mecburii sessizlikkk

benide ttnet maduru oldummm lanetlett binaın netini fiber yapmışalrrr

yaktılarr beniii yeni geldi tel. ve internettt

allah Razı olsunn Allah Kabull etsınn agzınıza saglıkkkk güzel arkadaslarımmmm

sükür rengin yerien geldiiibidaha gözümün önünden ayrilmak yokkbizmi naptik tüm günümüz seni konusmakla gectii nasi aglattin bizi isliyodun zaten uzaktannnn

bende sizi hayalet casper gibim izledim durdum ama catladım size yazmayınca sabah bi gördüm mapısa düştüğümü gözlerim böyle oldu

ayyyy sımdıııı sevındımmm bakk tesellıı oldumm habıbtemmm allah razııı olsunn sendennn emııı allahım sana 5ız versinnnnnn

öyle kiscem korkulacak bisey degil sadece sabirla doktorunla beraber tedavi sekli belirleyecek daha cabuk hamile kalman icinn...sen ihmal etme iyi bi kadin dogumcu bul esinle gidin konusunnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…