Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

yasakımm habıbtemm bırde gıtmısken prof. kendımde muayene oldum hıc kontrole gıtmemıstımm 3 yıldır bır baktırım dedimm gogsumu ınceletrdım hıc bırsey cıkmadı tertemız dedi birde kolumun altındaki şişliği sordum ona da baktı lenf bezi değil dedi bu derinin altında olusan kıl donmesınden meydana gelen ter bezesi dedi korkulacak hiç birsey yok ıcını ferah tut dedi bırde göğsüme bakarken göğsümde benım tek tük siyah kıllanmalar vardı onlar nezamandır var dedi bende hocam 1 yıldr oldu bu dedim bende hıc umursamadım dedim sandım ki sütyenlerden oluyor bırde adet duzensızlıgın varmı dedi var dedim cocuk dusunuyoruz hocam 7 aydır ama hala gebelık elde etmıs degılız dedim sende polikistik over olablır dedi bı kadın dogum doktoruna gitmeni öneririm dedi eşinle beraber:26::26::26:

edam cok sükür gögüs önemliydiiikiscem doru söylemis doktorr bak reglinde düzensiz bi git iyi bi kadin dogumcu bul :26:tedaviyle bebgin daha cabuk gelir benceeee

oneymis Edaaaa? benimde 35 yasimda olmaya basladi. ama soruyorum herkes de var. hemde cok erken yasta tüyler olusmus bende 35 yasimda falannn oldu... cok degil ama beni rahatsiz ediyor.

Son düzenleme:
şimdik size bir basın toplantısı düzenlicem bekleyin beni

Son düzenleme:

ama 23 oldu saat melekim hale griiiyosam hep o renkmi kalacak bu kisce..mapis dami rengini cok degistirdiii

yasağımmm biraz öncee yerleşmee dönemii dedinyaa biz dun keseyii gördükk biliyomusunn 5. 2 mm dedii doktorr

hala yerleşmiş olmazmııı ne zaman tamm yerleşir kii aceppp:26::26::26:

oneymis Edaaaa? benimde 35 yasimda olmaya basladi. ama soruyorum herkes de var. hemde cok erken yasta tüyler olusmus bende 35 yasimda falannn oldu... cok degil ama beni rahatsiz ediyor.

Mıamoremm hiç bir bilgim yok polıkıstık overden tuylenme adet duzensızlıgı belırtılerıymıs bunu soyledi doktor bende neden oldu yaaaaaaaaaaa

yasağımmm biraz öncee yerleşmee dönemii dedinyaa biz dun keseyii gördükk biliyomusunn 5. 2 mm dedii doktorr

hala yerleşmiş olmazmııı ne zaman tamm yerleşir kii aceppp:26::26::26:

zeynebnurum o daha en az 8 .haftaya kadar yer acacak kendineeeeeözellikle kalp atisini bi görmen lasimmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…