Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

canımsın valla ben çok yorgun ve bitgn bilmiyorum çok halsizim üstüne,esimde dün gelmiş bana ikiz diyor bhcg görünce diyor 2kattan fazla artmiş delırdi yaw benim herif

hamileliktendir nuarinimmm bolca dinlen sen yorma kendini

nuarinim bi ikizlik sonra bi daha olmasi zor gibi bilmiyorum ama nadir rastlanan bi durum degilmi arka arkaya ikiz olmasi..bende bi daha olmaz diyorum son hamileligim bi sanstiinslalah ama ikiz olsun seninki

Son düzenleme:
yaw ben karistirdim galiba:44::44: seninki ikiz degilmiydi nuarinim kaybettigin kuzularin yada canommmunmuydu off iyice karistirdim yawww

benim ilki ikiz degildi kuzum,yaw oturmuş internetten araştrms yok 1gün adet gecikmesınede yuksek cıktı yok şu yok bu aman benimkide yedi kafayı

gma canim salati tefriciye okuyoz toplam 4444 tane okuycaz su an galiba 18 kisiyizzz..simdik 200 okuyoz bakalim eksik olursa tamamliycazzcumaya kadar bu sayiyi tamalayip sonunda okuyan herkes icin dua yapilacak.katilmak istersen adini yazariz kuzum benim..istersen tabi önce 100 tane oku..

tamam ozaman bismiallah deyip baslayalimm önce 100 tane okuyalimm.tam sayi 4444 olunca dusi okuyan herkes icin yapilsinn...

rabbim kabul etsin insalalhhh...kibleye karsi abdestlii okuyalimmm..

salat-ı tefriciyye

اللهـم صل صلاة كاملة وسلم سلاماً تاماً على سيدنا محمد الذي تنحل به العقد وتنفرج به الكرب وتقضى به الحوائج وتنال به الرغائب وحسن الخواتم ويستسقى الغمام بوجهه الكريم وعلى آله وصحبه في كل لمحة ونفس بعدد كل معلوم لك.

Allahumme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ-seyyidina Muhammedin ellezi tenhallü bihi’l ‘ukadu ve tenfericu bihi’l-kürabu ve tukdâ bihi’l-havâicu ve tünâlü bihi’r-rağâibu ve husnu’l-havâtimi ve yusteska’l-ğamâmu bi-vechihi’l-kerîmi ve ‘alâ âlihi ve sahbihi fî-külli lemhatin ve nefesin bi-‘adedi külli ma’lûmin lek....

AMİN....

**Okuma niyet eden kişi başlamadan önce 21 defa “estağfurullâh el azîm ve etûbu ileyh” denilmelidir.

**Bir defada “euzu besmele” çekilip, duasına başlamalı ve ne kadar okuyacaksa duasını okumalıdır...

İmamı Kurtubî Hazretleri şöyle buyurmuş: “Bir kimse, çok önemli bir işinin veya önemli bir dileğinin gerçekleşmesini, ya da üzerinde devam edip duran büyük bir belanın üzerinden çekilip gitmesi (kalkması) için “Salât-i Tefriciye”yi (4444) defa okuyup, bu mübarek Salâtü Selâm ile Yüce Peygamberimizi vesile edinse, hiç şüphe ve tereddüt yoktur ki, Yüce Allah, o kulunun istek ve muradının olması için hayırlı bir sebeb yaratır ve ona muradını verir.”

Salati Tefriciye

“Allâhumme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ Seyyidinâ Muhammedinillezî tenhallü bihil ukadü ve tenfericu bihil-kürebü ve tukdâ bihil-havâicu ve tünâlü bihir-reğâibü ve hüsnül-havâtimi ve yustaskal ğamâmu bivechihil Kerîm ve alâ âlihî ve sahbihi fî külli lemhatin ve nefesin bi adedi külli ma’lûmin lek.”

Salati Tefriciye duasının anlamı

“Allahım! Bizim Efendimiz Muhammed’e (sav) kusursuz bir salât ve rahmet, mükemmel bir selâm ve selâmet vermeni diliyoruz. O Peygamber ki, onun hürmetine düğümler çözülür, sıkıntılar ve belalar onun hürmetine açılıp dağılır, hacet ve ihtiyaçlar onun hürmetine yerine getirilir. Maksatlara O’nun hürmetine ulaşılır, güzel sonuçlar O’nun hürmetine elde edilir. O’nun şerefli yüzü hürmetine bulutlardaki yağmur istenilir, Allah’ım, onun ehl-i beytine, ashabına da her göz kırpacak kadar zamanda (her an, saniye) her nefes alacak zamanda sana malum olan varlıklar sayısınca salât et.”

canlarim ben simdi cikiyom alisverise gidecemmdesonra gelirim

gma canimm insaalh yazdiklarim yardimci olmusturrr..buraya gelirsen yardimci oluruz daha ne ögrenmek istiyosannn kuzucukk

beraber dua ederiz birbirimize insalalh rabbimde kabul ederrrbu dua bitince sonra baska dualarada basliycazz cünküü naspse insalalhhh

Son düzenleme:
Teşekkür ederim canım yaa,okurum tabi mutlu olurum hemde ben 100 tane okuyunca haber veririm:)))

Kızlarr Direksiyon sınavım oldu bugün.
Çok İyi geçmişti zaten.
Aradım sonucumuda Öğrendim.

95 İle Geçmişim
Çook şükür Aldım Artıkk Ehliyetimi

Son düzenleme:
[table="width: 500, class: grid, align: left"]
[tr]
[td] ilhanazz[/td][td][/td]
[td] 100[/td]
[td] okudu [/td]
[td] + 100[/td]
[/tr]
[tr]
[td] yasakhayal[/td][td][/td]
[td] 100[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td] nuarin[/td][td] hamile [/td]
[td] 200[/td]
[td] okudu [/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td] hancek[/td][td][/td]
[td] 100[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td] melek181[/td][td][/td]
[td] 100[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td] zikzak[/td][td][/td]
[td] 100[/td]
[td][/td][td][/td]
[/tr]
[tr]
[td] RUYAbuse[/td][td] anne [/td]
[td] 100[/td]
[td][/td][td][/td]
[/tr]
[tr]
[td] canommm[/td][td][/td]
[td] 200[/td]
[td][/td][td][/td]
[/tr]
[tr]
[td] mersah22[/td][td][/td]
[td] 100[/td]
[td][/td][td][/td]
[/tr]
[tr]
[td] karabiberim20[/td][td][/td]
[td] 100[/td]
[td][/td][td][/td]
[/tr]
[tr]
[td] pureipek[/td][td][/td]
[td] 100[/td]
[td][/td][td][/td]
[/tr]
[tr]
[td] alnaok[/td][td][/td]
[td] 100[/td]
[td][/td][td][/td]
[/tr]
[tr]
[td] loori[/td][td] hamile [/td]
[td] 200+100[/td]
[td] okudu [/td][td]300 ad.okudu [/td]
[/tr]
[tr]
[td] emircim[/td][td][/td]
[td] 100[/td]
[td] okudu [/td][td] 200 ad.okudu [/td]
[/tr]
[tr]
[td] zeynebnur[/td][td][/td]
[td] 200[/td]
[td][/td][td][/td]
[/tr]
[tr]
[td] ababy[/td][td][/td]
[td] 100[/td]
[td][/td][td][/td]
[/tr]
[tr]
[td] FHM [/td][td] hamile [/td]
[td] 100[/td]
[td][/td][td][/td]
[/tr]
[tr]
[td] gma[/td][td][/td]
[td] 100[/td]
[td][/td][td][/td]
[/tr]
[tr]
[td] BeRayy[/td][td][/td]
[td] 100[/td]
[td][/td][td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td][td][/td]
[td][/td]
[td][/td][td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td][td][/td]
[td][/td]
[td][/td][td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td][td][/td]
[td][/td]
[td][/td][td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td][td][/td]
[td][/td]
[td][/td][td][/td]
[/tr]

[/table]

Son düzenleme:

Yeni Listemiz süperr Kuzumm Ellerine sağlık
Ama Bu Okudu'lar Ne Demek Oluyo??:44::44: Ben Hiç Bişey Anlamadım

Nazım ne zaman kadar okuyacağız bitanemm süresi varmı???

selamm canlarımmm ben siz yokken geldim malesef
baktım okuyanlar ve eklenenlere inş. gözümden kaçan yoktur varsada akşam gelcem gene sölersinzzz
loorimm diline sağlıkk dün 100 okumuştun akşama 200 okumuşsun 300 hesapladım doğru inş.
emircimmm diline sağlıkkk 200 okumuşsunnn
nuarinimmm diline sağlıkk 200 okumuşsunn...
gma canım Allah kabul etsinnn sana 100 yazdım bitirsen gene istersen devam edebilirsin
totalde 19 ikişiyiz 233 ad. düşüyor lorim sağ olsun fazlası ile okumuşşşş
ben şimdi kaba taslak bi hesapladım 2,400 ad. okumuş oluyorz listeye göre yani canlarım 2,044 ad daha var +100 leri bitirinde sölersinz gene isteğe bağlı yazarız
Allahın izniyle cumaya kadar bittiriz ..
nuarinimde namazını kılıp bizlere bağışlayacak inş. hepininiz diline yüreğine sağlıkkk Rabbim duamızı duysun ve sadece bir tek dileği olan bizlere inş. evlatlarımı hayırlısı ile versinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…