Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

Kızlarr Direksiyon sınavım oldu bugün.
Çok İyi geçmişti zaten.
Aradım sonucumuda Öğrendim.

95 İle Geçmişim
Çook şükür Aldım Artıkk Ehliyetimi

berayımmm çok sevinndmm kazasız belasızz kullna inş...

Pzartesi itibariyle bende okumaya başlarım bitanemm Allah kabul etsin,cumaya kadar bitiririz Allahın izniyle.Ellerine sağlık gülümmm

Yeni Listemiz süperr Kuzumm Ellerine sağlık
Ama Bu Okudu'lar Ne Demek Oluyo??:44::44: Ben Hiç Bişey Anlamadım

berayım sen yoktunAllah kabul etsin niyet duası okuyorzzz okudular duasını okuyanalrr

Nazım ne zaman kadar okuyacağız bitanemm süresi varmı???

Allah kızmet ederse cumaya kadar bitiirz hancekimm özledik seni çokkkk nirdesiin nasıl gelçti nişan dı dimmii :118::118::118::118:

Pzartesi itibariyle bende okumaya başlarım bitanemm Allah kabul etsin,cumaya kadar bitiririz Allahın izniyle.Ellerine sağlık gülümmm

saol canımmmm bende pertekim die korkuodum dilin dönmez yavaş okuurum die Rabbşm nekada büyükkk yaa 100 tane 1 saat almadı hancekimm şimdi kursa gitmicek olsam gene başlıcam da gitcemm şimdii yarın bende okurumm gene 100-150 kadar

Son düzenleme:

berayım bak yasakımda yazmışşş Allah kabul etsinn bu duayı okuyoruzzz

Allah kızmet ederse cumaya kadar bitiirz hancekimm özledik seni çokkkk nirdesiin nasıl gelçti nişan dı dimmii :118::118::118::118:

Evet meleğimmm nişandıı:))Çok eğlendik çok iyiydi pasta bıçağını bana verdiler gelinin en yakın arkadaşı olarak bahşişini almadanda verme bıçağı dediler 200 tl bahşişimide aldım damat beyden:)) Kankamdan sonra en eğlenen ben oldum:)))
Gündüz hep ikimizdik oradan oraya koşturduk,gece 3:30 da uyudum o gece sabah 5:45 de eşim anneme bıraktı beni gece yapamadıklarım vardı oje sürecektim süremedim duş alacaktım gecenin o saatinde girmeyeyim dedim.Neyse saat 10:30 gibi geldi bi kahve içtik çıktık.Düğünün yapılacağı otele gittik,oradan djle görüşmeye oradan organizasyon şirketine,oradan pastaneye derken kuaföre gittiğimizde benim gözler düşmeye başladı:))Kaç tane sade kahve yaptılar hatırlamıyorum bile içtikce açıldı gözlerim.Kuaförden çıktık eve gittik hazırlandık falan derken harika bir nişan oldu:)))Gece 4 de evdeydik,ben 6 da kalktım eşime kalk hadi geç kalıyorsun dedim gitmeyeceğim çok uykum var dedi halada uyuyor.Ben kalktım ara ara uyudum uyandım sersem gibi oldum elim bişeye gitmiyo:)))

Olur Canım Benim. Seve seve okurum
Benide Yazabilirsin kuzumm

Allah kabul etsin 100 yazdım sadana bitanemmmm istersen gene okursun bitinceee hepimizin niyeti aynı Rabbim kabul etsinn nuarimide namazınım kılcak okuyan herkese bağışlıcakk duamızı

Canlarımm Hadi Bana Müsade. Şimdilik Çıkıyorum
Gelirim Yine İnşallah
Kendinize Çook Dikkat edin
Allaha Emanet Olun. Hepinizi Öpüyorum
İyi Akşamlar

Kızlarr Direksiyon sınavım oldu bugün.
Çok İyi geçmişti zaten.
Aradım sonucumuda Öğrendim.

95 İle Geçmişim
Çook şükür Aldım Artıkk Ehliyetimi

hayirli olsun

rabbim kazasiz belasiz araba kullanmayi nasip etsin insalahhhhhhhhhhhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…