- 16 Temmuz 2012
- 20.792
- 122
- 223
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #5.861
Kızlarr Direksiyon sınavım oldu bugün.
Çok İyi geçmişti zaten.
Aradım sonucumuda Öğrendim.
95 İle Geçmişim
Çook şükürAldım Artıkk Ehliyetimi
selamm canlarımmm ben siz yokken geldim malesef
baktım okuyanlar ve eklenenlere inş. gözümden kaçan yoktur varsada akşam gelcem gene sölersinzzz
loorimm diline sağlıkk dün 100 okumuştun akşama 200 okumuşsun 300 hesapladım doğru inş.
emircimmm diline sağlıkkk 200 okumuşsunnn
nuarinimmm diline sağlıkk 200 okumuşsunn...
gma canım Allah kabul etsinnn sana 100 yazdım bitirsen gene istersen devam edebilirsin
totalde 19 ikişiyiz 233 ad. düşüyor lorim sağ olsun fazlası ile okumuşşşş
ben şimdi kaba taslak bi hesapladım 2,400 ad. okumuş oluyorz listeye göre yani canlarım 2,044 ad daha var +100 leri bitirinde sölersinz gene isteğe bağlı yazarız
Allahın izniyle cumaya kadar bittiriz ..
nuarinimde namazını kılıp bizlere bağışlayacak inş.hepininiz diline yüreğine sağlıkkk Rabbim duamızı duysun ve sadece bir tek dileği olan bizlere inş. evlatlarımı hayırlısı ile versinn
Yeni Listemiz süperr Kuzumm Ellerine sağlık
Ama Bu Okudu'lar Ne Demek Oluyo??:44::44: Ben Hiç Bişey Anlamadım
Nazım ne zaman kadar okuyacağız bitanemm süresi varmı???
berayım sen yoktunAllah kabul etsin niyet duası okuyorzzz okudular duasını okuyanalrr
Pzartesi itibariyle bende okumaya başlarım bitanemm Allah kabul etsin,cumaya kadar bitiririz Allahın izniyle.Ellerine sağlık gülümmm
Hmm anladım canım Benimm
Allahım Kabul etsin İnşallah
tamam ozaman bismiallah deyip baslayalimm önce 100 tane okuyalimm.tam sayi 4444 olunca dusi okuyan herkes icin yapilsinn...
rabbim kabul etsin insalalhhh...kibleye karsi abdestlii okuyalimmm..
salat-ı tefriciyye
اللهـم صل صلاة كاملة وسلم سلاماً تاماً على سيدنا محمد الذي تنحل به العقد وتنفرج به الكرب وتقضى به الحوائج وتنال به الرغائب وحسن الخواتم ويستسقى الغمام بوجهه الكريم وعلى آله وصحبه في كل لمحة ونفس بعدد كل معلوم لك.
Allahumme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ-seyyidina Muhammedin ellezi tenhallü bihil ukadu ve tenfericu bihil-kürabu ve tukdâ bihil-havâicu ve tünâlü bihir-rağâibu ve husnul-havâtimi ve yusteskal-ğamâmu bi-vechihil-kerîmi ve alâ âlihi ve sahbihi fî-külli lemhatin ve nefesin bi-adedi külli malûmin lek....
AMİN....
**Okuma niyet eden kişi başlamadan önce 21 defa estağfurullâh el azîm ve etûbu ileyh denilmelidir.
**Bir defada euzu besmele çekilip, duasına başlamalı ve ne kadar okuyacaksa duasını okumalıdır...
berayım bak yasakımda yazmışşş Allah kabul etsinn bu duayı okuyoruzzz
Allah kızmet ederse cumaya kadar bitiirz hancekimm özledik seni çokkkknirdesiin nasıl gelçti nişan dı dimmii :118::118::118::118:
Olur Canım Benim. Seve seve okurum
Benide Yazabilirsin kuzumm
Allah kabul etsin 100 yazdım sadana bitanemmmmistersen gene okursun bitinceee hepimizin niyeti aynı Rabbim kabul etsinn nuarimide namazınım kılcak okuyan herkese bağışlıcakk duamızı
Tamam Canım Benim sağol
Allahım kabul etsin DualarımızıAminn
Canlarımm Hadi Bana Müsade.Şimdilik Çıkıyorum
Gelirim Yine İnşallah
Kendinize Çook Dikkat edin
Allaha Emanet Olun. Hepinizi Öpüyorum
İyi Akşamlar
Tamam Canım Benim sağol
Allahım kabul etsin DualarımızıAminn
Kızlarr Direksiyon sınavım oldu bugün.
Çok İyi geçmişti zaten.
Aradım sonucumuda Öğrendim.
95 İle Geçmişim
Çook şükürAldım Artıkk Ehliyetimi
Pzartesi itibariyle bende okumaya başlarım bitanemm Allah kabul etsin,cumaya kadar bitiririz Allahın izniyle.Ellerine sağlık gülümmm
hancekimmmmmmmmmmmmmmmseni sordum bende lorimde sabah bi gördüm bisey yazmadi dedii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?