Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

laptoptan mi alla alla bunuda ilk kez duydum valla... Bencede yasakhayalim boyle gayet iyi gidiyo boyle devam etsin

öyle dedi ekrana bilem bakamoydum dedikocasindan tiksinen bilem var gercektenn

valla durumuna sükret bak neler var

Çok teşekkür ederim,çok candansın belli inan senin mesajındaki sıcaklık tamamiyle bana geçiyor.İyi dileklerin için teşekkür ederim,tabiki bende dua edicem bütün bebiş isteyenlere:))

sen bi bekle diger tüm kizlarda bi söylesin ona göre davranalimmm yaw birbirimizden habersiz fazla okumayalimm

yok kiz okumuyorum bekliyorum simdilikk aksam ola hayrola ben biraz uzanicam yasakhayalim duramiyorum gelirim yine sende alisverisini yap guzelce usutme sakin hava buzz

Çok teşekkür ederim,çok candansın belli inan senin mesajındaki sıcaklık tamamiyle bana geçiyor.İyi dileklerin için teşekkür ederim,tabiki bende dua edicem bütün bebiş isteyenlere:))

saol canim benimm senin yazdigin mesajdanda bende ayni duygulari aldimm.insallahh rabbimm sanada nasip eder insaalhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…