- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #5.821
hancegimi ilk geldigimde gordum sonra cikti
vaalla bende hep öyle olurdum loorimmmbazilarin cok zorlu geciyo bizimkide hic hissetmedenn
oyle oluyo zaten bi turlu insan cikamiyo ki
niye yazamiyo bu kiz artikinn önceden neyle yaziyoduki
hee ya milleti okuyorum kilo bile vermisler ben de tik yok
yaw kizlardan utandimm cikacam dedim ta saat 12 de saat oldu 2acaba bi cikamadi gitti dedilermiki diye düsündüm hep
bilmiyroum yasakhayalim belki geldi bi bakmaya sonrada cikti goremedi beni
böylesi daha iyi rahat geciyo ne güzel bak papopmda bulanti var kizin hayati degisti birden laptoptan bilem tiksiniyomusss
yasakhayalim 200 tane okudum toplam 300 oldu bi hesaplayalim da daha ne kadr okunacak bakalim
laptoptan mialla alla bunuda ilk kez duydum valla... Bencede yasakhayalim boyle gayet iyi gidiyo boyle devam etsin
masalalahhhaksam bi hesaplayalimm ilhannazim gelince bende aksam bildirrimm durumu
öyle dedi ekrana bilem bakamoydum dedikocasindan tiksinen bilem var gercektenn
valla durumuna sükret bak neler var
tamam o zaman ona gore okiyim bende fazla fln okumiyim
Çok teşekkür ederim,çok candansın belli inan senin mesajındaki sıcaklık tamamiyle bana geçiyor.İyi dileklerin için teşekkür ederim,tabiki bende dua edicem bütün bebiş isteyenlere:))hosgeldin gma canim benimmmkuzum benim zor dönemlerin olmuss insalalh bu günler gececekk güzel günler bizi bekliyo rabbim senin ve evlat hasretiyle yana herkesin yar ve yardimcisi olsunn buraya gel konusur dertlesirizz birbirimize elimizden geldigince yardim ederizz simdi toplu dua basladikk.istersen sende katilabilirsin rabbim insalalh birbirimize ettigimiz dualari kabul eder ameliyatin basarili gecmis bu konuda ne güzl sansliymissinn inslalah sende anne olursunn
sen bi bekle diger tüm kizlarda bi söylesin ona göre davranalimmmyaw birbirimizden habersiz fazla okumayalimm
Çok teşekkür ederim,çok candansın belli inan senin mesajındaki sıcaklık tamamiyle bana geçiyor.İyi dileklerin için teşekkür ederim,tabiki bende dua edicem bütün bebiş isteyenlere:))
yok kiz okumuyorum bekliyorum simdilikk aksam ola hayrola ben biraz uzanicam yasakhayalim duramiyorum gelirim yine sende alisverisini yap guzelce usutme sakin hava buzz
kelebekler ses verin yaww
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?