- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #6.081
incimm seninle hemen hemen ayniyizz
incimm seninle hemen hemen ayniyizz
inş arkadaşım inş bebeklerimiz bize en kısa zamanda gelirler inşçok duygulandım canımm yaa ağlattı beni bu hikaye,allahım hiçbirimize bu kadar zorluk yaşatmadan biran önce versin yavrularımızı inşallah....
ruyam hadi yine gel byyyyKızçeleriMMMM şincik çıkacam ben gayriiii.................
yok be canım bende anlamadım daha calısmalara yeni baslamıstık rabbim aratmadı çok şükür :))))
yavruuuummmmmmmm aglamaInsallah hepinize vericek rabbim
ayyy evet canımcım yıaa birlikte doğururuz artıkın ehehehehe
ana dorudemekki ayni günler calisilmissss
ayyy evet canımcım yıaa birlikte doğururuz artıkın ehehehehe
insallah canim nasil gidiyo duydun mu pit pitlari
demekki yasakhayalimm valla ekim topiginde 4-5 kisi var ayni gun olan
dogurun yaw bakalimm cinsiyetleride aynimi olcekkkkkkkkk
insallah canim nasil gidiyo duydun mu pit pitlari
demekki yasakhayalimm valla ekim topiginde 4-5 kisi var ayni gun olan
kızlar bn kacıyorum arkads kahveye cagırdı görüşürüz yne öptüm çokkkkkkkkkk seviliyosunuz hepinizzzzzzzzzz
Hoşçakal LORİMMM....bEbişe çoookk iyi bak..Kendine de ağlamk yok ona göre........hoscakall ruyammmmmm
görüşürüz canlarım byYYYY.....inş arkadaşım inş bebeklerimiz bize en kısa zamanda gelirler inş
ruyam hadi yine gel byyyy
yok beee kuzum daha duymadım haftaya yine randevum var bakalım aslında benım ki problemli progestan hormonun düşük cıktı hormon ılacı kullanıyorum dua edinde yükselmıs olsun canlar
yok beee kuzum daha duymadım haftaya yine randevum var bakalım aslında benım ki problemli progestan hormonun düşük cıktı hormon ılacı kullanıyorum dua edinde yükselmıs olsun canlar
insallah canim icini ferah tut stres yapma
insalalhhh biseycik olmayacak incinurummmkuzun seni birakmayacak rabbmin izniyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?