Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

okuyan kizlar haber verirse daha iyi olurrrrrrinslalahh yetistiririz cumaya kadarrrrr

canlar ben biz yatıomuşuzz yarın evdeyimmm akşama kadarr gelirimmm konuşuruzzz Allah rahatlık verisnnn iyi geceler güzel riyalarımız olsun inş..

inşallahh yasakımmm biter gibime gelyo ama inşa. tabi gene şükür çoğu gitti azı kaldı 1 gün oldu daha cuma akşam karar verdik okumaya

inslaalhh ilhananzzimmm.kizlarda aldiklarini okurlarsa kesin bitirrizz.eksikler kolay heemen paylasirizzz isteyenler arasinda

nAZIM BENCE OKUYANLAR SANA MESAJ ATSINLAR DAHA KOLAY EKLERSİN GÖRMEDİM MUHABBETİDE OLMAZ HANİ DAHA İYİ OLMAZMI O ŞEKİLDE???

iyi olur yada hancekim hangimiz görürsekte burda sürekli bulunanlar bizlerde söyleyenleri ilhannazimiza mesajla bildirelimmm..belki yeni gelen kizlar mesaj atmazsa

Son düzenleme:
iyi olur yada hancekim hangimiz görürsen burda sürekli bulunanlar bizlerde söyleyenleri ilhannazimiza mesajla bildirelimmm..belki yeni gelen kizlar mesaj atmazsa

tamamdır bitanemm buraa olduğum ve gördüğüm sürece okuyanları not alırım ben nazıım gelince haber veririm ben:)))ama mesaj atmak en iyisi diye düşündüm ben

tamamdır bitanemm buraa olduğum ve gördüğüm sürece okuyanları not alırım ben nazıım gelince haber veririm ben:)))ama mesaj atmak en iyisi diye düşündüm ben

tamam iste aldigimiz notlari özel mesajla ilhannazimiza bildirelimmm

uyuma doru bu gün 50 yarinda 50 yaparsin inslaalh 100 tamamlanirrr

aynennn bıtanemmmmm hahaha ya bende asırı stres var neden anlamıyorum ben bıseyı yapıcaksam ıcımde bısey var benı sureklı durtuyorr yap yap yap yap dıye sebeı nedır bunun anlamıyorum elımden gelen bıseyde deıl

edamm bisey diyimmi o bendede varrmesala biyerimi arayacamm 10 dakika sonraya bile birakmam hemen aramam lazimm.mesaala bende dün gece baya okudum yarina kalmasin diyee..ayni bende stres yaparim gece uyuyamam..

Son düzenleme:
edamm bisey diyimmi o bendede varrmesala biyerimi arayacamm 10 dakika sonraya bile birakmam hemen aramam lazimm.mesaala bende dün gece baya okudum yarina kalmasin diyee..ayni bende stres yaparim gece uyuyamam..

hadiyaaa anümmmm nıye boyleyız bız yaaa bırı bızı dövsunnnnn yaw abii nedir bu yaaa çöxümü yokmu bu işinnn ben kurtulmak istıyorum bu işdennn

gelin benım kocaya silkelemeyı syledım saabahleyın adam qulecem dıye öldü qit manyak garı başımdan didi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…