- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #6.381
hadiyaaa anümmmm nıye boyleyız bız yaaa bırı bızı dövsunnnnnyaw abii nedir bu yaaa çöxümü yokmu bu işinnn ben kurtulmak istıyorum bu işdennn
gelinbenım kocaya silkelemeyı syledım saabahleyın adam qulecem dıye öldü qit manyak garı başımdan didi
hosgeldin canim benimm..cok tesekkür ederimm güzel dileklerin ve dualarin icinhepınıze ıyı geceler kızlar.. topıgımızın baslıgına bayıldımm dayanamadım yazmadan gecmek ıstemedımm
kendı hallerım geldı aklıma bebısımı beklerkenkı muhabbetlerımm....
benımde kendıme gore yasadgm badıreler oldu ve sonunda rabbım nasıp ettı kızıma kavusmayı...
donup gerıye baktgmda melegımden once ve sonra dye
yasadıklarımdan cıkardıgım en buyuk ders bı dua da yda bı dılekle ılla su zamanda olsun tam benım ıstedgm zamanda gelsın dye tutturmamak..
duayı gonulden yollayıp kalanı Rabbımızn takdırıne bırakmak...O en dogru zamanı emın olun bızlerden cok cok ıyı bılıyo...
baslıgınızı da ıste bu yuzden begendım olsun da bebıs hangı ay olursa olsun fark etmez razıyız bız..ALLAHın takdırıne tam bı teslımıyet...
su anda hepınıze gonulden dua edıyorum dılıyorum umuyorum ıstıyorum bır an once gulumser sızın de kalbınız
gelinbenım kocaya silkelemeyı syledım saabahleyın adam qulecem dıye öldü qit manyak garı başımdan didi
vala öyleyim bi cözümü yok galiba böyle devam edecegiz.bu durumdan bende hic memnun degilimmm ya aslinda bi yöndende iyi isimizi sonraya birakmiyoz ama iste stres yapiyozz o yönü kötü bu yüzden esimle cok kavga etmisizdirrroda tam tersi hic stres ne yapmaz bu günkü isi yarinada birakir.. bana sen cok prensiplisin böylesini hic görmedim der ama simdik alisti beni bu konuda kizdirmamaya calisiyo
ahhahahahhahahne yalan soyleyeyeyım bende soyledım gecendee bana ne desın ıyı ben senı sılkelersem belım cıkarr dediiiii sankım ben cok kıloluyumm o benden kılolu adamın dedıgıne bakkın krıze gırdım yaa
aynennn benım esımde oylee hıc umursamaz stresın S si bile yok adamda ozenıyorum yemın ederm yaa ben nıye boleyımm yarın aksam mısafır gelecek dıyelımm ben onu bugun aksamdan yapıyorum yaw kadın gıt uyu da yarın yapsana yok ben duramıyorum ya onu o anda yapacam allagm allagmm ne yapacaz bılmıyorumm yaaa
ahhahahahhahahne yalan soyleyeyeyım bende soyledım gecendee bana ne desın ıyı ben senı sılkelersem belım cıkarr dediiiii sankım ben cok kıloluyumm o benden kılolu adamın dedıgıne bakkın krıze gırdım yaa
vallamisöyledinmi tatlibiberimmmmm
yaw simdiden güldüyse o sirada napacanizzz
offf bu herifler yapamayacak bu isi
benimkide sadece böyle baktibende ne bakiyon yapacan iste dedimm
offf bu herifler yapamayacak bu isi
benimkide sadece böyle baktibende ne bakiyon yapacan iste dedimm
ya ben ya desem yaparda ben utanırım ya :d zaten ufacık defecık bıseyım aldıqıyla bacaklarımdan tavana asar di korkuyorum
edaaaaaaaaaa hıc quleceqım yokdu allah senı napmasınwalla ben cadıyımmm o benı sılkelemese ben onu alırım elıme bı guzel silkelerımm ozaman gorur dunyanın kaç bucak oldugunu hahhahahha
bende edammm valla yarina misafir öglen gelse bile geceden telasina düserim gece uyuyamamm
walla ben cadıyımmm o benı sılkelemese ben onu alırım elıme bı guzel silkelerımm ozaman gorur dunyanın kaç bucak oldugunu hahhahahha
walla allahım ıcımızı ferah tutsunnn ne dıyelım bısey dıyemeyız kı bız boyleyız degısemeyız heralde bu saaatten sonrada yapcak bısey yok hayalımmmmmm bız AYNIYIZ
tatlibbiberimm yaw yapin valla sizin isiniz kolay ozamannben ufak biseyde degilim benim herif yapamaz ya 1 dk bile dayanamazzz yaw niye utaniyon o senin kocann tek sorun gülmek bence onu sarsaniz bu is olurrr
edaaaaaaaaaa hıc quleceqım yokdu allah senı napmasınoklava qondereyım mı anam saana
edaaaaaaaaaa hıc quleceqım yokdu allah senı napmasınoklava qondereyım mı anam saana
yok yok yadur bakalım bu ay olmazsa ypayım valla su anda kıpkırmızı oldum bır anda bızı o halde dusundum :d
böyle yapacak edammmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?