- 6 Şubat 2013
- 18.040
- 40.747
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #6.401
bu is olur sizde bence edammmmmmmmmmm
wallaaa oyle yapacam hayalımmm hak edıyor demii
hakediyo tabi heriflerin hepsi hakediyo
acıdım enısdeyeböyle yapacak edammmm
hakediyo tabi heriflerin hepsi hakediyo
acıdım enısdeye
hakedıyorlar cunku bızım mucadele ettııqımız kadar onlar mucadele etmıyorlar yazık bızede ya küççücük bir gatgıları var onuda nazlana nazlana yapıyorlar
Hadi bi yapmasınnn daaaaaaa yiyecek kafasınaaa tokmağıııhahahahahhaah
doru valla sanki cocuk bi bizim olacakk
onlara qore oyle akşamdan akşama qoreceksın babam babam dıyıp qececekler eşoleşşekler ya . valla benım koca burada olaydı yedıydı kafasını bır şaplaksınırımı bozdu bak
doru valla sanki cocuk bi bizim olacakk
nazlanırsalarrr walla olacaklarıı ıyı dusunsunlerr ben bılmem ben benımkıne herzaman derm walla tek benım cocugum olmayacak yaa sende benım kadar mucadele et dıyorumm ama işde onların sadece bı katkısı var karabıberımın dedıgı gıbı baska yok hep kadınlar hep kadınlar baslarım bole ısee duayı kadın okusun sogan suyunu kadın ıcsın onu kadın yapsın bunu kadın yapsın oldu baska erkeklerr ne yapcak oturcaklar keyıflerıne bakıcaklar ohhhh ohhh
kizlar benimkide yatiyo simdik gidip herifi bogazlayasim varr
adamlar elimizde kalacak biraz daha konusursakk
kusura bakmasinlar valla ben benimkinin burnundan getirrimmmm bi su korunma bitsinde hele
kizlar benimkide yatiyo simdik gidip herifi bogazlayasim varr
adamlar elimizde kalacak biraz daha konusursakk
yok yokk gıdıp bıdene vurayımmm duramıyorumm ben ıcıme oturdu ıyıce lee aanaaa bu ne bole anca kafama tak ettıııı
dur qelın boqazlarsan ıyıce iş kötuye qıder o zaman hıc cocuk olmazdur sakın .D relax
dur edamm elini kana bulama simdik lazimlar bi hamile kalalim o zaman istedigini yapp
dur edamm elini kana bulama simdik lazimlar bi hamile kalalim o zaman istedigini yapp
walllaha bende onu dıyorum ıcımden hele bı hamıle kalım allahn ıznıyleeedee ozaman onu yatagada almayacammmm
dur qelın boqazlarsan ıyıce iş kötuye qıder o zaman hıc cocuk olmazdur sakın .D relax
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?