- 15 Nisan 2013
- 8.721
- 6.234
- 248
- 33
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #66.321
ohhn olsada yisekk:125: :125:
estafurullah canım .bugün kıymalı patlıcan yemeği yaptım canım .
Ben herkese sevdiririm valla o pimpirikligim yok yanisadece büyüklerimiz şap sup opmesini sevmem
Patlicana bayılırım ellerine sağlık
evet aynen katılıyorum en çokta yeni doğmuş bebeği öpmelerini sevmem yeni doğan bebek koklanır sadece bence ona çok sinir oluyorum
opulmesine bende karsiyim herke ıslak olursa herşeyin bi adabi var cnm
Bencede valla yeni doğduğunda yiğit efemi çok optuler birseyde diyemedim yüzü hep kabardiydi((((
allah kabul etsin canım rabbim kabul etsin bende dua edicem.namaz kilarim vb
tamam canım buuyuurBi tabak ismarla rosem bana
allah kabul etsin canım rabbim kabul etsin bende dua edicem.namaz kilarim vb
Kızlar ben şimdi sohpete gidiyorum bol bol dua edicem optummm hepimuz icin
bugün sohbete gittim canim 41meryem okutmustum cikolata dagittim niyetime.
estafurullah canım .bugün kıymalı patlıcan yemeği yaptım canım .
Allah kabul etsin cnm benım .bugün sohbete gittim canim 41meryem okutmustum cikolata dagittim niyetime.
5gunum kaldı canimmm
hepimizden razi olsun nazimmmm
Rabbimiz nasib eder inşaAllah! : İnşaAllah:Allah dilerse demektir. inşaAllah ifadesini kullandığımız cümlelerde Rabbim veya Allah subhanehu ve tealanın ismini yeniden kullanmak yanlış olur. Ortaya farklı bir mana çıkar.
BUNU BI SITEDEN OKUDUMM...AKLIM KARISTI O ZAMAN BIZLER YANLISMI SÖYLÜYODUK BU ZAMAN KADAR...
hepimiz genelde hep öyle dioduk mesala..mesala birbirimize bile rabbim insalalh kabul eder ne diyoduk...
kızlar bu ay ovulasyon testi kullanmak istiyon ne marka lmalıyım ne zaman kullanmya başlamalıyım ve nasıl kullanmalıyım,yardım edermisiniz
ellerine sağlık canımşimdiden afiyet olsun ben de işten çıkıp gidince sarma sarıcam :126: :125: :126: :125: :126: :125: :126: :125: :126: :125: :126: :125:
amin sagol cnm evet canim regle son 5......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?