Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

kiscem öylede yanlista dua ediyosakta düzeltmek doru degilmikiiböyle alisilmis böyle gider demekte ne kadar doru bilemiycemmmbide simdi agiz aliskanligi var nekadar dememeye calissakta biliyorum yine birden diycezzz

bence Rabbimmmle birleşen her kelimeee güzel iidirr sonunda yada başınaa Allah kelimesi gelen hiç bir kelime yanlış olmaz gibi me gelioo :44::44::44:

amin sagol cnm evet canim regle son 5......

regl olmazsan hamiş misin demek canım :)kısçem benimde beş günüm kaldı dün ilacım bitti ben krmızı kartı görcem ama sen umarım inşallah görmezsin canım.bak bu seferde kırmızıyı görürsen bence hsg çektir canım . zorlamak istemem tabiki ama bakalım inşallah gerek kalmaz.

bence Rabbimmmle birleşen her kelimeee güzel iidirr sonunda yada başınaa Allah kelimesi gelen hiç bir kelime yanlış olmaz gibi me gelioo :44::44::44:
katılıyorum sna naz doğru sölüyorsun bana da saçma geldi.
oyyy dilemm burası baya iscakkk garip garip ucann böcükler varrr bu ara kapı cam açamıorum deli olcammm

uçan karınca mı acaba Allah Allah tuaf nasl bişi acaba.

senin de kandilin mübarek olsunn canımmm
sağol canım hepimizin mubarek olsun .
benide aranıza alırmısınız
tabiki herzaman gelebilirisin memnun oluruz.
içimde bi his bu ayda yoook dio:

umutsuz olma böyle düşünerek kendini kötüye çekiyorsun canım hakkımda hayırlısını ver Allahım de canım öle deme diyeceksende.
regl belirtin var mı bu aralar peki ???

katılıyorum sna naz doğru sölüyorsun bana da saçma geldi.

uçan karınca mı acaba Allah Allah tuaf nasl bişi acaba.

anlamadımmm bidenemmm ilkes gördümm öle karımnca gibi değilll böle kabuklu bölecek gibi ama
uçuoo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…