- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #66.281
tatlim.bunları ben yapmadim netten buldum.model ama bebisim gelirse yapcamm
GÖZÜNAYDIN canım darısı başıma inşallahhhh
canlar ben azcık uzanayım beaa sabahtan beri burdayımmmmm
gelirm birazdannnn gitmesen size bi kave yapimmm
Eki Görüntüle 713313 Eki Görüntüle 713314 Eki Görüntüle 713312
hamişlerimee süttt
evet yaww yasakımm bu ay ampull ikimize erken patladııolsunn napalımmm bizde duasızz yakatrcas rabbmizee
amin canım inşallahh , çok heyecanlandım ya anlatamam ellerim buz kesildi ,herkese nasip etsin allahım inşallah,buarada çok araştır ama çok takma akışına bırak derim..
Rabbimiz nasib eder inşaAllah! : İnşaAllah:Allah dilerse demektir. inşaAllah ifadesini kullandığımız cümlelerde Rabbim veya Allah subhanehu ve tealanın ismini yeniden kullanmak yanlış olur. Ortaya farklı bir mana çıkar.
BUNU BI SITEDEN OKUDUMM...AKLIM KARISTI O ZAMAN BIZLER YANLISMI SÖYLÜYODUK BU ZAMAN KADAR...
hepimiz genelde hep öyle dioduk mesala..mesala birbirimize bile rabbim insalalh kabul eder ne diyoduk...
zuhalim güzel hamişimm.. sağlıkla olcak herşey sen merak etme.. anlıorum bir kaybın var ama belkide doğru zaman şimdiki zamandır... sen kalpçiğini ferah tut bebmm.. iyi haberlerini alcez hep burdanCanım daha önce bi kaybım var kalp atışı olmadığı için o yüzden araştırma değil de artık akışına bırakıp dua ediyorum.. Rabbim bana bağışlasın sağlıkla...........duam bu.........çok sağol
Yasakım bu kadar derine inme Rabbim içimizi bilmiomu sankiii
'ben size şarh damarınızdan bile yakınım' dememişmi Rabbim...??? içimizi niyetimizi bilio.. inşallahla maşşallah sadece dile dökmek.. önemli olan niyet canımmm
zuhalim güzel hamişimm.. sağlıkla olcak herşey sen merak etme.. anlıorum bir kaybın var ama belkide doğru zaman şimdiki zamandır... sen kalpçiğini ferah tut bebmm.. iyi haberlerini alcez hep burdan
Yasakım bu kadar derine inme Rabbim içimizi bilmiomu sankiii
'ben size şarh damarınızdan bile yakınım' dememişmi Rabbim...??? içimizi niyetimizi bilio.. inşallahla maşşallah sadece dile dökmek.. önemli olan niyet canımmm
zuhalim güzel hamişimm.. sağlıkla olcak herşey sen merak etme.. anlıorum bir kaybın var ama belkide doğru zaman şimdiki zamandır... sen kalpçiğini ferah tut bebmm.. iyi haberlerini alcez hep burdan
kızlar bu ay ovulasyon testi kullanmak istiyon ne marka lmalıyım ne zaman kullanmya başlamalıyım ve nasıl kullanmalıyım,yardım edermisiniz
adetten bir hafta 10 gün sonra kullanmaya başlayabilirsin, 10.11.12.13.14.15.16. günlerde pozitif çıkma ihtimali yüksek olur ama tabiki düzenli adet görüyorsan, labquick var nette satılıyo genelde çoklu paketleri var en uygun fiyatı olanlar onlar benm bildiğim kadaryla, genelde piyasadakiler pahalı ve çinde 5 tane oluyo . gün içerisindeki idrarınla bakysun gebelik testi gibi çift çizgi en az eşit koyulukta ya da daha koyu olunca pozitif demektir, eğer silik çıkarsa yumurtlama zamanı yaklaşıyo demektir, durum bu şekilde canım umarım anlaşılmıştır ..
hb cnm ben sohbete gittim geldim hala kimse yohh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?