Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

Rabbimiz nasib eder inşaAllah! : İnşaAllah:”Allah dilerse” demektir. inşaAllah ifadesini kullandığımız cümlelerde Rabbim veya Allah subhanehu ve teala’nın ismini yeniden kullanmak yanlış olur. Ortaya farklı bir mana çıkar.

BUNU BI SITEDEN OKUDUMM...AKLIM KARISTI O ZAMAN BIZLER YANLISMI SÖYLÜYODUK BU ZAMAN KADAR...

hepimiz genelde hep öyle dioduk mesala..mesala birbirimize bile rabbim insalalh kabul eder ne diyoduk...

amin canım inşallahh , çok heyecanlandım ya anlatamam ellerim buz kesildi ,herkese nasip etsin allahım inşallah,buarada çok araştır ama çok takma akışına bırak derim..

Canım daha önce bi kaybım var kalp atışı olmadığı için o yüzden araştırma değil de artık akışına bırakıp dua ediyorum.. Rabbim bana bağışlasın sağlıkla...........duam bu......... çok sağol

Yasakım bu kadar derine inme Rabbim içimizi bilmiomu sankiii
'ben size şarh damarınızdan bile yakınım' dememişmi Rabbim...??? içimizi niyetimizi bilio.. inşallahla maşşallah sadece dile dökmek.. önemli olan niyet canımmm

zuhalim güzel hamişimm.. sağlıkla olcak herşey sen merak etme.. anlıorum bir kaybın var ama belkide doğru zaman şimdiki zamandır... sen kalpçiğini ferah tut bebmm.. iyi haberlerini alcez hep burdan

tatlımm benim iyiyim ben cidden bi yanımda tedirginlik tabi ki var.... ilk hamile kalanlardan belki biraz daha fazla.. ama Rabbim büyük ben dua ediyorum,dikkat ediyorum inşallah güzel haberler vereceğime yürekten inanıyorum,hayaller kuruyorum...... Rabbim sağlıkla kavuşmamı nasip etsinn .......
hepinize de bu güzel duyguları yaşatsın inşallah

kiscem öylede yanlista dua ediyosakta düzeltmek doru degilmikiiböyle alisilmis böyle gider demekte ne kadar doru bilemiycemmmbide simdi agiz aliskanligi var nekadar dememeye calissakta biliyorum yine birden diycezzz

kızlar bu ay ovulasyon testi kullanmak istiyon ne marka lmalıyım ne zaman kullanmya başlamalıyım ve nasıl kullanmalıyım,yardım edermisiniz

adetten bir hafta 10 gün sonra kullanmaya başlayabilirsin, 10.11.12.13.14.15.16. günlerde pozitif çıkma ihtimali yüksek olur ama tabiki düzenli adet görüyorsan, labquick var nette satılıyo genelde çoklu paketleri var en uygun fiyatı olanlar onlar benm bildiğim kadaryla, genelde piyasadakiler pahalı ve çinde 5 tane oluyo . gün içerisindeki idrarınla bakysun gebelik testi gibi çift çizgi en az eşit koyulukta ya da daha koyu olunca pozitif demektir, eğer silik çıkarsa yumurtlama zamanı yaklaşıyo demektir, durum bu şekilde canım umarım anlaşılmıştır ..

canım teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…