Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

Rosemmm begendimmm tAtlimmm ya

Edammm hg ne yapion nasil oldu agrilarin

Kutu kutummm cnm iki nokta ve rakamla.yapiom: 6 : bole mesela bosluk yok yabi

Kayrammm birak sen boregi test yaptin mi test:26:

hastanede hala bıtanemm pazartesı belkı cıkaracak doktor bakalımmm durumu suanda cok ıyı

çoğu bitti azı kaldı canım . en önemlisi girip sağ salim çıkmasıydı Allaha şükür ççıktı sağ salim canım .kalsında yeterkki iyi olsun geçmiş olsun tekrar canım.

Rosemmm begendimmm tAtlimmm ya

Edammm hg ne yapion nasil oldu agrilarin

Kutu kutummm cnm iki nokta ve rakamla.yapiom: 6 : bole mesela bosluk yok yabi

Kayrammm birak sen boregi test yaptin mi test:26:

belli ki yapmamış herhalde canım yaptın mı kayraaaa

saolun kızlar eşimde dedi yapma bekle belki yarın falan olursun boşyere üzülme dedi yarın olmazsan yaparsın dedi yaparsamda kanlı idrarlı yapıcam ama kasıklarım ağrımaya devam ediyo ve göğüslerimde şiş tabi bellide olmaz

kayra sen neden hamiş kalamıyorsun sorun nedir acaba ??
valla kısçelerim soğan küürünü kafaya takmış durumdayım reglden sonra yapacağım inşallah. bakalım .

cok merak ettim beaaaa:18::18::18:

Neyse beklesin bakalım daha garanti olur

hicranım geçen ayda 1 gün gecikmeli geldi belki bu ayda öle olur diye eşimde yapma dedi ne bilem yapmadım evde ruhen daha rahatım galiba okuldayken daha çok kafama takıyorum evde takmıyorum ama akıntım görünürde yok hicranım ama vajina içinde var baktım kusura bakmayın iğrenç demeyin lütfen çok merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…