Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

niye diyelim canım sende. hakkında hayırlısı olsun canım be gece dua et Mubarek günde inşallah rabbim dualarmızı kabul eder kısçemm.

bende öle düşündüm kimi diyo boşluk olacak kimi diyo baln gibi şiş yumuşak bişey gelecek eline anlamadım tamda zaten ne gelecek bu parmağa

kısçeelerim yanlış bir hareket yaparsınız Allah korusun bebişte olur ozaman düşüğe sebebiyet verirsiniz dikkat edin merak etmeyin kısçelerimmmm

kısçeelerim yanlış bir hareket yaparsınız Allah korusun bebişte olur ozaman düşüğe sebebiyet verirsiniz dikkat edin merak etmeyin kısçelerimmmm

aslında zararı olacağını sanmıyorum canım zararı olsa hamilelik boyunca ilişkiye girmememiz lazım ama anlayamayız hicranımın dediği gibi ebe değiliz

Kizlaarrrrr Regaip kandilimiz kutlu olsun, Rabbime acilan her el ve her dua kabul olsun insaallaahhh
seninde kandilin mubarek olsun canım. inşallah kabul olur inşallaaah
aslında zararı olacağını sanmıyorum canım zararı olsa hamilelik boyunca ilişkiye girmememiz lazım ama anlayamayız hicranımın dediği gibi ebe değiliz

o durummları bilemiyorum . olma ihtimalide var olmama ihtimalide var ksçelerim bencee.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…