- 15 Nisan 2013
- 8.721
- 6.234
- 248
- 33
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #66.561
hicranım geçen ayda 1 gün gecikmeli geldi belki bu ayda öle olur diye eşimde yapma dedi ne bilem yapmadım evde ruhen daha rahatım galiba okuldayken daha çok kafama takıyorum evde takmıyorum ama akıntım görünürde yok hicranım ama vajina içinde var baktım kusura bakmayın iğrenç demeyin lütfen çok merak ettim
benim bu ay olmicak gibi ama kasik batmalarim devam edio
ahh kiscem sen benim yaptigimi duysan oy oy
benim bu ay olmicak gibi ama kasik batmalarim devam edio
ahh kiscem sen benim yaptigimi duysan oy oy
bekleyelim gidelim mevlam neyler neylerse güzel eyler
niye diyelim canım sende. hakkında hayırlısı olsun canım be gece dua et Mubarek günde inşallah rabbim dualarmızı kabul eder kısçemm.
iki ay önce denedim.ben kiscem bunu bosuna.yapma ebe değiliz ki ben anlayamadim
haklısn canım inşallah hayırlıısı en kısa zamanda.bekleyelim gidelim mevlam neyler neylerse güzel eyler
etmem mi rosem akşam yemekten sonra kapatırım odaya kendimi gene her zamanki gibi rabbim hepimizin duasını kabul etsin inş.
iki ay önce denedim.ben kiscem bunu bosuna.yapma ebe değiliz ki ben anlayamadim
bende öle düşündüm kimi diyo boşluk olacak kimi diyo baln gibi şiş yumuşak bişey gelecek eline anlamadım tamda zaten ne gelecek bu parmağa
yapma tatlım ben bi cahillik etiim
kısçeelerim yanlış bir hareket yaparsınız Allah korusun bebişte olur ozaman düşüğe sebebiyet verirsiniz dikkat edin merak etmeyin kısçelerimmmm
seninde kandilin mubarek olsun canım. inşallah kabul olur inşallaaahKizlaarrrrr Regaip kandilimiz kutlu olsun, Rabbime acilan her el ve her dua kabul olsun insaallaahhh
aslında zararı olacağını sanmıyorum canım zararı olsa hamilelik boyunca ilişkiye girmememiz lazım ama anlayamayız hicranımın dediği gibi ebe değiliz
aminnnn insssssssssssKizlaarrrrr Regaip kandilimiz kutlu olsun, Rabbime acilan her el ve her dua kabul olsun insaallaahhh
bencede bisi olmaz cunku koskoca pipiyle parmak bir mi
bencede bisi olmaz cunku koskoca pipiyle parmak bir mi
Hadi hayirli olsun kizlar resmi silemedimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?