- 15 Nisan 2013
- 8.721
- 6.234
- 248
- 33
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #66.581
saçmalaa abarttın bence. o gözlerinin güzelliği yüzüne yansımış Allah ım özene bözene yaratmış seni kısçemmm pühpühühüh maşallahhh
Kizlaarrrrr Regaip kandilimiz kutlu olsun, Rabbime acilan her el ve her dua kabul olsun insaallaahhh
Seninde Regaip kandilin mübarek olsun miamoremm,hayırlara vesile olsun inşallah dualarımız kabul olsun
hicranım proofil resmime bak köpişimin 3 aylık halini koydum eski telefondan çekmiştim bunu olduu bak bakem köpişime
inşallah kısçem bu gecce dualarımız kabul olur inşallah rabbimm kabul eder.
teşekkür ederim canım sağol :)elimden geldiğince dikkat ediyorum bir ara kırmızı kan rengi geldi devlette ultrason çektiler bişi çıkmadı anlamadım bende bir daha gitmedim ama bu sefer kadın doğuma gittiğimde sölücem unuttum ona demeyi
ooyyy bu senin rıfkımı moree çok dadtlıııı hancekimmm bakkk cankuşşş
ooyyy bu senin rıfkımı moree çok dadtlıııı hancekimmm bakkk cankuşşş
kızlar gebelik testini aldım ama yapmadım eğer yarında olmazsam yapıcam olursamda yapacak bişey yok bir sonraki aya artık
5 yıllık canım köpişim.Amaaaannn yerim onu pek datlu maşallah:)))Şimdi ne kadarlık??
canımm oo kırmzıılarr regl olmadığın zaamn yani akıntınla geliosaaa kistin yada kistlerin olabilirrr :26::26::26: muhakkak kadın doğumcuıda kontrol ol
inşallah kısçem bu gecce dualarımız kabul olur inşallah rabbimm kabul eder.
kayra sen neden hamiş kalamıyorsun sorun nedir acaba ??
valla kısçelerim soğan küürünü kafaya takmış durumdayım reglden sonra yapacağım inşallah. bakalım .
hicranım geçen ayda 1 gün gecikmeli geldi belki bu ayda öle olur diye eşimde yapma dedi ne bilem yapmadım evde ruhen daha rahatım galiba okuldayken daha çok kafama takıyorum evde takmıyorum ama akıntım görünürde yok hicranım ama vajina içinde var baktım kusura bakmayın iğrenç demeyin lütfen çok merak ettim
Kizlaarrrrr Regaip kandilimiz kutlu olsun, Rabbime acilan her el ve her dua kabul olsun insaallaahhh
bencede bisi olmaz cunku koskoca pipiyle parmak bir mi
nazım hoş geldin yemeği yedinizz mi bakeem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?