Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

kısçlerim bişi sorcam bu jel akıntının nedenleri nedir biliyor musunuz bilmiyorsanız ben araştıracağım benim bu jel akıntı 10gündür geçmedi gitti.

hicranım proofil resmime bak köpişimin 3 aylık halini koydum eski telefondan çekmiştim bunu olduu bak bakem köpişime

ooyyy bu senin rıfkımı moree çok dadtlıııı hancekimmm bakkk cankuşşş

canımm oo kırmzıılarr regl olmadığın zaamn yani akıntınla geliosaaa kistin yada kistlerin olabilirrr :26::26::26: muhakkak kadın doğumcuıda kontrol ol

Amaaaannn yerim onu pek datlu maşallah:)))Şimdi ne kadarlık??
5 yıllık canım köpişim.
canımm oo kırmzıılarr regl olmadığın zaamn yani akıntınla geliosaaa kistin yada kistlerin olabilirrr :26::26::26: muhakkak kadın doğumcuıda kontrol ol

canım benim pko kistim var başka kist yok. reglime 5 gün var. tüpler açldı ondan desem bu kadar sürer mi onu dabilmiyorum.

inşallah kısçem bu gecce dualarımız kabul olur inşallah rabbimm kabul eder.

Rosemm sendemi antalyadasın???Bide ismi rıfkıymış galiba kaç aylık canım şimdi??Terriermi cinsi kaç numara?Benimde kedim varda hayvan dostuyum bende çok severim.Pekines ve boxer büyüttüm bende evlenmeden çooook önce:))))

kayra sen neden hamiş kalamıyorsun sorun nedir acaba ??
valla kısçelerim soğan küürünü kafaya takmış durumdayım reglden sonra yapacağım inşallah. bakalım .

şifa olsunnn kızçemmm iiççç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…