Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

habbitem cikmis galibaaa

gec kalmisim karsilasamadikk naziremimide göremedimmm

herkese günaydın.......................
nazımm nuarinimin meryem surelerini okudum Allah kabul etsin..Rabbim bebeğine sağlıkla kavuşmasını nasip etsin

herkese günaydın.......................
nazımm nuarinimin meryem surelerini okudum Allah kabul etsin..Rabbim bebeğine sağlıkla kavuşmasını nasip etsin

Allah razı olsun canım amin inşallah, Rabbim hepimize göstersin o günleri

günaydın herkese...

Aminnn zuhalimmmm... Rabbim nasip edicek ben kalpten inanıyorum. burda hepimiz birbirimize güzel haberleri vericezz

kiscem öylede yanlista dua ediyosakta düzeltmek doru degilmikiiböyle alisilmis böyle gider demekte ne kadar doru bilemiycemmmbide simdi agiz aliskanligi var nekadar dememeye calissakta biliyorum yine birden diycezzz
doğrusun kızçem de hani ne bileyim çoğu zaman kalbimizdekini sözcüklere dökerken ağız alışkanlığı olan sözleri kullanırız ya.. ondan dedim ben kalbimizi bilio Rabbim.. ben Rabbim inşallah hayırlısı verecek vs derken Rabiimden bişi istediğimi onun vermesi için umut ettiğimi bi ona sığınıp ondan beklediğimi dile getiriyorum ve eminimki Rabbimde içimizi bilio...
ama şuda bi gerçek eğer cidden öle bişi sölenmemesi gerektiğini öğrendisen bile bilede yapmak tabi farklı bi durum çıkarıo ortaya :26:

Kızlar günaydın hayırlı cumalar....
sağol canımmmm sanada hayırlı cumalar olsun
günaydın canım...hayırlı cumalar
hoşgeldin nuarinim

hoşbulduk canımsın günaydın
nasilsin.tatlim bebikimiz nsl

Meltemimmmm cnm sen nasilsin var mi yeni bisi kayra test yapmamis bugun.yapcak

şükür canım sen nasılsın

Annammm nazim kis gozlerin ne ka guzel maşallah

Kis benim.ark var ona com benzettim seni sac rengi haric

yaaa ama ben ilhanazımı göremedim haksızlık :84: :84: :84: :84: :84: :84: :84: :84: :84: :84: :84: :84: :84: :84: :84: :84: :84: :84: :84: :84: :84: :84: :84: :84: :84: :84: :84: :84: :84: :84: :84: :84:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…