Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

kızlar bişey sorcam diyolar ki bebek sağ taraftaysa kız sol taraftaysa erkek doğru mu?hiç duydunuz böyle bişey ?

bende duymuştum ama ne kadar doğru bilemem... bunun tam tersini söyleyenlerde var sağdaysa erkek soldaysa kız diye hurafe demekki

Son düzenleme:
bende doğruluğunu billmiyorum ama benim bebeğim solda ve erkek

numarinim mesela et peynir yoğurt filan gibi şeyler isterse,ekşi yenirse erkek,,,,sebze meyve ve tatlı yenirse kız derler sende ne oldu durum =)) Rabbim hayırlısını sağlıklısını versin bana tuhaf geliyor cinsiyet belirlemeye çalışmak

hayır canım alakası yok ben herşeyi yiyorum ekşide,tatlıda ve halada kusuyorum bana kustugum icin kız dediler hep,ama doktor 16hafatada ogluşum olacagnı söyledi kesin

benim de canım hep peynir gibi yada peynirli ürünler ekşi o tarz şeyler istiyo hiç bulantı yaşamadım ve sağımda oğluşum bebişim de erkek teyzeleri

hayır canım alakası yok ben herşeyi yiyorum ekşide,tatlıda ve halada kusuyorum bana kustugum icin kız dediler hep,ama doktor 16hafatada ogluşum olacagnı söyledi kesin

herkesin hamişliği farklı oluyo canım benim daha çok tuzlu şeyler ekşi şeyler istiyo oğluşum tatlı çok sevmiyo galiba :125: :125:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…