Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

allah razi olsun cnm sagolasinnn

Ne büyük mucize dimi yumos yuvarlanip gitmio ve cok ilginc olan bisey bence kordon baginin olusup anneye tutunmasi

evet canım çok mucizevi birşey o kordonun oluşması bebişin ordan beslenmesi onun oluşması anlacağın herşey Rabbim tüm isteyenlerin göbüşüne bebişlerini göndersin

iy geceler topikcikkk

:124::124::124::124::124::124::124::124::124:

Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn rabbimmmmm kabul etsnnnn yasakımmm Allah razı olsunnnn

hayır canım alakası yok ben herşeyi yiyorum ekşide,tatlıda ve halada kusuyorum bana kustugum icin kız dediler hep,ama doktor 16hafatada ogluşum olacagnı söyledi kesin

hee hee benim kızkardeşimi sipsivri bi karnı oldu her gören erkek mi dedi halbuki kızdı... ama çookk kustu ve et yiyemedi.. tavuk,sebze ve meyve yedi.. değişyior bence de :)

benim de canım hep peynir gibi yada peynirli ürünler ekşi o tarz şeyler istiyo hiç bulantı yaşamadım ve sağımda oğluşum bebişim de erkek teyzeleri

seninki hurafelere uygun bak seninde sağdaymışş... Rabbim korusun bağışlasın

Günaydın canlarimmm

Bugün dükkanı ben açayım dedim
günanyydınnnnn dilekimmmmmm
Selamın aleyküm kızlar hayırlı cumalar olsun
a.s bidenammm hayırlsı cumalarrr
herkese günaydın.......................
nazımm nuarinimin meryem surelerini okudum Allah kabul etsin..Rabbim bebeğine sağlıkla kavuşmasını nasip etsin
Allah kabul etsinnn zuhalim hemen yazıorummm güzelll günün aydınn olsunnnn
canlarımmm günaydın hayırlı cumalar hayırlı kandiller nasılsınız
saoll kuşummmmm sanada günaydınnnnn
Allah razı olsun canım amin inşallah, Rabbim hepimize göstersin o günleri

günaydın herkese...
amiinnnn cankuşummmm günaydınnnnn

Eki Görüntüle 713948

Kızlarrrrrrrrrrrr

Sınavlar açıklanmış bizimmmm

günayydınnnnnnnnnnnnnn bitanemmmmmmmmmmmm

ne miş sonuçlarrın hadi hayırlsı olsunnnnnn

kızlar bişey sorcam diyolar ki bebek sağ taraftaysa kız sol taraftaysa erkek doğru mu?hiç duydunuz böyle bişey ?

kızçemm bende duydumm onu ama dr um o tezi çürüttü döllenme %80 sol tarafta oluyormuşş

yaaa ama ben ilhanazımı göremedim haksızlık :84: :84: :84: :84: :84: :84: :84: :84: :84: :84: :84: :84: :84: :84: :84: :84: :84: :84: :84: :84: :84: :84: :84: :84: :84: :84: :84: :84: :84: :84: :84: :84:
bende senii gömedimmmm kızçemmmm
günaydın güzel bayanlar
herkese hayırlı cumalar

günayydınnnnnn canımmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…