- 16 Temmuz 2012
- 20.792
- 122
- 223
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #66.741
Kızlar bende dualarimi ettim allah kabul eylesin..... Nihat hatipoglunu izliyorum şimdi
Kandiliniz mübarek olsun,dualarımız kabul olsun...Dilerim ki kalplerimiz hep temiz olsun:)
iy geceler topikcikkk
:124::124::124::124::124::124::124::124::124:
allah razi olsun cnm sagolasinnn
Ne büyük mucize dimi yumos yuvarlanip gitmio ve cok ilginc olan bisey bence kordon baginin olusup anneye tutunmasi
iy geceler topikcikkk
:124::124::124::124::124::124::124::124::124:
Rabbim tüm ettiginiz dualari ve okudugunuz dualari ,kildiginiz namazlari kabul etsin kisciklarimmmmmm
INSAALLAH su an tek özlemimiz olan yawrularimizi kavusmamizi nasip etsin
ANNE gibi kutsal mertebeye ulasmayi nasip etsin Rabbimm
Gelecek yil regaip kandilinde meleklerimizin o güzel kokusunu icimize cekmemizi nasip etsin INSALLAH
Peygamberimize (sav) annesi tam bugün hamile kalmis,ne mübarek bi gündür
ALLAH'IM bu mübarek günde kalbimizden geçeni kucagimiza almayi nasip etsin
hayır canım alakası yok ben herşeyi yiyorum ekşide,tatlıda ve halada kusuyorum bana kustugum icin kız dediler hep,ama doktor 16hafatada ogluşum olacagnı söyledi kesin
benim de canım hep peynir gibi yada peynirli ürünler ekşi o tarz şeyler istiyo hiç bulantı yaşamadım ve sağımda oğluşumbebişim de erkek teyzeleri
günanyydınnnnn dilekimmmmmmGünaydın canlarimmm
Bugün dükkanı ben açayım dedim
a.s bidenammm hayırlsı cumalarrrSelamın aleyküm kızlar hayırlı cumalar olsun
Allah kabul etsinnn zuhalim hemen yazıorummm güzelll günün aydınn olsunnnnherkese günaydın.......................
nazımm nuarinimin meryem surelerini okudum Allah kabul etsin..Rabbim bebeğine sağlıkla kavuşmasını nasip etsin
saoll kuşummmmm sanada günaydınnnnncanlarımmm günaydın hayırlı cumalar hayırlı kandiller nasılsınız
amiinnnn cankuşummmm günaydınnnnnAllah razı olsun canım amin inşallah, Rabbim hepimize göstersin o günleri
günaydın herkese...
sen ne kadar beklemistin melegini tatlim birde sorun neydi unutuom hep kusura bakma
Kızlar günaydın hayırlı cumalar....
Topik bugün çok sessiz yaaa nerdesiniz kızlarr kayra ne yaptın test yaptın mı ?
Aminnn zuhalimmmm... Rabbim nasip edicek ben kalpten inanıyorum. burda hepimiz birbirimize güzel haberleri vericezz
doğrusun kızçem de hani ne bileyim çoğu zaman kalbimizdekini sözcüklere dökerken ağız alışkanlığı olan sözleri kullanırız ya.. ondan dedim benkalbimizi bilio Rabbim.. ben Rabbim inşallah hayırlısı verecek vs derken Rabiimden bişi istediğimi onun vermesi için umut ettiğimi bi ona sığınıp ondan beklediğimi dile getiriyorum ve eminimki Rabbimde içimizi bilio...
ama şuda bi gerçek eğer cidden öle bişi sölenmemesi gerektiğini öğrendisen bile bilede yapmak tabi farklı bi durum çıkarıo ortaya :26:
sağol canımmmmsanada hayırlı cumalar olsun
hoşgeldin nuarinim
Kızlarrrrrrrrrrrr
Sınavlar açıklanmış bizimmmm
kızlar bişey sorcam diyolar ki bebek sağ taraftaysa kız sol taraftaysa erkek doğru mu?hiç duydunuz böyle bişey ?
sen ne kadar beklemistin melegini tatlim birde sorun neydi unutuom hep kusura bakma
yaaa ama ben ilhanazımı göremedim haksızlık:84: :84: :84: :84: :84: :84: :84: :84: :84: :84: :84: :84: :84: :84: :84: :84: :84: :84: :84: :84: :84: :84: :84: :84: :84: :84: :84: :84: :84: :84: :84: :84:
günaydın güzel bayanlar
herkese hayırlı cumalar
bende senii gömedimmmm kızçemmmm
günayydınnnnnn canımmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?