Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

allah razi olsun cnm sagolasinnn

Ne büyük mucize dimi yumos yuvarlanip gitmio ve cok ilginc olan bisey bence kordon baginin olusup anneye tutunmasi

everr canımmm yaa gerçekkrteeenn Rabbimin verdiği en güzel mucizeee

biz 15 aylık evliyken karar verdik çocuk için canım bi sorun yoktu eşim de ben de erken diyoduk istedikten bir ay sonra dr 4 haftalık hamilesin dedi yani o gece hamile kalmışım

ne güzell yaww benim kuzimde böle hamile kaldıı karar verdii ve o ayy
kısmet işteee herkez br değilll

ark mrb ben birşey sorcam adetim bugun bitti ama benden beyaz akıntı geliyor aynı yumurtlama döneminde oldugu gibi sizce ne olabilir

canımmm belkimmm eerkenn yumutluo olabilrsinn sen hemen başkaa çalışmaraa

kuşummm bak bu esmerr halimmmmmm

yamıkk oldu ama idare ettt

afiyet olsun tatlım ben de birazdan çıkıcam eminiyette biraz işim var dönünce koy ama çok öptüm
:124: :124: :124:

gödün mü kızçemmm şimde de sarıyı koycamm
bu yeni haliimm ama şimdi saçımı uazatıorummm diplerimmm kahve artıkkkk

bazı tanıdıklarım adetin hemen bitiminde hamile kaldılar.. bende simdi ondan süpheleniyorum erken yumurtlama olabilir diye.. ilhanaz a katılıyorum canım çalışmalara başla :)))

canımmm bende erken yumutluorummm ovuç testlerne gördüüm bendee

kuşummm bak bu esmerr halimmmmmm

yamıkk oldu ama idare ettt

Esmer halini sevdim nazımm... bende kızıl hariç her rengi kullandım neredeyse.. normalde çok açık kumralım... sonra yavaş yavaş koyulaştım koyu kahve kullandım çok uzun sonra siyaha dönmeye başladı sıkıldım açtırdım rengimi çünkü kendi rengim açık dipler çıkınca açık daha komik oluyordu... kumral sonra da bakır karamele döndüm geçen yıl da platin sarıyaa şimdi boyatamayacağım dipler çıkacak bakalım nasıl olacak Allah dan kendi rengim koyu sayılmaz bayağı açık kumral ama platin çok açık iştee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…