Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

ins o niye orduk bakalım tatlım ana bebek yokkk

tatlımmm bebekkk olmadannn oylee seylere nıyetlenmeyıı pek ıyı demezlerr oyle duymustummm bıkeresındee bızımm bı akraba evlednıı cocugu olsun ıstıyorlardı ılk beraberlıkte olur sandılar herseyını aldılar ettıler bebeklerı olmadııı hıc tabıı herkesın aynı olmazz ama rabbımmm yuzunuu guldursunn emeklerınıı bosa cıkarmasınnnn canımmcımmmm aminnnnnnnnnnn

kızlar Merhaba... Ben Hastane Ve doktor arayışı içindeyim ama. Özele gidecek durumun yok çünkü artık %100 ödüyoruz çoğu hastanede biliyosunuz. zekai tahir burak hastanesine gitmeyi düşündüm ama sizndefikirlerinizi almak istiyorum. Ankarada yaşıyorum ben. geçeb gün söylemiştim. sonunda oldu 4 haftalık mış bebişim. Raabbim tamamına erdirir inşallah tüm isteyenlerin gönlüne göre versin Allah ım

hayılısı olsunnn canımmmm benimde bir düşüüğüm varr sol daydı bende o zam sormuşstumm dr genelde solda oluo demiştiii sağ sol inşallahhhh tez vakkitte verir rabbimmmmm

AMİNN!! sevgili arkadaşım, ALLAH hepimize sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin, tabii Onları büyütmeyi de.

Tebrik ederim, Hayırlı -uğurlu olur İnşallah! ne kadardır denediniz bebek sahibi olma işlemlerini?

eylül ayından beri deniyoduk canım Rabbim çok aratmadı şükürler olsun. Tüm İsteyenlere nasip etsin inşaallah...

hoş geldin canım inşallah hayırlı haberler alırsın dr dan

sonuçların nasıl iyidir inşallah
canlarım walla beklediğimden çok çok ii geldi.. kurtarabilirim belkim. finallerde.. ama ben berbat geçti nasılsa kalıcam die bu saate kadar hiç çalışmadım son 10 gün kala nasıl yetiştiricem bilemedim şimdik :26::26:

canımmm sanada hayırlı cumalarrrrr

Kurtarırsın kurtarırsın haa gayret çalış birazzz. zaten sistme değişmiş sanırım çan eğrisine göre.. çok daha kolay. eski sisteme göre bence canımmm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…