- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #66.861
ins o niye orduk bakalım tatlım ana bebek yokkk
hmmm samsuna geldinmı pekııı
gittn sandim bende kk turluyordum
yok kızcemm 1 gunde nerde yapıcammm 5000 olması lazım 5 kalpcık ıcınnn
geldimm oranin rus pazarina bayiliyorumm
gittn sandim bende kk turluyordum
5000 migercekten cokmuss
5000 tabii kıscemmmm cokkkk :26::26::26:
ewett buranın rus pazarıı süper sımdıkı adı yabancılar pazarı
olsun sen bi haftada yaparsin edammm
yabancilar pazarimmi
hayılısı olsunnn canımmmm benimde bir düşüüğüm varr sol daydı bende o zam sormuşstumm dr genelde solda oluo demiştiiisağ sol inşallahhhh tez vakkitte verir rabbimmmmm
kızlar Merhaba... Ben Hastane Ve doktor arayışı içindeyim ama. Özele gidecek durumun yok çünkü artık %100 ödüyoruz çoğu hastanede biliyosunuz. zekai tahir burak hastanesine gitmeyi düşündüm ama sizndefikirlerinizi almak istiyorum. Ankarada yaşıyorum ben. geçeb gün söylemiştim. sonunda oldu 4 haftalık mış bebişim. Raabbim tamamına erdirir inşallah tüm isteyenlerin gönlüne göre versin Allah ım
Merhabalar; Konun ilk sayfasını okudum sonları artık dost olduğunuzu gördüm :) ben 2 yıllık evliyim ve bize çok uzun gelen bir zamandan beri çocuk istiyoruz, bir kez oldu düşük yaptım, bunun üzüntüsüyle ara vermiştik. 2 hafta önce tekrar karar verdik :) 14 nisan son adet günümdü bir hafta gecikti, test yaptım kendim ama negatif çıktı, pazartesi doktora gidicez kan tahlili için çok heycanlıyım ama sizce durum nedir?
sonucccc
canlarım walla beklediğimden çok çok ii geldi..sonuçların nasıl iyidir inşallah
canlarım walla beklediğimden çok çok ii geldi..kurtarabilirim belkim. finallerde.. ama ben berbat geçti nasılsa kalıcam die bu saate kadar hiç çalışmadım son 10 gün kala nasıl yetiştiricem bilemedim şimdik :26::26:
canımmm sanada hayırlı cumalarrrrr
veeeeeeee.......ben geldimmmmmmmmmmmmözledimm özledimmmmmmmmmmmmmm
hoş geldin canım inşallah hayırlı haberler alırsın dr dan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?