- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #66.881
hoşgeldin canım
günaydinlar kisciklar
afiyet sugar olsun moremmmm
afiyet sugar olsun gonyalimmm
bende cevrayi bi kolacanliga cikimmmm
ilhanazımmmm ben yeni geldim göremedim yine :84: 84: :84: :84: 84: :84: :84: 84: :84: :84: 84: :84: :84: 84: :84: :84: 84: :84: :84: 84: :84: :84: 84: :84: :84: 84: :84: :84: 84: :84: :84: 84: :84:
merhaba arkadaşlar idrar testi yaptım bişey yok çıldıracağım artık hayırlısı allahtan.
Bugün dr kontrolüm vardı,by ay başıyoz tüp bebeğe ilk iğnem bugün hayırlısıyla
canımm hayırlı uğurlu olsun inşallah kısa zamanda kavus bebeğine
canımmmm hayırlsıı olsunn inş.... sağlıklı sıhatlii olu verir bebişinn hamiş kızçeleirmmmm benn adet katılamamm sizden ricamm duygu kızçeme 1 er ayetel kürsi okurmunuzz Allah kabull etsinnnn
Eki Görüntüle 714289
Allahü lâ ilâhe illâ hüvel hayyül kayyûm. Lâ te’huzühû sinetün ve lâ nevm. Lehû mâ fis-semâvâti vemâ fil erd. Menzellezî yeşfeu indehû illâ biiznihi. ya’lemü mâ beyne eydîhim vemâ halfehüm velâ yühîtûne bişey’in min ilmihî illâ bimâ şâe vesia kürsiyyühüssemâvâti vel erd. Velâ yeûdühü hıfzuhumâ ve hüvel aliyyül azîm.
Allahh kabul etsiiinnn.............
Eki Görüntüle 714289
Allahü lâ ilâhe illâ hüvel hayyül kayyûm. Lâ tehuzühû sinetün ve lâ nevm. Lehû mâ fis-semâvâti vemâ fil erd. Menzellezî yeşfeu indehû illâ biiznihi. yalemü mâ beyne eydîhim vemâ halfehüm velâ yühîtûne bişeyin min ilmihî illâ bimâ şâe vesia kürsiyyühüssemâvâti vel erd. Velâ yeûdühü hıfzuhumâ ve hüvel aliyyül azîm.
beni çok duygulandırdınız çok teşekkür ederim,allah razı olsun hepinizden,rabbim bu mübarek günerlde duamızı kabul etsin inşallah,annelik duygu unu yaşıyalım beraber
2 aydır yumurta büyüklükler eşit olmadığı için başlıymamıştık bu ay herşey yolunda olduğunu söyledi dr çok mutlu oldum içim kıpır kıpır sizinle paylaşmak istedim
Eki Görüntüle 714289
Allahü lâ ilâhe illâ hüvel hayyül kayyûm. Lâ te’huzühû sinetün ve lâ nevm. Lehû mâ fis-semâvâti vemâ fil erd. Menzellezî yeşfeu indehû illâ biiznihi. ya’lemü mâ beyne eydîhim vemâ halfehüm velâ yühîtûne bişey’in min ilmihî illâ bimâ şâe vesia kürsiyyühüssemâvâti vel erd. Velâ yeûdühü hıfzuhumâ ve hüvel aliyyül azîm.
beni çok duygulandırdınız çok teşekkür ederim,allah razı olsun hepinizden,rabbim bu mübarek günerlde duamızı kabul etsin inşallah,annelik duygu unu yaşıyalım beraber
kısçelerim bugün neden durgun burası acaba kısçeler nerede ki??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?