Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

Bugün dr kontrolüm vardı,by ay başıyoz tüp bebeğe ilk iğnem bugün hayırlısıyla

canımmmm hayırlsıı olsunn inş.... sağlıklı sıhatlii olu verir bebişinn hamiş kızçeleirmmmm benn adet katılamamm sizden ricamm duygu kızçeme 1 er ayetel kürsi okurmunuzz Allah kabull etsinnnn

Son düzenleme:

Allahü lâ ilâhe illâ hüvel hayyül kayyûm. Lâ te’huzühû sinetün ve lâ nevm. Lehû mâ fis-semâvâti vemâ fil erd. Menzellezî yeşfeu indehû illâ biiznihi. ya’lemü mâ beyne eydîhim vemâ halfehüm velâ yühîtûne bişey’in min ilmihî illâ bimâ şâe vesia kürsiyyühüssemâvâti vel erd. Velâ yeûdühü hıfzuhumâ ve hüvel aliyyül azîm.

Allahh kabul etsiiinnn.............

AMİİİN . canm umarım ilk denemede hamile kalırsın duygu ALLAH yardımcın olsun canım.

beni çok duygulandırdınız çok teşekkür ederim,allah razı olsun hepinizden,rabbim bu mübarek günerlde duamızı kabul etsin inşallah,annelik duygu unu yaşıyalım beraber

beni çok duygulandırdınız çok teşekkür ederim,allah razı olsun hepinizden,rabbim bu mübarek günerlde duamızı kabul etsin inşallah,annelik duygu unu yaşıyalım beraber

sevinmene sevindim cnm . amin inşallah dün dua ettim herkese kısçelerim Allah kabul etsin.

2 aydır yumurta büyüklükler eşit olmadığı için başlıymamıştık bu ay herşey yolunda olduğunu söyledi dr çok mutlu oldum içim kıpır kıpır sizinle paylaşmak istedim

bende okudum allah kabul etsin amin

lafı bile olmazz bitanemmmm hepimizin duası aynıı inş.. rabbimm senin mutluluğula bize umut olurrr

tüp bebek denemek isteyen canlarıma umut olursun inşallahh....

kısçelerim bugün neden durgun burası acaba kısçeler nerede ki??

canımmm valla bende şimdii temizlik yaptımmm cam baca sildimm yarın yiğen gelcek yatılı yeni haber verdiler amansız yoruldummyanii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…