- 15 Nisan 2013
- 8.721
- 6.234
- 248
- 33
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #66.901
canımmm valla bende şimdii temizlik yaptımmm cam baca sildimm yarın yiğen gelcek yatılı yeni haber verdiler amansız yoruldummyanii
Eki Görüntüle 714289
Allahü lâ ilâhe illâ hüvel hayyül kayyûm. Lâ te’huzühû sinetün ve lâ nevm. Lehû mâ fis-semâvâti vemâ fil erd. Menzellezî yeşfeu indehû illâ biiznihi. ya’lemü mâ beyne eydîhim vemâ halfehüm velâ yühîtûne bişey’in min ilmihî illâ bimâ şâe vesia kürsiyyühüssemâvâti vel erd. Velâ yeûdühü hıfzuhumâ ve hüvel aliyyül azîm.
Allahh kabul etsiiinnn.............
kısçelerim bugün neden durgun burası acaba kısçeler nerede ki??
inşallah naz ksçem herkesin hakkındaaa hayırlısı oolsun .
Ben geldim rosemm
hoş geldin cnm yaa yalnız kalmıştım sandım :)nasılsın nasıl gidiyor durumlar
Bugün daha iyiyim rosem şükür:))el işimi yapıyorum,bugün hafif bir ev temizliği yaptım oturuyorum şimdik:)))Sen neler yapıyorsun canımmm neresindesin Antalyanın?
sende mi antalya da sın . ben antalya ya 1.5 2 saat uzaktaym cnm . merkezde değilim yanii
Evet canım Antalyadayım,nersindesinki?Merak ettim kumlucamı,finikemi,Kaşmı,Elmalımı,gazipaşamı??
Bilebildimmi?
Kzlar nasılsınz
Kzlar nasılsınz
sayılır canım . manevi durumlardan dolayı tam yerimi söyleyemiyorum canım kusuruma bakma senle alakası yok.
anlayışın için teşekkür ederim cnm .Tamam canım önemi yok
Cok sükür hancekim iyi diyelim iyi olsun yarın kalabalk misafirm geleck hazrlık yapıyorum
Cok sükür hancekim iyi diyelim iyi olsun yarın kalabalk misafirm geleck hazrlık yapıyorum
Aminnnn,bende okudum Allahım kabul etsin duygumuzun yüzünü güldürsün Allahım tez zamanda inşallah
anlayışın için teşekkür ederim cnm .
nazında yarın yegeni gelecekmiş oda temizlik yapıyor bugün herkes ev işine odaklanmış belli ki bende yaprak sardım yedik koçişle. canınız çekmesin :)
Kolay gelsin bitanemmm,ben haziran 5 e kadar gezicem sonrasında benimde misafir sezonum açılıyor:)))Yatılı hemde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?