Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

canımmm valla bende şimdii temizlik yaptımmm cam baca sildimm yarın yiğen gelcek yatılı yeni haber verdiler amansız yoruldummyanii

kolay gelsin canım . iyi bari bir güün evvel haber vermişler . benim akrabaların haber veme gibi durumu yok çat kapı gelirle uzak oldukları halde sinir oluyorum habersiz gelene . gelsin başımın üstünde yerleri var lakin haber versinler dimii..

nazcım dün ne yaptım bir bilsen doğru yaptım yanlış mı bilmiyorum dün dua ettim suya üfledim şifa olsun rabbim diye. kocişe içirdim gizli gizli haberi yok olsa neder bilmiyorum. ben de içtim hiç yapmadığım şeyi yaptım.

Aminnnn,bende okudum Allahım kabul etsin duygumuzun yüzünü güldürsün Allahım tez zamanda inşallah

hoş geldin cnm yaa yalnız kalmıştım sandım :)nasılsın nasıl gidiyor durumlar

Bugün daha iyiyim rosem şükür:))el işimi yapıyorum,bugün hafif bir ev temizliği yaptım oturuyorum şimdik:)))Sen neler yapıyorsun canımmm neresindesin Antalyanın?

Bugün daha iyiyim rosem şükür:))el işimi yapıyorum,bugün hafif bir ev temizliği yaptım oturuyorum şimdik:)))Sen neler yapıyorsun canımmm neresindesin Antalyanın?

sende mi antalya da sın . ben antalya ya 1.5 2 saat uzaktaym cnm . merkezde değilim yanii

Evet canım Antalyadayım,nersindesinki?Merak ettim kumlucamı,finikemi,Kaşmı,Elmalımı,gazipaşamı??
Bilebildimmi?

sayılır canım . manevi durumlardan dolayı tam yerimi söyleyemiyorum canım kusuruma bakma senle alakası yok.

Önemli değil canım bu konularda anlayışlı olmak lazım ısrar edip neden seninde canını sıkayımki...

Afiyet bal şeker olsun canım benimde en sevdiğim şeydir yaprak sarmak:)))Eskilere bakarsan resimleri bile vardır:)))Hatta şehirler arası kargo bile yaptım:)))Buradan bi arkadaşa:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…